- 26 Haziran 2011
- 5.370
- 9
angel ingilizce öğretmeniing bilenler de çok rahat hazırlayabilirler..ben uğraştım ama yapamadım..ing çat pat biliyorum..ing bilen varmı aranızda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
angel ingilizce öğretmeniing bilenler de çok rahat hazırlayabilirler..ben uğraştım ama yapamadım..ing çat pat biliyorum..ing bilen varmı aranızda?
ne için lazımdı :) bende biliyorum
angel ingilizce öğretmeni
nasıl yani adet kanamsı gibi mi? hemen dr.unu ara hemen eşinide. doğru hastaneye.bu arada ayaklarını yukarı uzat yat dinlen.ve lütfen stres yapma.kızlar acill yardımm benim acayip kanamam varrr neden sizceee ((((((((((
kızlar acill yardımm benim acayip kanamam varrr neden sizceee ((((((((((
nasıl yani adet kanamsı gibi mi? hemen dr.unu ara hemen eşinide. doğru hastaneye.bu arada ayaklarını yukarı uzat yat dinlen.ve lütfen stres yapma.
asena canım.ordamısın nasıl bir kanama damlamı yoksa su gibimi geldi.
asena sancın varmı?
canım dr.unu ara muhtemelen san iğne verecek hemen o iğneyi ol ve iştende izin alama ben iş yerindeyim hastaneyede uzaktyım korkuyorumm birden bşladı doktor karnım çok ağrıyo diyince progestan die bi ilaç verdi bu sabah balamıştım daha koyu renkte kanamam varr offf yaaaaaaa
birden boşaldı sanki ben adetimi ilk günü çok az olurum bu öyle değil (
ing bilenler de çok rahat hazırlayabilirler..ben uğraştım ama yapamadım..ing çat pat biliyorum..ing bilen varmı aranızda?
birden boşaldı sanki ben adetimi ilk günü çok az olurum bu öyle değil (
kızlar acill yardımm benim acayip kanamam varrr neden sizceee ((((((((((