slm kızlar topiğiniz hayırlı olsun ve bizede uğur getirsin
her ay topiğine yazıyorum :)))
1 yıllık evliyim 9 aydır bebek istiyoruz 27 yasındayım
benim sorun tüplerde aslında doktor bize tüp bebek dedi direkte suan hiç cesaretimiz yok birazcık bekleyelim dedik
ne mucizeler oluyor dimi hayatta
allahım dualarımızı duysun yar ve yardımcımız olsun ins
15 temmuz beklenmeyen regl günüm..
Allahım hayra çıkarsın canım rüyanıgünaydın kızlaaar :) akşam rüyamda sıra sıra oturmuş ikitaraftan at kuyruklu şipşirin kızlar gördüm. Allah'ım inşallah nasip eder yaaa :) bu arada ben listedeyim ama benim bu ay yok yani progesteron tahlilim 1.19 çıktı. o yüzden zaten diğer aya hazırlık olsun diye evening primrose oil ve spirulina ya başladım. hepinizi öpüyorum işe gitmek için hazırlanmam lazım. :)
tal ben anlamadım sen adet oldunmu 8 günün geçmedimi senin.günaydın tombis bende bugün adetimin ilk gününden itibaren 8. günüm ateşim36.4 çıktı
5 günde bir listeleyip paylaşalım..
canım demekki bu ay nasip değilmiş kiste neden çevirsin canım hiç düşünme bunları geleceğe umutla bakıyoruz değil mi.günaydın kızlar.artık dayanamadım akşam eve giderken hastaneye gittim 1.28 çktı sonuç olmadı yine akşamdan beri ağlamaktan bittim artık.bu akşamda dr gidicem inşallah yine kiste çevirmemiştir bi 6 ay daha onunla uraşıcak gücüm yok umarım siz ii haberler verirsiniz
oooo harikabu gün itibariyle 5 gün gecikti :)
rica ederimSana da çok teşekkürler rainbow :) ellerine sağlık
harika rüyalar bunlar ne güzel hayır olsun inşallahbugün bi rüya gördüm..parmak kadar bi bebek çok minik elime alıyorum..sonra kayınvalideme gösteriyorum bu kız diyor kayınvalidem..çok etkilendim..
8 günün geçti değil mi hamilesin bencede.ama bir resmileştiremedik :)yaa bişey dicem ben kendimi hamile gibi hissediyorum..
acaba annelik içgüdüsümü yoksa psikolojikmi çok merak ediyorum öyle böyle değil..
var yada yok bi öğrenebilsek..(ayy ben nasıl 9 ay nasıl beklicemm)
aramıza hoşgeldin arkadaşım dr.lar ne derse desin Mevlam ne derse o .inşallah senide bir mucize gelirde bulur.slm kızlar topiğiniz hayırlı olsun ve bizede uğur getirsin
benim sorun tüplerde aslında doktor bize tüp bebek dedi direkte suan hiç cesaretimiz yok birazcık bekleyelim dedik
Allahım dualarımızı duysun yar ve yardımcımız olsun ins
ateş yükseldiğinde miymiş düştüğünde mi önemli günler
valla orasını anlayamadım bi türlü ben ölçüp yazacam ateş ölçme sayfasından anlayan birilerini çağıracam..şu benm listeye bi el atın arkadaşlar dicem..:90:
hoşgeldin canım kuzenimde 4 yıllık evli kaç dr gezdiler hepsi tek sonuç tüp bebek onda bile zor dediler rabbim o kadar büyükki şimdi 5 aylık hamile hemde kendiliğinde oldu tedavi değil kızı olacak allahın izniyle ümidini sakın bırakma hep dua et.
aramıza hoşgeldin arkadaşım dr.lar ne derse desin Mevlam ne derse o .inşallah senide bir mucize gelirde bulur.
canım umutsuz olma benm ablamada tüplerin tıkalı dediler başka bi doktora göründü oda öyle bi şey yok dedi ablala eşine ilaç yazdı sanırım enfeksiyon içindi o ilaçtan 2 ay sonra hamile kaldı ve şu an kızı 2 yaşında ve 37 yaşında doğurdu ablam anca tüp bebek filan demişlerdi bide iyi bi doktora görün nerde yaşıyosun
valla orasını anlayamadım bi türlü ben ölçüp yazacam ateş ölçme sayfasından anlayan birilerini çağıracam..şu benm listeye bi el atın arkadaşlar dicem..:90:
talcim yumurtlamadan önce ateş öne düşüyo yumurtlama olurken yükseliyo takip eden günler düşme olmuyosa hamişsin
evet evet o hissediliyor vallahi bak. geçen ay ben de öyle hissettiğimde kanda çıkmıştı ya.
Allah tamamına erdirsin inşallahhhhh
canım lekelenme hamile olma ihtimalini dahada güçlendiriyor bence sen hamilesin testtede çıktı daha ne olsun kirainbowcum hikayemi anlatmadım galiba sizlere..1haziranda spiralimi çıkarttırdım..24 haziranda testte silik pozitif çıktı..28 haziranda yani adet günümde bi kaç gün lekelenmeler oldu..test yapacağım üstüne görmeden şüpheleniyorum..bakacaz kısmet inş. yarın yapacağım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?