- 6 Nisan 2008
- 669
- 80
- 118
nasil kullaniyorsun yarin bir eczaneye bakiyim
sub ne demek biz onu iste kullanirizda
Alıntı yapın yanında + işareti varya istediğin mesajlara artı yapıp en son cevaplaya tıklıyorsun seçtiğin mesajların hepsi geliyor.bikac alintiyi nasil yapariz birde resim nassil ekleeniyor
aktarlarda oluyo canım eczaneler satmaz onlar kimyasalcı biliyosun. :) evening primrose oil ve spirulina al. ben balen marka aldım ikisine 55 tl verdim. bebiş için feda olsun :) ben 5-6 aktar gezdim hepsi bebiş içn bu ikiliyi önerdi. fiyatlar değişiyo tabi ama etkiliymiş. çok kişi kullanıp hamile kalmış. hatta kk'nın eski forumlarında da var. arşivden bulabilirsin.
benim adım suzan başka rumuz denedim olmadı eşim girmiş sub diye
ben almanyadayim burda öyle aktar yokki hersey eczanede ama bulmaya calisam yarin haber veririm sen bana kullanimini yaz canim
sub bizde tasoran firmaya denir bir an sasirdim meslektasmiyiz diye neyse tanistimiza sevindim ben deniz
ordan daha rahat bulursun food supplement gibi bişi bu. tamamen bitkisel. sabah akşam içicem bugün başladım. evening promrose oil aç karna, spirulina tok karna. günde 2 tane yeter yazıyo üstünde. istersen sen de araştır. ben birazdan çıkıcam iyi geceler canım ...
mesleğiniz nedir birde evli olmadığınız doğrumu
mesleğiniz nedir birde evli olmadığınız doğrumu
Alıntı ile cavaplaya tıklıyorsun yazılı olan hiç bir şeyi silmemen gerekiyor ki kodlar silinmesin.yazmak istediğini öylece yazacaksın yoksa karışıyor.
ben insaat mühendisiyim ben 12 yildir evliyim eger nikahsa resmi evli degilim bu bizim arkadas olmamiz icin bir sorunmu
esimle bir kez evlenip bosandim simdi yeniden beraberiz ama nikah istemiyorum böyle daha dikkatliyiz ikimiizde yazmayi unuttum
yok hayııııııııııır kusura bakmayın zaten sorduğuma pişman oldum herkesin özeli kendine sadece merak ettim tekrar özür dilerim yol arkadaşım mesleğiniz ne güzel karşi komşumda inşaat mühendisi öpüyorum sizi artık oğlum istiyor bilgisayarı ben çıkıyorum herkese iyi geceler.
siizn tercihiniz canım suzan merakından sordu oda belirtti zaten:)esimle bir kez evlenip bosandim simdi yeniden beraberiz ama nikah istemiyorum böyle daha dikkatliyiz ikimiizde yazmayi unuttum
oldu oldu :)şimdi oldu mu bişey silmedim
benim bilgisayarımı isteyen kimse yok eşimde de başka bilgisayar önünde internet cafede gibi olduk :)
yok hayııııııııııır kusura bakmayın zaten sorduğuma pişman oldum herkesin özeli kendine sadece merak ettim tekrar özür dilerim yol arkadaşım mesleğiniz ne güzel karşi komşumda inşaat mühendisi öpüyorum sizi artık oğlum istiyor bilgisayarı ben çıkıyorum herkese iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?