- 24 Kasım 2010
- 716
- 13
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa kızlarr ama bana kımsecikler cvp vermedi 520.sayfada bsey yazmıstım lutfen bılgısı olan bana akıl versn napıcam bennn aklım karıstı
yaa kızlarr ama bana kımsecikler cvp vermedi 520.sayfada bsey yazmıstım lutfen bılgısı olan bana akıl versn napıcam bennn aklım karıstı
a.s canım hoşgeldin.
sen bilirsin ama eğer aklında soru işareti varsa yeniden başka yerde bir daha yaptır testi. ama kendini olumluya da olumsuza da hazırla canım.[/QUOTE ya cnm zaten ben alıştrdım ama boyle ıkı gun ard arda bı ton olay yarattılar alt tarafı negatıf veya pozitif denıcek nasıl laboratuarsa kanlar makınede kalmıs ıslem yaparken sıstem bozulmus o yuzden gecıktı sonucu almam sonucu telefonla ogrendm zaten acıkcası bu sıstem olayına takıldım benım canımı sıkan bu negatıf olması dgl zaten bu ay gıdıcektm doktora en azından dahada hastalanmazsam gderım belkı kıst falan olmustur ona bakarlar hemde tup bebekmı ne olucaksa karar verılsın en azından durumumu ogrenrm
ya cnm zaten ben alıştrdım ama boyle ıkı gun ard arda bı ton olay yarattılar alt tarafı negatıf veya pozitif denıcek nasıl laboratuarsa kanlar makınede kalmıs ıslem yaparken sıstem bozulmus o yuzden gecıktı sonucu almam sonucu telefonla ogrendm zaten acıkcası bu sıstem olayına takıldım benım canımı sıkan bu negatıf olması dgl zaten bu ay gıdıcektm doktora en azından dahada hastalanmazsam gderım belkı kıst falan olmustur ona bakarlar hemde tup bebekmı ne olucaksa karar verılsın en azından durumumu ogrenrm
cnm yrn bi test alıp yapayım diyorum
kan testinde yanılma olmaz die biliyorum ama pek içine sinmemiş idrar testi yapmısmıydın peki
anlıyorum seni canım ama içinin rahat etmesi için başka bir yerde bir daha tahlil yaptırmaktan başka çare yok gibi geldi bana. en azından rahat edersin.
tabii mutlaka doktora da git. nedenini araştır bir bakalım.
hadi bakalım hayırlısı olsun o zaman ne deyim canım :) umutla güzel haberler bekliyorum senden :)
eşim basta kan tahlılı yaptrmamı bıle istemedı o gun boyle yaptklarını gornce o bile negatif sonuc bekledıgı halde guvensizlik olustu o gedelım ptesı yaptralım sonra doktora gderz dyr ayy kan verırken bayılan ben şimdi masallah kan vermeye doyamadımm bu hayat nelerı gösterıyr ınsana valla
napalım canım böyle böyle hayatın her yüzünü görüyoruz işte. Rabbim beterinden korusun. Canım ben çıkıyorum artık herkese iyi geceler. durumunu burdan haber ver mutlaka. Görüşürüz kızlar. Allaha emanet olun.
kızlar, hamile kalmayı planlamaya başladığımdan beri bu siteyi takip ediyorum. ahdım vardı, eğer kalırsam burda sizlerle mutluluğumu paylaşacaktım. bu akşam gecikmenin 6. günüydü. bat 11 temmuz ama bu akşam eşimle iki adet test aldık ve ikisinde de çift çizgiyi gördük.. allah hepinizin gönlüne göre versin, sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin hepimize.. umarım bu ay kalmak isteyen herkesin gönlüne göre olur.. çok mutluyum çooookkk.. diğer taraftan şaşkınlık ve heyecan girdi kalbime. nedense o andan beri hep dalıp dalıp gidiyorum.. çok tuhaf, bi okadar güzel bir duygu. bu ay çok sinirli, huzursuz ve mutsuzdum.. şimdi hepsini buna bağlıyorum.. allahıma şükürler olsun, inşallah sağlıklı olur evladım. bi an önce pazartesi olsun da doktora gidiyim sabırsızlanıyorum
iyiiym kızlar sağolun..misafirlere patlıcan yemeği pilav dövme çorbası yaptık..
akşamada biber dolması var geliyosanız çoğaltim
bi hamile yok galiba..listedekiler beklemedemisiniz hala test yapan yokmu?
kızlar, hamile kalmayı planlamaya başladığımdan beri bu siteyi takip ediyorum. ahdım vardı, eğer kalırsam burda sizlerle mutluluğumu paylaşacaktım. bu akşam gecikmenin 6. günüydü. bat 11 temmuz ama bu akşam eşimle iki adet test aldık ve ikisinde de çift çizgiyi gördük.. allah hepinizin gönlüne göre versin, sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin hepimize.. umarım bu ay kalmak isteyen herkesin gönlüne göre olur.. çok mutluyum çooookkk.. diğer taraftan şaşkınlık ve heyecan girdi kalbime. nedense o andan beri hep dalıp dalıp gidiyorum.. çok tuhaf, bi okadar güzel bir duygu. bu ay çok sinirli, huzursuz ve mutsuzdum.. şimdi hepsini buna bağlıyorum.. allahıma şükürler olsun, inşallah sağlıklı olur evladım. bi an önce pazartesi olsun da doktora gidiyim sabırsızlanıyorum
günaydin nafiye ne haber senidemi uyku tutmadi
biz disardaydik yatiyim dedim agrim var yatamadim sen nerde calisiyorsun canimiyim çok şükr canm seni sormalı.. uykum var olmasınada çalışıyorum o yüzden malesef bu saatte kalktım