Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
'kaçıncı günkü değer bu.mucize olabilir tabi neler duyuyoruz burada.
'yerleşme kanaması her zaman olmaz.olacak diye bir kural yol yani.Bolca çaışma inşallah bu sefer olacak.
21. gün değeri bu canım. bat 10 temmuz.
daha regl bile gecikmemiş hiçbir anlamı yok ki bu değerin bence bizzat yaşadım gördüm kan testi kesin sonuç verir ne zmaan bakılırsa bakılsın derler öyle idrar tah. gibi reglim gecikmesini beklemene gerek yok derler ama değil. istisnalar var geçen ay geç döllenme olan ben gibi .
bu ay hamis kalman büyük ihtimal bende bir once ki ay ayni senin yasadiklarini yasadim haziranda tutmus amaben icine etmisim aspirinle insallah ya olursun olurum oluruz bu ay dr. ne diyor bu yas meselesini sordunmu hic esin kac yasinda benimki 41 yasinda ama dr.sorun yok dedi alt muayenesinde hala canli sperm var diye tes istemedi ondan
yumurtlama olmadı gibi gözüküyor canım ama tıp yanılabilirde.hakkında hayırlısı olsun canım.her ay yumurtlama olmuyabiliyor ne yazıkki bende bu ay yumurtlamadım bunu çok iyi anladım21. gün değeri bu canım. bat 10 temmuz.
yumurtlama olmadı gibi gözüküyor canım ama tıp yanılabilirde.hakkında hayırlısı olsun canım.her ay yumurtlama olmuyabiliyor ne yazıkki bende bu ay yumurtlamadım bunu çok iyi anladım
''bir dahaki aya canım geç olsunda gelsin değil mi sonunda.evet bende yumurtlamadım galiba çünki normalde hep hissediyordum c ağrıyodu kasıklarım bu ay tık yok pufff(((
'aramıza hoşgeldin arkadaşım sorun neydi canım sizde neden tüp denediniz.Bu kadar kararlı olduktan sonra doğal yoldan gelecek inşallah.önce inanmakbeni de ekler misiniz nisan ayındaki tüp bebek denememden sonra kafaya koydum doğal hamile kalmak istiyorum beklenen regl tarihim 12 temmuz inşallah hepimiz hamile kalırız.............
''bir dahaki aya canım geç olsunda gelsin değil mi sonunda.
'aramıza hoşgeldin arkadaşım sorun neydi canım sizde neden tüp denediniz.Bu kadar kararlı olduktan sonra doğal yoldan gelecek inşallah.önce inanmak
sebepsiz canım 6 ay daha doğal kalmazsam tekrer deneyeceğim inşallah hepimiz bu ay hamile kalırız
'amin 32 olduk bile belkide daha çok listeye eklenmeyenler var daha.yeni gelen arkadaşlarŞaka maka 31 kişiyiz yaa..
31 tane anne adayı
Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek Rabbim kimseyi çok bekletmesin...
zama geçmiyo ki yaaa adet olmayı hiç bu kadar beklememiştim. bir an önce olsam da çalışmalara başlasak :)
'amin 32 olduk bile belkide daha çok listeye eklenmeyenler var daha.yeni gelen arkadaşlar