- 31 Mayıs 2011
- 680
- 1
ya kizlar yumurtalar büyüyüp kiste cevirirken agri yaparmi
kız ne kisti allah korusun
yumurta çatladı döllendi diyelim..bi hafta içinde yumrtalıktan rahme geçer yerleşir ozamanlarda ağrı olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yumurta çatladı döllendi diyelim..bi hafta içinde yumrtalıktan rahme geçer yerleşir ozamanlarda ağrı olabilir
cok agrim var dayanamiyorum böyle giderse yarini bekleyemem acile giderim
kızlar bu arada bugunkı dger batlardan hbr yokmu ya kımse test yapmadımı
sanirim kimse birsey bilmiyor ben dayanamiyorum bu agriya
ben dayanamiyorum ölecem sanki ama benim yumurtam catlamadi sabah atesim ayniydi saat 11 gibi basladi agri gelip gidiyor ama canim cekiliyor hem ben dün calismadim döllenme sanmiyorum
canım ben de buralardayım.şu karbonat olayını sen de sormuşsun ama cevap yok kimse bilmiyo sanırım
evet cnm kimse vecap vermeyince ben arastirdim o konuyu,hamilelik testi yapiyosun ya idrar testi
iste bu karbonat testide ole bisey..
simdi idrarini bi kaba koyuyosun sona icine karbonat bi kasik
eger karbonat kabarirsa hamilesin kabarmazsa diilsin diolarrr
bi yandan bunun dogru bi yontem olmadigini soleyenlerde var
yok öyle degil is yaparken yürürken dikkat etmedim ama oturuyom su an ve cok kötüyüm sabah nasil olacak bilmiyomya kiste ceviriyorsa dün 19mm lik bir yumurta vardievet cnm yapar ama cok buyuyupte catlayamadıysa olur yururken bır iş yaparken özellıkle cok agrı yapıyor tabı yumurtalar buyuyunce catlama esnasındada yapıyor
sen bugün doktora gitmeyecek miydin canım ne oldu yanlış mı hatırlıyorum yoksa?
yok öyle degil is yaparken yürürken dikkat etmedim ama oturuyom su an ve cok kötüyüm sabah nasil olacak bilmiyomya kiste ceviriyorsa dün 19mm lik bir yumurta vardi
ay pardon yaa senin yumurta çatlıyodur..dün de benim öyle oldu..batma gibi sancı..
yürüyemiyosun demii
canım 19 20 mm olunca çatlamıyomu?
normalde gidecektim burda feleket yagmur yagiyor isiklarda arabama arkadan vurdular polis gelip tutanak tuttu arabayi servise götürme yerine sigortadan araba alma derken gidemedim dr, tel actim ya catliyor yada bilemiyom bakmadan dedi ama clomenden yumurta büyüyüpte kiste cevirir diye korkuyom agri hep olmuyor ara ara geliyor sanki nefesim kesiliyor