Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insallah canim aksama yazarim kuduriuruz yine yimirtamin serefinecanımm sen bitanesin hadi hayırlı haberler inşallah bende avatarımı öylemi yapsam acebb özendim şimcikkkk
atesini addet gününe göre ölc bakariz yataktan cikmadan yani gözunu ac elini uzat dereceyi al agzina ölCanım benim, bugünden itibaren sabahları aynı saatlerde ölçmeye gayret edicem,
Burdan yazarım gün gün, inş artar artar çok artar
Hep pozitif düşünüyorum, sizin de sayenizde tabiki, inşallah hayırlı haberler alacağız hepimiz,
Son 7-8 gün inşallah allahımmmmmmmmmmm,
Kolay gelsin canım sanada inş hayırlı haberlerle gelirsin,
Heyecanla bekliyoruzzzzzzzzzzzz
canım benim beklenen reglim aslında bugün ama genelde 2/3 gün ileri-geri olduğu için 15i yazdırmıştım canım.
kendi topiginde kendi ayinda insallah
Arkadaşlar öncelikle inşallah herkes en kısa zamanda muradına erer.
Benide aranıza eklerseniz çok sevinirim.
SAT 26.06.11
cuma günü çatlatma iğnesi oldum...Artık Allahım ol derse anne olacağım inşallah..Sabırla bekliyorumm...
İnşallah canımm,teşekkür ederim...burası bana ümit veriyor.yanlız olmadığımı hissediyorum...Hoşgeldin aramıza...
Hayırlı olsun canım, inşallah olumlu sonuçlanır..
saolun kızlar teşkkr edrm hepinize
ben daha yeni evliym ve hemn bi bebek istiyorum çok fazla bilgimde yok sizlerden çok şey öğreniyorum..eşimde istiyo bebeğmz olmasını ama her hangi bişey denemiyoruz yani özellkle şuan ilişki olsun yastk koyalım gibi bişey yapmıyorz.daha doğrusu ben eşime yapalım demeye çekiniyorum. gerçi yeni evli olunca malum insan zaten nerdyse hergün oluyo:)
selam arkideslr ben geldimmmmmmmmm yazilanlari aksam okuyacam yine vermissiniz coskuyu 1 saat sonra d. a gidecem yine ayyyyyy bilmem bu ay icim icime sigmiyor sizin sayenizde ya ben cok heyecenliyim acep yimirtama ne oldu ben vazgectim 3 ü büyümesede büyük catlasin yeter bugun kasik agrimdan öldüm bir an ama sonra gecti nedenini bilen varmi
hoşgeldin canım eklerim şimdi..hadi hayırlı haberler..beni de ekleyin lütfen
4 ağustos-----serfik---çalışmalara devam
inş. inş. benimde gönlümden kız geçiyo inş...İnşallah sonucu güzel olur. Bildiğime göre bir gün önceden kalan spermlerle genelde kız çocuk oluyormuş. Kız kromozomu taşıyan spermler daha yavaş ve uzun ömürlü oluyormuş bir gün önceden kalıp yumurtayı karşılayabiliyorlarmış. Tabi yumurtlama gününde de çalışma olursa kısmet artık :)
hoşgeldim canım..batın kaçtı ekleyim?Arkadaşlar öncelikle inşallah herkes en kısa zamanda muradına erer.
Benide aranıza eklerseniz çok sevinirim.
SAT 26.06.11
cuma günü çatlatma iğnesi oldum...Artık Allahım ol derse anne olacağım inşallah..Sabırla bekliyorumm...
selam arkideslr ben geldimmmmmmmmm yazilanlari aksam okuyacam yine vermissiniz coskuyu 1 saat sonra d. a gidecem yine ayyyyyy bilmem bu ay icim icime sigmiyor sizin sayenizde ya ben cok heyecenliyim acep yimirtama ne oldu ben vazgectim 3 ü büyümesede büyük catlasin yeter bugun kasik agrimdan öldüm bir an ama sonra gecti nedenini bilen varmi
Merhaba Nafiye inşallah gönlüne göre olur her şey. Yastık falan değil de önemli olan hemen kalkmamak yataktan ona dikkat et yater bence yeni evlisin zaten oluruna bırak. İlişki sıklığı yeterli zaten :)
KIZ varya senin yumurta kendiliğinden catlamistir :))))))))selam arkideslr ben geldimmmmmmmmm yazilanlari aksam okuyacam yine vermissiniz coskuyu 1 saat sonra d. a gidecem yine ayyyyyy bilmem bu ay icim icime sigmiyor sizin sayenizde ya ben cok heyecenliyim acep yimirtama ne oldu ben vazgectim 3 ü büyümesede büyük catlasin yeter bugun kasik agrimdan öldüm bir an ama sonra gecti nedenini bilen varmi
hadi hayırlı haberler bekliyoruz senden kristalcim:)Selam kizlarrrrrrrrr nasıldınız bakayimmmm....suan doktordayim muayene sırasında bekliorum acayip bı heyecan var esimle oğlumda yanımda sabırsızlıkla bekliyoruz :))))
Bu arada esimin İPad i sagolsun
hoşgeldn canım..hayırlısı..bat 1 agustos bende yumutlama gunume yaklastim.herkes icin hayirlisi
slm kızlar bişey sorucam çatlama iğnesi vuruldum bugun çatlama günüm kasıklarım agrıyor halvet oldu ama öksürünce akıntım oluyorrrrrr ayy delendimmm belime vuruyor agrııııı yürümeye korkuyorm tutmaz dieeeee
Canım akıntın Helios'a yumurtan catlamistir ağrılar normal inşallah döllenir.slm kızlar bişey sorucam çatlama iğnesi vuruldum bugun çatlama günüm kasıklarım agrıyor halvet oldu ama öksürünce akıntım oluyorrrrrr ayy delendimmm belime vuruyor agrııııı yürümeye korkuyorm tutmaz dieeeee
ya isin sakasin kendimi oyaliyom gerildikce gerildim birazdan cikacam ne olur canim hepimiz hepimize dua edelim cok sagol ilgineHoşşşgeldinnnnn,
Ayy inş pişmiştir senin yımırta
Şaka bi yana inş hayırlı haberlerle bekliyoruz seni canım, yeni bilgiler öğrenirsen bizimle de paylaş emi
canim aycacim kendimi yine zor zaptediyom atesim ayni sanirim daha catlamadi ama bugun iste kasik agrisi beni öldürdü simdi gecti bakalim rabbim ne verecekyeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
tontoşcum saol canım inşallah ağustosa artık
hayirlisi canim bende birazdan gidecem oglunu uzun uzun öp benim icin adetin gecmismiydi bana yazSelam kizlarrrrrrrrr nasıldınız bakayimmmm....suan doktordayim muayene sırasında bekliorum acayip bı heyecan var esimle oğlumda yanımda sabırsızlıkla bekliyoruz :))))
Bu arada esimin İPad i sagolsun