- 5 Aralık 2009
- 1.163
- 5
Stresin çok olumsuz bir etken olduğu ortada.
Bence nolursa olsun umutsuzluğa kapılma, uzun süre uğraştıktan sonra hiç beklemedkleri anda hamile kalan birçok insan biliyorum ben, belkide işin sırrı bu takip etmemek, bilemiyorum.
Ama insanın elinde olmuyor, seni çok iyi anlıyorum,
Allah yokluğunu göstermesin daha fazla, dualarımızı kabul etsin inşallah.
Amiin hepimiz için canım, burdan birbirimze müjdelemeyi de nasip etsin hep beraber sevinmeyi de.. her gebeye o kadar seviniyorum ki, yakınlarıma da öyle, Allah yüreğimi biliyor, insanlar nazardan korkularına çocuk isteyip te olmayanlara söylemiyorlar bazen, çok garip, ben hep maşallah larla seviyorum çok içten seviniyorum...
eşimin kardeşi evlendi hemen bebek yapacaklar şimdi, biliyorum içimiz garip olacak ama çok sevineceğiz, çok seveceğiz onu, hediyelere boğacağız insanlar bunu anlyamıyorlar kıskançlık değil sadece kendi adımıza duyduğumuz bir korku oluyor bazen ya benim olmazsa diye.. Allah kalplerin içini tek görebilendir, o biliyor ...
evet ayrıca stres çok etkiliyor, yumurtlamam olmuyor bazı aylar hissediyorum ben , o şeffaf akıntıyı görmüyorum bazen hiç.. ama bir kez biyokimyasal geçirdim ya 6 ay önce, hem de düşük gibi kabul ettiler çünkü gayet güzel yükseliyordu değer, neyse o zaman çok üzülmüştüm ama bana umut ta oldu, spermle yumurta birleşebiliyor en azından onu gördük, 3 ay korunduk, biyokimyasal sonrası 3. denem olacak bu ay, hadi bakalım. kasık ağrılarım var bugün biraz ama bu belirtiler de hiç spesifik değil gerçekten, psikolojik olabiliyor..