Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kızlar günydın dün akşam tuvalete girdim gelen giden varmı diye kağıda sildimsümüksü bir sıvının içinde bir damla kan vardı ama kan böyle halka şeklindeydi sizce nedir bu regl olmadım henüz yarın regl günüm.
yerleşme kanaması olabilir mi ya ?
asena hoşgeldin dünden beri aklımdasın nasıl haberler?
sonuç kötü cnm düşmüş ((((
geçmiş olsun canım çok üzüldüm ama merak etme yin eolur bak ne güzel bebek sahibi olabiliyormuşsun onu gördük tamamen ters bir yere tutunmuş herhalde ondan değil mi ne yapacaksın işte kısmet inşallah hayırlısı ile yakın zamanda kucağına alacaksın bak gör. Doktor bir açıklama yaptı mı ne dedi neden kaynaklanmış?
daha da çok yeniydi ya sana bir zarar olmamış değil mi o ileriki dönem düşüklerle alakası yok daha sadece kese bu bildiğim kadarı ile.
gerçekten çok zormuş bu kadar bekleyip ümitlenip bi anda kaybetmek çok kötü herşey sil baştan oldu yeniden denemeler yeniden gün beklemeler off çok kötü yaa doktor bişey söylemedi benim kendi doktorum değildi zaten başka bi doktora gittim dün akşamdan beri ağlamaktan helak oldum eşimde burda yok iş için şehir dışına gitti yani durumum hiç iyi değil
cuma günü öğrendim 1 hafta bile olmadan kaybettim parça kalmış kanamayla atar atmazsa kürtaj olacakmışım
günaydın naber?
sonuç kötü cnm düşmüş ((((
iyim tatlım gögüslerim inanlmaz sancıyor ve ağrıyor birde mavi damarlar bastı etraını bunlar belirtimi hormanal mi bilemedimm? sen nasılsın?
ben de öyle biliyorum nedense düşükten sonra daha kolay hamile kalınıyormuş hatta forumlar var topikler böyle ordan biliyorum.
asena bitanem üzülme tatlım hayırlısı olsun nazınde dediği gibi en azında bebek sahibi olabiliyormussun bi sorun yok sen çalışmalara devam et düşük sonrası gebe kalma ihitimali daha yüksek hayatım sakın kendini üzmee