- 25 Haziran 2011
- 135
- 0
hayırlısı Allahtan..
birgün bizde dertleşmek için değilde diğer arkadaşlarımız gibi müjdelerle açarız bu sayfayı inşallahh..
aminnnnnn cnm insallahhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlısı Allahtan..
birgün bizde dertleşmek için değilde diğer arkadaşlarımız gibi müjdelerle açarız bu sayfayı inşallahh..
öpüyorum sizi cicişler..
ben kaçıyorum iyi geceler..
su ayda gecsin s=hamile diilsem sonraki ay yapmicam ,insallahhhh
öpüyorum sizi cicişler..
ben kaçıyorum iyi geceler..
inş. cnm hamilesindir bende 10 senedir yapmayacam diyorum ama yinede yapıyorum
insallah canim sende bende onlarda
10 senedir?
sen kac yillik evlisin
cnm ben 10 yıllık evliyim ama hiç korunmadım 9 yıldırda çocuk istiyoruz daha kısmet olmadı
umarim en kisa ama en kisa zamanda anne olursun eminim senin iicn cok bir bekleyiste allahim bir an once bebisine kavustursun seni canim..
cnm ben 10 yıllık evliyim ama hiç korunmadım 9 yıldırda çocuk istiyoruz daha kısmet olmadı
naz yapiyo sana annesiii:))
insallah en kisa zamanda hamis olursun tatlim,bol bol dua et
baya nazlı çıktı bu zaten tek yapabildiğim şey RABBİM den istemek ve dua etmek
ay yapsinlar yeterki gelsinlerde sonra biz acisini cikaririz yogura yogura severek. ben biraz hirpalayarak severimde :)))
evet yeni katildim araniza eskiden ara ara bakardim kadinlar kulubune dun uye olmaya karar verdim yurtdisinda yasiyoum ve burda hickimsem yok bu konulari konusabilcek her ayi da husranla tek basina bitirmek cok zor :) ve karar verdim araniza katilmaya bende yaklasik 3 bucuk yildir evliyim ve artik siddetle bebk istiyoruz kismet bekliyoruz iste..