- 29 Haziran 2011
- 878
- 0
bi de ne dicem sabun florasını bozuyor Allah korusun çok sabunla yıkamamak lazım.
valla en güzeli :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla en güzeli :)
evet kesinlikle konuşmak acayip motive ediyor insanı.haberler geldikçe heyecanlarda artacak:))
hızınıza yetişemiyorum ne kadr hızlı geçiyor sayfalar:)
değişik bir heycan yaptım sayenizde ki yine sayenizde çok çok umutla doldu içim:)
eşim netten araştırma yapmamı yasakladı prof kesildn başıma diyor bana araştırmaktan kendimi sıkmaktan sıkılmışım burda o sıkıntıdan kurtuldm desem yalan olmaz. başkalarının güzel haberleri bile büyük moral:)
iyiki varmışsınız....:76:
bak şimdi hiç olurmu öyle şey.Byu düşünceni değiştirmen gerek hatta ben hamileyim diye mesaj at beyne ki oda hamile kalmasını sağlasın vücudunun.Tabi RABBİM ol diyecek.ben nedense olumsuzluk olsun moralsizlik olsun diye demiyorum ama eskiden beri (sanki çok denmiş te olmamış gibi) hiç hamile olamam diye bir his var içimde sanki olursam sürpriz olcakmış gibi. Garip ama öyle böyle sağdan soldan da okurken hep gözümde büyüdü herhalde olmuyo falan gibi şeyler okuyorum ya böyle sayısal lotodan para çıkma ihtimali gibi falan görüyorum kendim için tövbe yarabbim.
bak şimdi hiç olurmu öyle şey.Byu düşünceni değiştirmen gerek hatta ben hamileyim diye mesaj at beyne ki oda hamile kalmasını sağlasın vücudunun.Tabi RABBİM ol diyecek.
tam yarışma programlarına döndük televizyondaki :) bu ayın sonunda adayı terk etmeyelim de :) şaka bir tarafa hepimizin sağdan soldan birbirimizi bulmamız ve şuanda bu konuyu konuşuyor olmamız bir tesadüf değil. Hayatta herşey önceden yazılmış biz onu yaşıyoruz. Bak göreceksiniz bunda da var bir hayır. Boşu boşuna yazmıyoruz :)
ben her ay beklicem diye diye tahlile okadr çok para yatırdımki:) bu ay kesin kararlıyım 25 temmuza kadr bakmıcam tabi dayanabilirsem. 1 hafta kala başlıom kanda çıkıo test yaptıracam demeye, yaptırıom sonrada boşuna okadr para verdim die üzülüom , bebek yok diye üzülüom...
bu ay kesn bakmıcam deldirmicem kollarımı
bu adayı terk edersek ağustos adasına gideriz umutları tüketmek yok
günün geçmeden kesinlikle yapma bencede.umud pağlamak kötü günün geçsin öyle.biz buradan ikna ederiz seniben her ay beklicem diye diye tahlile okadr çok para yatırdımki:) bu ay kesin kararlıyım 25 temmuza kadr bakmıcam tabi dayanabilirsem. 1 hafta kala başlıom kanda çıkıo test yaptıracam demeye, yaptırıom sonrada boşuna okadr para verdim die üzülüom , bebek yok diye üzülüom...
bu ay kesn bakmıcam deldirmicem kollarımı