- 17 Eylül 2010
- 1.184
- 3
hadi hayirlisi inşallah ben sinifçiyim hocam ya senn
ingilizce cnm:82:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi hayirlisi inşallah ben sinifçiyim hocam ya senn
bide yumurtlama dönemindeki belirtilere kendinizi çok kaptirmayin ben kesin hamileyimdir diyordum ama fos çikti göğüs sizlamalarindan kasik sancilarina bel ağrisina mide bulantisina kadar herşey vardi hatta ateşim bile çok yüksek gidiyordu ama adetime 2-3 gün kala ateşim de düştü bütün belirtilerde ortadan kalkip adet belirtileri ortaya çikti
aaaa döllenmiş yumurta ultarasonla falan görünmüyormuş ki doktor yumurtlama olmuş bitmiş diyince geçen hafta çalıştık ozaman olmuş olabilir mi siz burdan bakınca anlar mısınız dedim de embesil gibi :) o da yok anlaşılmaz 10 gün sonr aya regl olacaksınız veya olmayınca anlıcaz dedi
yok ya benim dr. bana ayin 25 inden sonra ögreniriz istersen dedi
aaaa döllenmiş yumurta ultarasonla falan görünmüyormuş ki doktor yumurtlama olmuş bitmiş diyince geçen hafta çalıştık ozaman olmuş olabilir mi siz burdan bakınca anlar mısınız dedim de embesil gibi :) o da yok anlaşılmaz 10 gün sonr aya regl olacaksınız veya olmayınca anlıcaz dedi
yok ya benim dr. bana ayin 25 inden sonra ögreniriz istersen dedi
alla allaaaa ozaman herkes gider öğrenirdi adeti beklemeden öyle şey olur mu yaaav. döllenme görünmez benim bildiğim kese mi bu
keseyi degil kizzzzzzzz benim27 si ya sanirim kandan
embesil benim idrar teesti alip yapacami nerden bilsin bana hemde sizin tombige drr.culuk tasliyor
ya bu karbonat olayı sacma dglmı az once suda denedım o bıle kabardı çişte kabarır tabıkıde
kizlar ben hala dokunmayin tombisime yimirtladi diye sarki soylüyom camdan beni görenler aval aval bakiyor cokta tinnnnnnnnnn yani yimirtam var benim
alla allaaaa ozaman herkes gider öğrenirdi adeti beklemeden öyle şey olur mu yaaav. döllenme görünmez benim bildiğim kese mi bu
keseyi degil kizzzzzzzz benim27 si ya sanirim kandan
embesil benim idrar teesti alip yapacami nerden bilsin bana hemde sizin tombige drr.culuk tasliyor
kız kabartma tozuyla mı yapıyosunuz siz yoksa
valla ordaki doktorlar da burdakileri aratmıyor
anacim hepsi amip tek hücreleri varmis onuda dr. olmaya kullanmislar
kizlar ben hala dokunmayin tombisime yimirtladi diye sarki soylüyom camdan beni görenler aval aval bakiyor cokta tinnnnnnnnnn yani yimirtam var benim
kizlar aklima ne geldi anneanem diyorduki rahmetli hep ikiz dogurmus ne vardi azicik kiyisindan kösesinden cekseydim neyseeeeeeeeeee dedenizin ceketi yeter diyordu karsimda herifcigimin koltugu bos ay bir otursammi ise yararmi
(her günkü gelen keciler bügün 3er 5er geldi sanirsam gliba herhalde)
bende aynı senın gıbı ucuyrdum facede falan sepetımde cooookkk yumurta varrr dıye paylasıp sevınıyrdum heryerde boyleydım arkadaslar o ne ya ne yumurtası falan dye guluyorlardı umrumdamıydı sankı okadar acızki iyi bsey duymaya doktorlardan bukadarcık seye bıle sevınıp sukrediyrz şimdi senın yazdıklarını okuyunca sankı kendımı goruyrm snde canm hayırlısı olsun inşşaallh bı gun oluca ınanıyrm burası hamılelerlle dolup tasıcak
cisine limon sikamadin benim yumurta mutlulumami limon sikiyon sen sekerrrrrrrrrrrrrrrr