- 9 Ağustos 2016
- 8.011
- 14.756
- Konu Sahibi ManyakPrenses
- #17.161
ManyakPrenses Bir Erkek annesi daha geliyor bebişin kankası hazır canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa canım benim çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah oğluşunn Şu an benim bebiş takla atıyo sevinçtenManyakPrenses Bir Erkek annesi daha geliyor bebişin kankası hazır canım
Oyy yerim onu bennnYaa canım benim çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah oğluşunn Şu an benim bebiş takla atıyo sevinçten
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın insallah kac haftalıkken öğrendinizOyy yerim onu bennn
Valla bildin kuzum daha 6.haftasından
Şimdiden sorumluluk geldi sanki Farklı bir duyguymuş hele ki cinsiyetini öğrendikten sonra daha da farklı oluyomus
Tahöin yapıyorum demiştiniz Ballikko nın tuttu mu merqk ettimYaa canım benim çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah oğluşunn Şu an benim bebiş takla atıyo sevinçten
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın insallah kac haftalıkken öğrendiniz
Çok sağolun Evet evet benm ki tuttuTahöin yapıyorum demiştiniz Ballikko nın tuttu mu merqk ettim
Benim arkdas ikizlere hamile 6 ay sonra gösterdi kızmış zaten anlamıştım bu kadar sure göstermemişinden belliydi erkek hemen belli olmustuÇok sağolun Evet evet benm ki tuttu
13.haftamda öğrendik erkek zaten kendini hemen belli ediyor ultrasonda doktor direk gördü
Evet kız hep saklıyor :)) bizimkinin bacakları apaçıktı maşallah eğer erken ultrason resimleri varsa tahminde bulunabilir ManyakPrensesBenim arkdas ikizlere hamile 6 ay sonra gösterdi kızmış zaten anlamıştım bu kadar sure göstermemişinden belliydi erkek hemen belli olmustu
Canım güle güle büyüt paşayı insallah nasılsın nasıl gidiyo hamilelik? Lekelenmelerin geçti miManyakPrenses Bir Erkek annesi daha geliyor bebişin kankası hazır canım
Canımm merhaba.. iyiyiz çok şükür, benim gecen Hafta erken doğum riskim olustu o yüzden genelde evde yatarak oturarak vakit geçiriyorum zamani doldurmaya çalışıyoruz.. sen nasılsın
Ayy dursun kuzucuk az daha yaaa bende aynı devam bir kaç aydır pek umursamıyorum bu ay tekrardan başlayacağım kontrole vs gideceğim bakalımCanımm merhaba.. iyiyiz çok şükür, benim gecen Hafta erken doğum riskim olustu o yüzden genelde evde yatarak oturarak vakit geçiriyorum zamani doldurmaya çalışıyoruz.. sen nasılsın
Allah kolaylık versin canım daha dün gibi benim de kürler denedigim günler.. sen de böyle hissedeceksin ne ara oldu da şimdi doğumu bekliyorum diceksinAyy dursun kuzucuk az daha yaaa bende aynı devam bir kaç aydır pek umursamıyorum bu ay tekrardan başlayacağım kontrole vs gideceğim bakalım
Ayy inşallah canım ya. Kürleri bıraktım kanamamda azalma vardı ondan diye düşündüm. Bakalım şimdi bir vitamin aldım içinde inositol folik asit falan var. İnşallah onunda etkisi olurAllah kolaylık versin canım daha dün gibi benim de kürler denedigim günler.. sen de böyle hissedeceksin ne ara oldu da şimdi doğumu bekliyorum diceksin
İnositol ben de kullanmıştım canım mutlaka faydasını görürsünAyy inşallah canım ya. Kürleri bıraktım kanamamda azalma vardı ondan diye düşündüm. Bakalım şimdi bir vitamin aldım içinde inositol folik asit falan var. İnşallah onunda etkisi olur
İnşallah aklına geldikçe dua et bana lütfenİnositol ben de kullanmıştım canım mutlaka faydasını görürsün
Ediyorum tabiki canım rabbim bir an önce nasip etsin insallahİnşallah aklına geldikçe dua et bana lütfen
Canım benim o senin güzelliğin Çok şükür yuvarlanıyorum işte Artık ağırlaşmaya başladım. Bebiş hızla kilo alıyor tabii. İnşallah sağ salim kavuşuruz dualarınızı eksik etmeyinSen nasılsın nasıl gidiyor?
Şimdi ne kadar heyecanlısınızdır az kaldı bir de Sağlıkla hayırlısıyla kavuşursunuz Allahın izniyle Bende bi iki aydır yumurtlama falan takip etmedim kafamdan çıkarmaya çalıştım işte bakalım şimdi yeniden başlıyorum ovülasyon falanCanım benim o senin güzelliğin Çok şükür yuvarlanıyorum işte Artık ağırlaşmaya başladım. Bebiş hızla kilo alıyor tabii. İnşallah sağ salim kavuşuruz dualarınızı eksik etmeyinSen nasılsın nasıl gidiyor?
Evet sorma heyecan var canım inşallah öyle olur Ben size de hep dua ediyorum Rabbim bir an önce tüm isteyenlere versin diye İnan ne zaman hamile kaldın ne zaman kalp atışını duydun anlamıyosun bi bakmışsın kocaman olmuş karnındaŞimdi ne kadar heyecanlısınızdır az kaldı bir de Sağlıkla hayırlısıyla kavuşursunuz Allahın izniyle Bende bi iki aydır yumurtlama falan takip etmedim kafamdan çıkarmaya çalıştım işte bakalım şimdi yeniden başlıyorum ovülasyon falan