Gebeliğe Hazırlık Temmuz ayı ilk hamişleri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar benim atesim var 37,2-37,4 basim fena agriyor, hamisler sizde de boyle oldu mu?
Bfnımde baslarda basımda agrı olmustu hatta hamıle oldugumu bılmedıgım için agrı kesıcı kullanmıstım.vucudun ve hormonların hamılelige verdıgı tepkılerden bırı oluyor bu bas agrılarıda.

Kuzum benim migrenim var agrilesicisiz gecmez ki, ve maalesef ictim((( onceki hamileliklerimde de iciyordum cok sukur bi problem olmadi ama yine de korkuyorum ((

Canım rahatsızlıgın varmiş.yapacak bişey yok doktorlar verıyorlar bazı agrı kesıcılerı.içebılırsın doktorunun verdıgı ılacları.

Sag salim kucagina alirsin insallah canim. Belirtilerin nasil?
Amin canim sağol, ağzımin tadı değiştiğinde anladım ve hemen test yaptım çıktı, ilk hamileliğimde de olmuştu ordan anladim, sonra da kaşık agrisi adet olacakmış gibi ağrı göğüs hassasiyeti gibi belirtiler var canım

Benim bi tek kasik agrim var baska da bi belirtim yok, zaten daha erken adetimi gecmedim)) 2 ci cocugun mu?

Kızlar nasıl gıdıyor hamılelık.bulantılar basladımı sızlerdede.
Benim daha baslamadi, adete de 1-2 gun kaldi, genelde adeti 1 hafya gecince basliyor zaten. 2 hamileligimde de cok kotu bulantim kusmam olmustu, insallah bu sefer olmaz(( senin nasil gidiyor? Kac haftalik sende?

Benim daha baslamadi, adete de 1-2 gun kaldi, genelde adeti 1 hafya gecince basliyor zaten. 2 hamileligimde de cok kotu bulantim kusmam olmustu, insallah bu sefer olmaz(( senin nasil gidiyor? Kac haftalik sende?
6 hafta 2 gunluk oldu bugun mıde bulantıları basladı bende malesef.kusmamaya calıskyorum.insallah kusma olmadan gecer.benımde dıger ıkı gebekıgımde ozellıklede ılkınde cok kotu gecmiştı.senın cocuklar kac yasında canım

Kusmamak icin 2 ci hamileliyimde ilac iciyordum ama bulantiyi kesmiyordu, Allah yardimcin olsun canim. Benim oglum 11 yasinda, kizim 7. Senin?

merhaba bayanlar, Allah herkeze bebegini sag ve saglikli kucagina almayi nasip etsin! 2 yasinda bi kizim var 2. bebege hamile oldugumu bugun ogrendim. Simdiden uyku halleri basladi

ay ne güzel benim bir kızım var 5 yasında 2.csi bir türlü gelmiyor duaedin de bnm de kızıma kardeş gelsin hamilelerin duası kabl olur

Allah gönlünüze göre versin inşallah!! bu ay umarim sizde hayirli haberleri alirsiniz!

bence bi cocuga en buyuk iyilik ona kardes yapmaktir, umarim enn yakin zamanda bi kardes gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…