- 29 Haziran 2011
- 878
- 0
Zarlar bu sefer parıldıyor ışıl ışıl çok güzel
olamaz zaten
Dişleri sarı hemen değişiyorumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olamaz zaten
Dişleri sarı hemen değişiyorumm
nereden aldın cnm testleri..adetinin 11 ve 16 günleri arasında uygulaman doğru olur sanırım..benim ovulasyon testlerim geldi kızlar :) 24 tane. ben cumartesi günü adet oldum bugün 5. günüm. 28-30 günde bir adet oluyorum. acaba bugün başlasammı? ne dersiniz? erken mi?
benim ovulasyon testlerim geldi kızlar :) 24 tane. ben cumartesi günü adet oldum bugün 5. günüm. 28-30 günde bir adet oluyorum. acaba bugün başlasammı? ne dersiniz? erken mi?
meraba kızlar;
aranıza yeni katıldım. Bizde artık çocuğumuzun olmasını istiyoruz. 1 yıl 3 aylık evliyiz. Haziran ayında çalışmalara başlamıştık ama maalesef temmuzda adet gördüm. çalışmalarımızın temmuzda sürecek. Bakalım hayırlısı. Allah isteyen herkese çocuk nasip etsin.
hahahhaaaa
bende hamile olursam temmuz hamileleri diye bi topik açarım..9 ay yazarız..
Meraba kızlar;
Aranıza yeni katıldım. Bizde artık çocuğumuzun olmasını istiyoruz. 1 yıl 3 aylık evliyiz. haziran ayında çalışmalara başlamıştık ama maalesef temmuzda adet gördüm. çalışmalarımızın temmuzda sürecek. Bakalım hayırlısı. Allah isteyen herkese çocuk nasip etsin.
kızlar merhaba ,
şu yumurtlama tarihi kafamı o kadar karıştırıyor ki önceden 26 günde bir det görürdüm sonra 28 e çıktı 2 aydır da 29 oldu, 14 günde bir mi yumurtluyorum ben yoksa 15 mi ?
Hoşgeldin canım, bende 1 yıl 6 aylık evliyim, geçen ay biz de tutturamadık , kısmet bu aya inşallah çok istiyorum, inş. hamiş kalırız[/QUOTE
inş. canım, deneyip göreceğiz
24 tane oldukça yeterli ama bence erken daha 28 günde olduğunu varsayarsak 28-14=14 eb erken 14. günde yumurtan çatlar. Erkan çatlacağınıdüşünüp tedbir almak istersen 10. günden önce başlama bence.
gebelik derdine işleri güçleri bıraktım valla, neyseki 2 saattir çalışıyorum..
Yoksa ay sonunda kovulmuş bir gebe olma ihtimalim olabilir
Bu arada sizde kaynatmışsınız ohhhhhhh ne var ne yok
işte o yüzden 24 tane aldım ya. bütün ay göriyim diye. bi forumda birinin 7. günde yumurtladığını ve bir forumda da 25. günde yumurtladığını okudum çünkü :) laboquick marka aldım.
Ilk adetinin olduğu günden başlayarak ötekine kadar say aradaki günü her ay değişiyor ise ortalama alıcan herhalde yapacak birşey yok en yakın tarihi bulursun bari. Neyse o sayıdan 14 çıkaracaksın adet gününden itibaren o gün yumurtlama günü işte
örnek veriyorum diyelim ki aradaki gün sayısı 26 yani 26 günde bir adet oluyorsun 26-14= 12
son adet günündne itibaren (o gün dahil) 12 gün say o gün ovülasyon günün
inş anlatabilmişimdir. Ve inşallah anlattıklarım doğrudur :)
hoşgeldin canım, bende 1 yıl 6 aylık evliyim, geçen ay biz de tutturamadık , kısmet bu aya inşallah çok istiyorum, inş. Hamiş kalırız
Vallahi bebeğe para lazım para :) daha sıkı işimize sarılmamız gerekirken hepten yayıldık :)
Vallahi bebeğe para lazım para :) daha sıkı işimize sarılmamız gerekirken hepten yayıldık :)