Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KIZ varya senin yumurta kendiliğinden catlamistir :))))))))
Yumurtan bile dayanamadı sana yanı
cazibene :))))
Kızlar bende bişey sorcam
Yumurtlama döneminde bende baya bi çalıştım şimdi bekliyorum adetimide. Acep diyorum spor yapsam spordan kastım koşu bandı ile yürüsem benim yumurtaya yada orada neler oluyorsa onlara bişe olur mu. Ay o kadar uğraştım bide düşmesinler
bana kramp gibi girdi ama cok zordu neyse canim artik sabirim can cekisiyor su gunler gecmedi en güzel haberlerle gelelim insallah bu ay olmadi öbür ay ama olsun yeter ben agriya raziyim sizin acinizida cekerim yeterki anne olalimhoşgeldin canım eklerim şimdi..hadi hayırlı haberler..
inş. inş. benimde gönlümden kız geçiyo inş...
hoşgeldim canım..batın kaçtı ekleyim?
bi sancılanan daha ..
dün akşam ölüyoomm çok sancım vaaarr yazddım kimse oralı olmadı..başlarına gelirse anlarlar dedim..biri nazdı gece ağrıdan uyuyamamışş..aha biride sennn..
neyse geçmiş olsun..çok şiddetli ağrıyo demi..yumurtlama ağrısıymışş..
RAİNBOW mersi şekerim..
reglim geldi arkadaşlar :84::84::84::84::84::84:
talcim zahmet olmazsa tarihi 13ü olarak değiştirirmisin canım.
hoşgeldn canım..hayırlısı..
ve bi ağrılı arkadaş daha..sizmisiniz bana geçmiş olsun demeyen
Canım akıntın Helios'a yumurtan catlamistir ağrılar normal inşallah döllenir.
Valla ben hepinizi düşünüyorum hepinizi çok merak edildim valla inşallah herkes hamışorada bile teyzosu yumurtalarimi düsünürmüs kiyamam sana beni bosverde sen ekrana iyi bak dr. ne diyecek bakalim iyi bir haber getir su topige herkes dellendi beklemekten
Arkadaşlar ağustos listesi bu safyada tutulmuyor artık diğer toikte tutulacak o yüzden sizden ricam batı ağustos olanlar diğer tarafa bildirsin batlarını isteyen istediği tarafta yazışsın ama batlar yerlerine yazılsın olur mu.tale zor oluyor çünkü böyle.
Arkadaşlar ağustos listesi bu safyada tutulmuyor artık diğer toikte tutulacak o yüzden sizden ricam batı ağustos olanlar diğer tarafa bildirsin batlarını isteyen istediği tarafta yazışsın ama batlar yerlerine yazılsın olur mu.tale zor oluyor çünkü böyle.
merhaba kızlar nasılsınız