- 17 Mart 2021
- 476
- 211
- 34
- Konu Sahibi ManyakPrenses
- #16.601
benim de adet sancılarım başladı zaten bi umutlanmistim ama sanirim iğnedeniğnenin etkisinden olabilir canım benim de 11. gün silik çıkmıştı malesef 15. gün regl oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim de adet sancılarım başladı zaten bi umutlanmistim ama sanirim iğnedeniğnenin etkisinden olabilir canım benim de 11. gün silik çıkmıştı malesef 15. gün regl oldum
Ben kimyasal geçirdim acaba kullasam mı kafama göre bir zararı olur mu ? Bebe aspirin mi yoksa corasprin mi hangisi daha iyi olur acaba ?Canım ben burdan paylaşmıştım hatta ve ben 1 aydır kullanıyorum bebe asprini ve 2 kere yumurtladım. Yum kalitesini arttırıyor ve rahmi kanlandırıyor o yüzden tutunmayı kolaylaştırıyor. Ayrıca kan pıhtılaşmasını önlediği için olası düşükleride önlüyor. Her hangi bir zararı yok ben tavsiye ederim
Amin canım inşalllahÇok sağol canım inşallah zamanı geldiğinde seninde kolay ve güzel geçer
Başka bi durumunuz olduğu için bişey diyemem ama ben bebe asprini kullanmıştım. Bir de çok uzun süre kullanmadım sadece 1 ay kullandım ama o sürede hamile kalamadım. Faydası oldumu bilmiyorum ama sonrasında ben aslan pençesi civan perçemi hayıt tohumu kürünü uyguladım. Uygulamamın 2. Ayında hamile kaldım çok şükür.Ben kimyasal geçirdim acaba kullasam mı kafama göre bir zararı olur mu ? Bebe aspirin mi yoksa corasprin mi hangisi daha iyi olur acaba ?
Güncelliyorum canım inşallah gelir bebişin yakındaManyakPrenses canım malesef geldi yine beklenen ama istenmeyen yeni bat 7 mayıs günceller misin
Güncelliyorum canım inşallah en kısa zamanda gelir bebişinManyakPrenses ben 8 Nisan regl olmuştum bildirmeyi unuttum. erken geldi hiç beklemiyorum. yeni bat 06.05.2021 not alabilir misin.
Anladım canım benim hormon değerlerim normal bu kürleri yapsam etkiler mi diye düşündüğüm için yapmıyorum bakalım bu ay gebelik olmazsa aspirini içmeyi düşünüyorum bir zararı olmaz umarımBaşka bi durumunuz olduğu için bişey diyemem ama ben bebe asprini kullanmıştım. Bir de çok uzun süre kullanmadım sadece 1 ay kullandım ama o sürede hamile kalamadım. Faydası oldumu bilmiyorum ama sonrasında ben aslan pençesi civan perçemi hayıt tohumu kürünü uyguladım. Uygulamamın 2. Ayında hamile kaldım çok şükür.
Benimde hormonlarımda bi sorun yoktu canım ama ben yumurtanın daha kaliteli olması için içtim ve işe yaradı çok şükür İnşallah sanada iyi gelirAnladım canım benim hormon değerlerim normal bu kürleri yapsam etkiler mi diye düşündüğüm için yapmıyorum bakalım bu ay gebelik olmazsa aspirini içmeyi düşünüyorum bir zararı olmaz umarım
Canım kendimden örnek vermek gerekirse benim yum dan 4-5 gün sonra başlamıştı sol kasıkta batma şeklinde olmuştu. Ağrı da bi kaç gün sonra başlamıştı. İnşallah bebiştirKizlar birsey soracağım size. Bugün çok şiddetli sol kasık ağrısı cektim 10 saniye falan sürdü ama resmen adım atamadım ilk defa böyle birsey yaşıyorum. Yumurtlamanın üstünden 6 gün geçti. Ve bugün akıntım başladı. Normalde bu dönemde kuru olurum adetime daha 10 gün var. Acaba bu kasık ağrısı ne olabilir?
Her ay yumurtlamadan sonra batma ağrı hissediyordum bu öyle bir şey değildi adım atamadım kaldım yerimdeCanım kendimden örnek vermek gerekirse benim yum dan 4-5 gün sonra başlamıştı sol kasıkta batma şeklinde olmuştu. Ağrı da bi kaç gün sonra başlamıştı. İnşallah bebiştir
İnşallah döllenme belirtindir canım her zaman olmayan biseyse umud var demekki inşallah bebişin geliyordurKizlar birsey soracağım size. Bugün çok şiddetli sol kasık ağrısı cektim 10 saniye falan sürdü ama resmen adım atamadım ilk defa böyle birsey yaşıyorum. Yumurtlamanın üstünden 6 gün geçti. Ve bugün akıntım başladı. Normalde bu dönemde kuru olurum adetime daha 10 gün var. Acaba bu kasık ağrısı ne olabilir?
Ay insallah canim bir de ilk defa soldan yumurtladigimi hissettimbu ayİnşallah döllenme belirtindir canım her zaman olmayan biseyse umud var demekki inşallah bebişin geliyordur
İnşallah döllenme belirtindir canım her zaman olmayan biseyse umud var demekki inşallah bebişin geliyordurKizlar birsey soracağım size. Bugün çok şiddetli sol kasık ağrısı cektim 10 saniye falan sürdü ama resmen adım atamadım ilk defa böyle birsey yaşıyorum. Yumurtlamanın üstünden 6 gün geçti. Ve bugün akıntım başladı. Normalde bu dönemde kuru olurum adetime daha 10 gün var. Acaba bu kasık ağrısı ne olabilir?
İnşallah canım bu mübarek ayda rabbim yüzünü güldürecek inşallah bol bol dua et senin az kaldı hissediyorum benAy insallah canim bir de ilk defa soldan yumurtladigimi hissettimbu ay
benim hep sag kasık agrim olurdu kistten dolayı. Hem o yok hem soldan yumurtladım
Ayy Insallah canim yaa merak başladı valla zaman hemen gecse de test yapsamİnşallah döllenme belirtindir canım her zaman olmayan biseyse umud var demekki inşallah bebişin geliyordur
İnşallah canım bu mübarek ayda rabbim yüzünü güldürecek inşallah bol bol dua et senin az kaldı hissediyorum ben
İnşallah canım hayırlısı olsunAyy Insallah canim yaa merak başladı valla zaman hemen gecse de test yapsam
Güncelliyorum hemen canımManyakPrenses Canım iki gün erken regli oldum. 11 Mayıs yeni bat tarihi guncellermisin
İnşallah bebiştir canımHer ay yumurtlamadan sonra batma ağrı hissediyordum bu öyle bir şey değildi adım atamadım kaldım yerimde