meleekkk belirtilerin neler, neler yaşadın ne zaman test yaptın derin bir açıklama yap lütfen...
çatlıcam bn meraktan. tam 7 günm kaldı ama artık duramıom durduramıom içimdeki fırtınayı
hoşgeldin....
ilk bebişimiz geldi hepimize uğurlu gelecek inanıyorum buna.....hepimiz hamiş olcaz. sıkma canını sabırr sabırrr...
hoşgeldin tatlım hakkında hayırlısın olsun
selam kızlarrr ben geldi,iimm..
fazla zamanım yok bi arkadaştan girdim
listeyi yenileyecem..hamişimiz varmı?
Tal hanımcım ellerim titriyor yazarken 1 hafta sonra 1 test daha yapılacak ama 778,80 B-HCG ile kan testim pozitif çıktıhamişim hamişşşşşş
mrb tatlım inş sennde güzel haberlerini alırız kaç aydır deniosunuz
Tal hanımcım ellerim titriyor yazarken 1 hafta sonra 1 test daha yapılacak ama 778,80 B-HCG ile kan testim pozitif çıktıhamişim hamişşşşşş
hayırlı olsun darısı başımıza
kızlar hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
selam kızlar bugün jinekoloğa gittim keseyi gördüktam 4 hafta 5 günlük hamileymişim 10 gün sonra kendisinide gösterecekmiş inşallah
darısı isteyen herkesin başına
eskilerin lafına baktık
bilmiyorum ondan oldu veya tesadüf oldu ama kupa tutmuştuk hamile kaldım
tesadüfte olabilir tam bilmiyorum sadece yaptığımı yazdım size
allah herkese nasip etsin bebişçik
tal hanımcım ellerim titriyor yazarken 1 hafta sonra 1 test daha yapılacak ama 778,80 b-hcg ile kan testim pozitif çıktıhamişim hamişşşşşş
hayırlı olsun nazarlardan korusun allah.
ay ne güzl bi gün 2bebişimz var:)
selam kızlar bugün jinekoloğa gittim keseyi gördüktam 4 hafta 5 günlük hamileymişim 10 gün sonra kendisinide gösterecekmiş inşallah
darısı isteyen herkesin başına
eskilerin lafına baktık
tesadüfte olabilir tam bilmiyorum sadece yaptığımı yazdım size
cnmmm bnim tebriklerrr oleyyyyyyyyyy
bende almaya gidcem sonucu idrarda negatif cıktı ama bi umut işte
tebrik ederim cnm mutluluğun daim olsun
selam kızlar bugün jinekoloğa gittim keseyi gördükTam 4 hafta 5 günlük hamileymişim 10 gün sonra kendisinide gösterecekmiş inşallah
Darısı isteyen herkesin başına
eskilerin lafına baktık
Tesadüfte olabilir tam bilmiyorum sadece yaptığımı yazdım size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?