Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ekledim cemre
hatice senin ağustos batın kaçtı canım?[/QUOTE
4 AĞUSTOS CANIM
Arkadaşlar bu göğüste damar meselesi gerçekten doğru mu ben şimdi aynada baktım geldim tuvalette daha önce yoktu böyle boyluboyunca damarlar mor mor belli iki göğüsümde d eve de ağrı var acıyo kendi elim kolum bile çarpacak diye ödüm kopuyor.
hahahayyyy bu iyiydi işte güldürdün beni inş. görürsün bişiler inş. bu gebelik belirtisi olur hemde bana fikir olur :76::76:
liste güncellendi..:82:
bunlar çok iyi gelişmeler arkadaşlar.hamilelikte ilk belirtiler göğüsucunun siyahlaşması-damarlaşması ve ağrı deniyor:)
geçen ay çift çizgiyi gördüğümde göğüsümde şiddetli doluluk sertlik ve ağrı vardı..ben belirti olabilir diyorum..
kızlar batı gelipte 5 gün içinde durumunu bildirmeyen üyeler silinsin diyorum ben.ismini yazdırıp katılım yapmayan hele hele gününde son durum bilgisi vermeyen arkadaşları en fazla 5 gün bekleyelim .
ne dersiniz?
nazcım benimde dolgularım var kanal tedavisiz ve ağrıyan sıcak soğuk içince çok sızlıyor ama bekleyeceğim bu ara hiç yaptırasım yok.herşeyin iyi çıkmasına sevindim istediği testler ne acaba yazarmısın lütfen
o arkadaşlar bilmeliki bu listenin yapılması belirli bir bir zaman ve çaba gerektiriyor.Artı diğer arkadaşlarında merakı var.tamam o gün haber veremedin 3 sonrada 5 gün sonrada veremediysen bence burada bir özensizlik var. o zman listeden silinsin.bende öyle düşünüyorum silcem walla kara listeye alacam
sevinöli haber beklerken habersiz bırakıyolar
kızlar batı gelipte 5 gün içinde durumunu bildirmeyen üyeler silinsin diyorum ben.ismini yazdırıp katılım yapmayan hele hele gününde son durum bilgisi vermeyen arkadaşları en fazla 5 gün bekleyelim .
ne dersiniz?
nazcım benimde dolgularım var kanal tedavisiz ve ağrıyan sıcak soğuk içince çok sızlıyor ama bekleyeceğim bu ara hiç yaptırasım yok.herşeyin iyi çıkmasına sevindim istediği testler ne acaba yazarmısın lütfen
nafiyenin bugün dr.kontrolu vardı akşama yazar inşallah durumu ve sevinçli haber gelir.
geçen ay çift çizgiyi gördüğümde göğüsümde şiddetli doluluk sertlik ve ağrı vardı..ben belirti olabilir diyorum..
o arkadaşlar bilmeliki bu listenin yapılması belirli bir bir zaman ve çaba gerektiriyor.Artı diğer arkadaşlarında merakı var.tamam o gün haber veremedin 3 sonrada 5 gün sonrada veremediysen bence burada bir özensizlik var. o zman listeden silinsin.
o silinen arkadaş gelir mezeretini bize anlatırsa yeniden listeye yazılır.Her yerde kural olmalı .tablonun altına not :diye ekle canım bu kurali
önemli not:Bat tarihi dolan ve sonrasında 5 gün geçmesine rağmen durumu hakkında bilgi vermeyen arkadaşlar ne yazıkki listeden silinecektir.Sonrasında gelip mazeretlerini bildirdikleri takdirde yeniden eklenebilir.