- 7 Aralık 2010
- 1.609
- 0
ben daha öncede bi hamilelik yaşadım ondada batmalar falan vardı ama ne zaman başladı nasıl oldu hatırlamıyorum.hamile değilsem eğer niye böyle oldu acaba :26:
tatlım pardon zozdemirin bat tarihi 27 sandım ondan şaşırdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben daha öncede bi hamilelik yaşadım ondada batmalar falan vardı ama ne zaman başladı nasıl oldu hatırlamıyorum.hamile değilsem eğer niye böyle oldu acaba :26:
tatlım pardon zozdemirin bat tarihi 27 sandım ondan şaşırdım
allah karıştırttı vallaaa
benimde ayni gün bende mi yapiyim bir kosu haydin gidiyom ben sonra gelirim
insallah arkadasim bu gun ne bereketliymis hadi gözün aydin canim darisi hepimizin basina insallah
tombiş sen benim batı sormamışmıydın... bi karışıklık oldu dur kızzz gitme biyere :92:
kızlarrrrr test yaptım çifttt çizgiiii çıkttııı
simdi belirtiler batin ne zamandi önce onu söyle
Canim hayirli olsun,super bi haber bu
peki belirtilerini azcik yazabilirmisin
Spermlerin özel sıvılarla yıkanıp , kaliteli ve sağlıklı olanların bir enjektör yardımıyla rahim içine verilmesi tatlım
mrb bu rahim içine nasıl veriliyo şırıngayla alttanmı yapılıyo acıtıyomu oyyy oyyyy 43:7:
Canimmmm cok sevindim hadi allah kucağina almayi nAsip etsintombisim test yaptım çift çizgi sanırım hamileyimmmmmm
Kizlar merhaba görüşmeyeli nasilsinız ben hemm iyiyim hemde çok kötüyüm
Bugün doktordaydım yumoşlar 21 mm olmuş iğnemi vuruldum bu güzel haberim
Kötü haberim tamda beklediğim günde hasta olmam koltuk altlarimda bezeler çikti sağda 5 adet solda 3 adet cok kötü şiş koltuk altlarim ve ateşim 39 cok ağrim var yarın genel cerraha gorünücem cok halsizim eklemlerim çok ağriyorrr şimdi ben beklenen yarin akşami nasil geçiricem ateşten falan ya yumoşlar tutmazsa bana bılgi verin ne olur (((
Kızlar bugün adet tarihimdi test yaptım pozitif sanırım hamileyim kaç gündür giremiyorum şehir dışında eltimdeyim girip haber vereyim dedim.
Bu 3. Denemem zaten tuttu tuutttu yoksam ara vericem ama böylede tesrlik olmaz yaaa her iste bi hayir vardioff allah şifa versin tatlım senn yarın akşama kadar iyileşmen lazımallahın izniyle inş tutar yumoşların
Masallah 5 hamişmi var ne guzellll kim bunlar listede 2 kişi var gorduğum dığerleri kim kandilden beri girmiorumda baysi sayfa atlamistebrik ederim tatlım bebişlerr 5 olduuuuuuuuuuuuuuuu oy maşallah