kizlar gecmisi cok okuyamiyorum,acayip dokturuyosunuz walla
hamile olan arkadaslarin adina cok sevindim,Allah saglikla kucaklarina almayi nasib etsin insallah..
Bu arada benim batima 9 gun var ama ates hesabina gore 4 gun sonra test yapicam..
acayip sekilde karnimda bir sislik var ara ara sancida giriyo cok az ama,bi de pit pit biseyler atiyo icimde :))
atesim tavan yapmis durumda ve cok fazla is yapamiyorum..he bide idrarimi bir kabin icine koymustum ve iki gun once iciinde beyaz kucuk parcaciklarin oldugunu farkettim,tortu diolar ve bazilari hamileligin bi isareti oldugunu soyluyor,aranizda bunu bilen warmiii,ayyyyy catlicam artik yaaaaaaaaaa
canım birşey sorucam yumurta takibiylemi hamile kaldın ovülasyon testiylemi yoksa doğal yollamı
Peki kızlar size 100 puanlık bir uzmanlık sorusu :)))
Bu değer dediğiniz kaç olması gerekiyor, nası anlıyorsunuz
Vallahi bir tane doğuracaz diye dokuz doğurduk burda 2 haftadır :84:
10 nun üzerindeyse gebelik var demek tatlım 5 ile 10 arası döllenme olmuş daha rahime yerleşmedi anlamına gelio bilmem anlatabildim mi tatlım
tatlım ne doltor ne de başka bişi doğal denedik oldu ben zaten çok anlamıyordum o işlerden doğal yani stresde yapmadım olursa olur dedim oldu bundan sonrasında inş. bi sorun olmaz :)
ayyyy aynı benim gibi :) azdır azdır sen beni de akşam hastaneye gidip kan vereyim :)
Hoşgeldin canım, iyiyizz,
Bir güzel haberimiz daha geldi, sen nasılsın :))
hayatım ya benle aynı şeyleri yaşıon bnmde 6 gnüm var kuduracam. 2 gndür hissediyom bnde pıt pıt atmaları, çok yorgunum. idrardaki değişikliği bnde farkettm ve tortu dediğin şey var bendede meraktan 2 gn önce test yapmıştımda ordan biliom
varsa bişiler çıkarmı acaba kanda gidip yaptırım bugün. 1 saat sonrada alım güzel haberi diyorum içimden akıl verin banaaaaa ltfeeenn...
mrb canım walla ilk defa senden duyuyorum ilginç geldi doğruluk payı varmıdır bilmem
tatlım bende aslında beklicektim ama dün o kadar hamile haberi alınca dayanamadım bi bende deneyim dedim aksam evde test yaptım poztf çıktı şok oldum inanamadım bu sabah gttim işte kan testine oda pozitif çıktı ama hala inanmıyorum bi tuaf oldum
hoşbulduk cnm ben 2 gündür giremedim geçmişide okuyamadım şimdi fırsat bulup girdim kim hamile cnm
Canım evde yaptığın test hangisiydi isim cisim versene bakim bende bi benimde 2 günüm var bata, ay deneyeceğim bende ne olcakki en fazla tek çizgi :))))
Melek, hugocuk, zozdemir bugün duyduk işte, ya 2 kişi daha vardı, nickleri unuttum kızlar yardımcı oluversenize :))
noluyorrrrrrrr bekliyorduk hani, zor duruyorum zaten bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?