- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 32
- Konu Sahibi ManyakPrenses
- #16.881
Canım benim inşallah Dört gözle bekliyorum haberleriniİnşallah canım benim aynen böle tatlı tatlı oluyor kendini hissettiriyor inşallah güzel haberler veririm size
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim inşallah Dört gözle bekliyorum haberleriniİnşallah canım benim aynen böle tatlı tatlı oluyor kendini hissettiriyor inşallah güzel haberler veririm size
Oyy maşallah yaaa Sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar günaydın
Transferimin 17.gününde kesemizi gördük çok şükür haftaya kalp atışı için çağırdı doktor. Tam 5 haftalıkmış :))
Hayırlı olsunnnAynı gün görcez inşallahKızlar günaydın
Transferimin 17.gününde kesemizi gördük çok şükür haftaya kalp atışı için çağırdı doktor. Tam 5 haftalıkmış :))
Ayy maşallah canım benimm çok sevindim çok şükür güzelce büyüyor miniğinnKızlar günaydın
Canım sağolasınnn evet aynı gün duyucaz kalp atışlarını insallahHayırlı olsunnnAynı gün görcez inşallah
İnsallah canım benim büyüsün ya çok ağladık susam tanesi kadarmış çok duygulandımAyy maşallah canım benimm çok sevindim çok şükür güzelce büyüyor miniğinn
Aminn candy'm darısı başınıza insallah canım benim Allah'ım tez zamanda yaşatsın bu mutluluğu sizeOyy maşallah yaaa Sağlıkla ilerlesin inşallah
Canım benim bende duygulandım inan şu an Hele kalp atışını bi duy Allahın izniyle. Dünyanın en anlamlı sesi gibi böyle çok acayip bi duyguİnsallah canım benim büyüsün ya çok ağladık susam tanesi kadarmış çok duygulandım
Yaa maşallah maşallah çok sevindim canım Rabbim isteyen herkese tattirsin bu sevinciKızlar günaydın
Benim bebişler gözükmedi daha çok küçük dedi doktor Senin göründümüüİnsallah canım benim büyüsün ya çok ağladık susam tanesi kadarmış çok duygulandım
Vajinal de gördü canım. Karından baksa görünmezdi daha beta 2800lerde. Ben vajinal muayene oldum gördü çok şükürBenim bebişler gözükmedi daha çok küçük dedi doktor Senin göründümüü
Aa çok iyi Ben karından oldum sadece keseler gözüktü haftaya görürüöm inşallahVajinal de gördü canım. Karından baksa görünmezdi daha beta 2800lerde. Ben vajinal muayene oldum gördü çok şükür
Görünürler canım keseden baska bişey görünmez bu zaman da zaten. Benm de sadece kese göründü sadece kesenin içinde yuvarlak halka oluyor yolksac deniyor.Aa çok iyi Ben karından oldum sadece keseler gözüktü haftaya görürüöm inşallah
Yaa maşallah maşallah çok sevindim canım Rabbim isteyen herkese tattirsin bu sevinci
Canlarım benim insallahhh aminnn çok güzel bir duygu. Artık biliyorum içimde hiç aklımdan çıkmıyor kese fotosunu buzdolabıma astım gelip gidip bakıyorum ne güzel şey haftaya cumartesi kalbini duyucaz Allah nasip ederseCanım benim bende duygulandım inan şu an Hele kalp atışını bi duy Allahın izniyle. Dünyanın en anlamlı sesi gibi böyle çok acayip bi duygu