Bfnımde baslarda basımda agrı olmustu hatta hamıle oldugumu bılmedıgım için agrı kesıcı kullanmıstım.vucudun ve hormonların hamılelige verdıgı tepkılerden bırı oluyor bu bas agrılarıda.Kizlar benim atesim var 37,2-37,4 basim fena agriyor, hamisler sizde de boyle oldu mu?
Kuzum benim migrenim var agrilesicisiz gecmez ki, ve maalesef ictim((( onceki hamileliklerimde de iciyordum cok sukur bi problem olmadi ama yine de korkuyorum ((Bfnımde baslarda basımda agrı olmustu hatta hamıle oldugumu bılmedıgım için agrı kesıcı kullanmıstım.vucudun ve hormonların hamılelige verdıgı tepkılerden bırı oluyor bu bas agrılarıda.
Amin canim sağol, ağzımin tadı değiştiğinde anladım ve hemen test yaptım çıktı, ilk hamileliğimde de olmuştu ordan anladim, sonra da kaşık agrisi adet olacakmış gibi ağrı göğüs hassasiyeti gibi belirtiler var canımSag salim kucagina alirsin insallah canim. Belirtilerin nasil?
Ayyy çok sevindim canımım darısı bana insCanım dun ben gıttım 5 hafta 4 gunlukmüş.kesede bebekte kalp atıslarınıda duyduk cok şükür.
Benim bi tek kasik agrim var baska da bi belirtim yok, zaten daha erken adetimi gecmedim)) 2 ci cocugun mu?Amin canim sağol, ağzımin tadı değiştiğinde anladım ve hemen test yaptım çıktı, ilk hamileliğimde de olmuştu ordan anladim, sonra da kaşık agrisi adet olacakmış gibi ağrı göğüs hassasiyeti gibi belirtiler var canım
Evet insalllah ikinci olacak. Adet gecince başlıyor geneld belirtiler, kaç günün varBenim bi tek kasik agrim var baska da bi belirtim yok, zaten daha erken adetimi gecmedim)) 2 ci cocugun mu?
Mashallah, benim de 3 cu olacak Allah kismet ederse, 3 gunum var adete.Evet insalllah ikinci olacak. Adet gecince başlıyor geneld belirtiler, kaç günün var
Canım benım adet duzensız oldugu içün gprunusune gore ultrasyındakı boyutuna gore belırledı.Ayyy çok sevindim canımım darısı bana inskaç haftalık olduğunu son adet tarihine göremi hesaplio
Benim daha baslamadi, adete de 1-2 gun kaldi, genelde adeti 1 hafya gecince basliyor zaten. 2 hamileligimde de cok kotu bulantim kusmam olmustu, insallah bu sefer olmaz(( senin nasil gidiyor? Kac haftalik sende?Kızlar nasıl gıdıyor hamılelık.bulantılar basladımı sızlerdede.
6 hafta 2 gunluk oldu bugun mıde bulantıları basladı bende malesef.kusmamaya calıskyorum.insallah kusma olmadan gecer.benımde dıger ıkı gebekıgımde ozellıklede ılkınde cok kotu gecmiştı.senın cocuklar kac yasında canımBenim daha baslamadi, adete de 1-2 gun kaldi, genelde adeti 1 hafya gecince basliyor zaten. 2 hamileligimde de cok kotu bulantim kusmam olmustu, insallah bu sefer olmaz(( senin nasil gidiyor? Kac haftalik sende?
Kusmamak icin 2 ci hamileliyimde ilac iciyordum ama bulantiyi kesmiyordu, Allah yardimcin olsun canim. Benim oglum 11 yasinda, kizim 7. Senin?6 hafta 2 gunluk oldu bugun mıde bulantıları basladı bende malesef.kusmamaya calıskyorum.insallah kusma olmadan gecer.benımde dıger ıkı gebekıgımde ozellıklede ılkınde cok kotu gecmiştı.senın cocuklar kac yasında canım
Benımde oglumun bırı 9 bırıde 7 bucuk yasında.Kusmamak icin 2 ci hamileliyimde ilac iciyordum ama bulantiyi kesmiyordu, Allah yardimcin olsun canim. Benim oglum 11 yasinda, kizim 7. Senin?
Allah bagislasin, bakalim 3 cu kiz mi erkek miBenımde oglumun bırı 9 bırıde 7 bucuk yasında.
Bakalım canım hayırlısı olsun.esım cok kız istıyor.benım içinde en onemlısı saglıklı ve hayırlı evlat olması.Allah bagislasin, bakalim 3 cu kiz mi erkek mi
Tabi ki de en onemlisi saglikli hayirli evlat olsun.Bakalım canım hayırlısı olsun.esım cok kız istıyor.benım içinde en onemlısı saglıklı ve hayırlı evlat olması.
ay ne güzel benim bir kızım var 5 yasında 2.csi bir türlü gelmiyor duaedin de bnm de kızıma kardeş gelsin hamilelerin duası kabl olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?