Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yani ben adetten 1 hafta sonra test yapacam der beklenir..bizim dediğimiz adet ve adetten sonra 3 gün hiçbi şekilde bildirim yapmayan uğramayanları sileriz diyoruz..
ben ağrım oluyo deyince hıh çocuk olduğu bile belli olmadan başladık bakalım diyor sonrada gülüyor..yarı şaka yarı ciddi..canım yaaa benim her kahrımı çeker bitanemmmmmhadi herkes neresinde hassasiyet ağrı var yazsın :) böyle bir zevk işte :) geçen aydan beri oram ağrıyo buram batıyo dedikçe eşim seviniyor :) ha aha haa ha eskiden yani normalde üzülünecek birşey ama konu başka olunca. Hatta yazmıştım ya mesela kasıklarında hala batma va rmı aşkım diyor yok diyince mesela küsüyor bozuluyor ha aha aha ah.
siz de söyleyin de ağrıyan sızıyan yerlerinizi ben de sevineyim kendimle karşılaştırayım :)
regl olackmışım gibi ağrılarım var göğüslerimde de hassasiyet 13 temmuz regl tarihim bilmiyorum acaba hamile miyim bekliyorum doktora daha gitmedim
evet canım benimde kasdettiğim buydu.yani ben adetten 1 hafta sonra test yapacam der beklenir..bizim dediğimiz adet ve adetten sonra 3 gün hiçbi şekilde bildirim yapmayan uğramayanları sileriz diyoruz..
tal
peki geçen ay öyle olduğu için bu ay hamile kalma ihtimalim olabilirmi?
anlamadım?:26:?
yani geçen ay benimde senin gibi bebeğin kesesi oluşmadan adetle beraber dışarı atılmış bu ay hamile kalma ihtimalim olabilir mi canım?
maaşallah çokmuşlar epeyce.darısı bize olsun:) niye öyle hissettin de hele:)etrafı bi kolaçan ediim dedim haziran hamilelerinin topiğine gittim..maşallah 50 kişi var hemen hemen..
kendimi 50 mankenin arasına girmiş erkek gibi hissettim:26:
maaşallah çokmuşlar epeyce.darısı bize olsun:) niye öyle hissettin de hele:)
aha yine beni kaybettik göz bebeği büyümesi takibine başladım ha aha aha ha:) göz bebeklerinde büyüme va rya belirti. geçen ay da eşimi nasıl baymıştım. Ahmet bi bak Ahmet benim göz bebeklerim büyümüşmü Allahaşkına bak ama doğru söyle falan :) ruh hastası gibi . O da dıkıldı garibim herhalde evete evet çok büyük çok güzel hadi şimdi uyu falan diyo ha aha aha haa ha. Hani eski türk filmlerinde olurdu ya biri yatağın içinde uzanmış bişeyler saçmalar bişeyler söylemeye çalışır diğeri de kolunu falan yatağın yorganın içine koyar yatanın tam lafın yarısında '' Bugün yorgunsun yarın konuşalım '' der onun gibi oluyordu resmen :)
aha yine beni kaybettik göz bebeği büyümesi takibine başladım ha aha aha ha:) göz bebeklerinde büyüme va rya belirti. geçen ay da eşimi nasıl baymıştım. Ahmet bi bak Ahmet benim göz bebeklerim büyümüşmü Allahaşkına bak ama doğru söyle falan :) ruh hastası gibi . O da dıkıldı garibim herhalde evete evet çok büyük çok güzel hadi şimdi uyu falan diyo ha aha aha haa ha. Hani eski türk filmlerinde olurdu ya biri yatağın içinde uzanmış bişeyler saçmalar bişeyler söylemeye çalışır diğeri de kolunu falan yatağın yorganın içine koyar yatanın tam lafın yarısında '' Bugün yorgunsun yarın konuşalım '' der onun gibi oluyordu resmen :)
nasilsiniz asenada son durum ne allah acil sifalar versin
iyiyiz canım..sen nasılsın?
asenın düşük tehlikesi varmışş..
listedeki 4 kişi bugünde yok
evet hatta hamilelik şansı daha fazlaymış..
''duyum''