birde toobe vardı onuda merak ediyorummelek63 ün belli olmuştur girsede bizide bilgilendirse inş hamişdir
talhamm inşa hamişsindir biraz geç çıkan cinsinden ümidini kaybetme hala bir ümit var demektir bu.
ayyy otrduğum yerde çatlıcam valla bende zaman geçmiyor yaa... test yapıncada çıkmaz şimdi. zamanı çabuk geçirmenn bi çaresi olmalı....
kızlar hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
kızlar hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
Ollleyyyyyyyy beeeeeeee
Sonundaaaaaaaa!
Şeytanın bacağını kırdık beeeeeeeee
Melek'cim çok çok çok sevindim senin adına,allah nazarlardan korusun
Temmuz ayının ilk bebişiiii hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
Darısı başımıza inşallaaaaaaaaaahhh
sagolun kızlar allahım sizede nasip etsn inş dualarım sizinle
merhaba kızlar ben de geldim aranıza
bu ay ben de hamile olmak istiyorum artık
çarşambayı bekliyorum ama zaman geçmiyo bi türlü
ama ağrılarım var bu ay da olmadı galiba:85:
merhaba kızlar ben de geldim aranıza
bu ay ben de hamile olmak istiyorum artık
çarşambayı bekliyorum ama zaman geçmiyo bi türlü
ama ağrılarım var bu ay da olmadı galiba:85:
canim görmedim ben onay bekliyom cep ten takip zor kusura bakmaay bozuldum biraz yahoşbulduklardan önce benim negatif sonucumu görmedin heralde tombişim okadar yazıyonuz biriniz beni teselli etmiyonuz
bendeeeeeeeeeeee seniiiiiiiiiiiiihepinizi çok seviorum bu siteyide çok seviorum iyiki varsınız yemin ederim etrafımdaki insanlardan daha çok sizinle konuşuorum
agustosa insallah adetin kac gün gecmistihayırrrrrrrrrrr regl oldum yaaaa olamaazzz:84::84:
belki gec dollenmedir caninizi cikmyinbende hala olmadım ama testtede çıkmadı
aynen öyle keske bir okul bitirsemde biri benim yerime hamis kalsa yaaaaaaaaaaaaaaatabi o daha zor ben en azından olmadığını anladım boşuna ümitlenmekten iyidir bizde böyle teselli ederiz kendimizi oyy oyy ne zor iş hamile kalmak
cok sevindim bana herseyi ayrintili anlat ne yaptin tedavi kac aydir ugrasiyon belirtiler kac gün sonra test yaptin mümkünse özel yolla takip zor iste iken masallah kisssssssskızlar hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
insallah hepimize nasip edersagolun kızlar allahım sizede nasip etsn inş dualarım sizinle
allah tamamına erdirsin canım beni ya çok sevindimbir yanımda
ayyyy yaşaaaasıııınnn çokkkk sevndimmmmm. rabbim bizlerede nasip etsin.
allah nazarlardan korusun.
sağlıkla kucağına almak nasip olsun inş.
kendine çok çok dikkat et.
ya bende bu mesajlardan istiyommmmmmmmmmmmmmmmmmmm amaaaaaaaaaaaOllleyyyyyyyy beeeeeeee
Sonundaaaaaaaa!
Şeytanın bacağını kırdık beeeeeeeee
Melek'cim çok çok çok sevindim senin adına,allah nazarlardan korusun
Temmuz ayının ilk bebişiiii hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
Darısı başımıza inşallaaaaaaaaaahhh
melek63 hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın
tatlımm tebrik ederim inan çok sevindim senn adına artık kendine bi kat daha iyi bakman gerekio çok öpüorum
canim görmedim ben onay bekliyom cep ten takip zor kusura bakma
bendeeeeeeeeeeee seniiiiiiiiiiiii
agustosa insallah adetin kac gün gecmisti
belki gec dollenmedir caninizi cikmyin
aynen öyle keske bir okul bitirsemde biri benim yerime hamis kalsa yaaaaaaaaaaaaaaa
cok sevindim bana herseyi ayrintili anlat ne yaptin tedavi kac aydir ugrasiyon belirtiler kac gün sonra test yaptin mümkünse özel yolla takip zor iste iken masallah kissssssss
insallah hepimize nasip eder
ya bende bu mesajlardan istiyommmmmmmmmmmmmmmmmmmm amaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?