- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 32
-
- Konu Sahibi ManyakPrenses
- #4.001
İnşallah canımm inşallahNe güzel söyledin ağzına sağlık. İnşallah güzel ve hayırlı haberler veririm size ❤
iYİDE SENİN YUURTLAMA BÖYLE ADET BİTİMİNDEN HEMEN SONRA MI OLUR Kİ... ODA İLGİNÇ ELİNDE YOKMU OVU TESTİ İKİ DK YAPIVERSENKIZLAAR BİR ŞEY SORUCAM ADETİM BİTTİ BUGÜN SON GÜN YUMURTLAMA AĞRISI VAR SAĞ KASIĞIMDA VE BIÇAK SAPLANMASI GİBİ AĞRI YAŞIYORUM ARA ARA SİZCE YUMURTLUYO OLABİLİR MİYİM YA TATİLE GİTMEDEN 2 GÜNÜM VAR DEĞERLENDİRMEK İÇİN BUGÜN İNŞ YUMURTLUYORUMDUR YA
Ya canım bazen ayda 2 kere yumurtlanıyor ya adet döneminde olgunlaşan yumurtalar olabiliyormuş belki onun ağrısıdır dedim ama neyse ben değerlendiricem de sorayım dedim inş öyledir. Maalesef lh testim yok kullanmıyorum beniYİDE SENİN YUURTLAMA BÖYLE ADET BİTİMİNDEN HEMEN SONRA MI OLUR Kİ... ODA İLGİNÇ ELİNDE YOKMU OVU TESTİ İKİ DK YAPIVERSEN
Canım sonraki adet tarihinden 14 gün çıkar ne güne denk geliyorsa yumurtlama o gün olacaktır . Ovu testi kullanmıyorsan bu yöntem çok iŞe yarıyor.KIZLAAR BİR ŞEY SORUCAM ADETİM BİTTİ BUGÜN SON GÜN YUMURTLAMA AĞRISI VAR SAĞ KASIĞIMDA VE BIÇAK SAPLANMASI GİBİ AĞRI YAŞIYORUM ARA ARA SİZCE YUMURTLUYO OLABİLİR MİYİM YA TATİLE GİTMEDEN 2 GÜNÜM VAR DEĞERLENDİRMEK İÇİN BUGÜN İNŞ YUMURTLUYORUMDUR YA
Canımm biliyorum biliyorum takvimim var ve genelde tam zamanında yumurtlamam oluyor. Ama normalde adet bitiminde bu tarz ağrılarım olmazda o yüzden sanki yumurtluyormuşum gibi geldiCanım sonraki adet tarihinden 14 gün çıkar ne güne denk geliyorsa yumurtlama o gün olacaktır . Ovu testi kullanmıyorsan bu yöntem çok iŞe yarıyor.
Yaa tebrikler canım hamişlerimiz artıyoorKizlar reglime 2 gun kala beta degerim 34 cikti
Nasil deger?
canım adet bitiminde hemen olcağını sanmıyorum ama sen yinede değerlendir ne olur ne olmazYa canım bazen ayda 2 kere yumurtlanıyor ya adet döneminde olgunlaşan yumurtalar olabiliyormuş belki onun ağrısıdır dedim ama neyse ben değerlendiricem de sorayım dedim inş öyledir. Maalesef lh testim yok kullanmıyorum ben
herkesin aynı olmuyo canım ben mesela yumurtlamadan 12gün sonra regl oldumCanım sonraki adet tarihinden 14 gün çıkar ne güne denk geliyorsa yumurtlama o gün olacaktır . Ovu testi kullanmıyorsan bu yöntem çok iŞe yarıyor.
canımm tebrik ederim değerin normal gibi daha regl gününe 2 gün var diyosun artar benceKizlar reglime 2 gun kala beta degerim 34 cikti
Nasil deger?
Tamam canım aynenn ne olur ne olmaz ben değerlendireyimcanım adet bitiminde hemen olcağını sanmıyorum ama sen yinede değerlendir ne olur ne olmaz
herkesin aynı olmuyo canım ben mesela yumurtlamadan 12gün sonra regl oldum
canımm tebrik ederim değerin normal gibi daha regl gününe 2 gün var diyosun artar bence
Insallah canim sanuc yarin cikcakti en erken sabahtan ebe aradi 34 dedi ben şok cuma tekrar gel kan ver dedi testler heo art arda yaptigim icin cok belli degil aradaki fark canim rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucagini boş birakmasinYaa tebrikler canım hamişlerimiz artıyoorSağlıkla artar inşallah bence değerin güzel 2 günde bir artışa bakman gerekiyor şimdi di mi bide şey sorucam idrar testin bugünler de nasıl çıktı bu değerde çok merak ediyorum atmadıysan buraya yükler misin bakayım örnek olur
Teşekkürler canım paylaştığın içinInsallah canim sanuc yarin cikcakti en erken sabahtan ebe aradi 34 dedi ben şok cuma tekrar gel kan ver dedi testler heo art arda yaptigim icin cok belli degil aradaki fark canim rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucagini boş birakmasin
Dun 2gun kala yaptigim test canim buda insallah yukselir degerim
Aaa battaşızzHayırlısı olsun dedim hep. Hayırlısı oldu regl oldum
yaz canım beni de yaz 30 Ağustos yeni bat
5.ay canim birde kizim var 6 yasindaTeşekkürler canım paylaştığın içinİnşallah değerin çok güzel artar kaçıncı denemen di bu ay
Ne güzel canım Allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin kızının ve minik mercimeğininde5.ay canim birde kizim var 6 yasinda
Hayirli olsun canim ayniymisiz seninle 6 yasinda bir kizim var rabbim hayirlisini sagliklisini versin hepimize saliha evlat olurlar ins5.ay canim birde kizim var 6 yasinda
Evet çoğul gebelikler oluyor klomen tedavisinde bikac sene sıkıntı yaşarsın ne güzel bir arada büyürler ama üçüz olursa bilemem naparsinİkizden korkuyorum klomen kullanıyorum ya ikiz olursa yanarım valla çok zor bişey
Gayet iyi canım sağlıkla katlanır değerin inşallah benim adet günüm 79 du değerimKizlar reglime 2 gun kala beta degerim 34 cikti
Nasil deger?
Benim de öyle oldu kuzum adet biter bitmez yumurtlama mı var dedim sonra test yaptım 6.gün henüz yoktu ama yumurtan buyuyor haberin olsun 2 3 güne yumurtlaman olabilir değerlendir mutlaka 72 saat yaşıyor olma ihtimalini düşünürsek yumurtlamadan önce gerçekleşen birliktelikten de hamilelikKIZLAAR BİR ŞEY SORUCAM ADETİM BİTTİ BUGÜN SON GÜN YUMURTLAMA AĞRISI VAR SAĞ KASIĞIMDA VE BIÇAK SAPLANMASI GİBİ AĞRI YAŞIYORUM ARA ARA SİZCE YUMURTLUYO OLABİLİR MİYİM YA TATİLE GİTMEDEN 2 GÜNÜM VAR DEĞERLENDİRMEK İÇİN BUGÜN İNŞ YUMURTLUYORUMDUR YA