Ne yaptın canım.tekrarladınmı hcg yı.Eşim şehir dışındaydı gidemedik kuzum yarın gidicez ama benim kide öyledir muhtemelen çok yakın gidiyoruz ben 5+6 yim sen kacsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yaptın canım.tekrarladınmı hcg yı.Eşim şehir dışındaydı gidemedik kuzum yarın gidicez ama benim kide öyledir muhtemelen çok yakın gidiyoruz ben 5+6 yim sen kacsin
Cok sagol kuzum, sen de insallah sag salim alirsin kucagina bebegini. Hayir canim 2 cocugum var, 2 ci evlilik yaptim 2 sene once ve o zamandan beri ugrasiyoruz, bir dusuk yaptim gecen sene, cok tedavi gordum catlatma ignesi asilama falan derken cok yoruldum ve 2 ay ara vereyim dedim kendi halime biraktim ve hamile kaldim. Gerci daha 6 gun var adetime ama testler pozitiff hayirlisi insallah.İlk hamılelıgınmi.
Benımde iki cocugum var canım 3.cocugum olacak inşallah.Demekki nasıbı şimdi imiş.Allah sag salım kucagına almayı nasıp etsın inşallah.Cok sagol kuzum, sen de insallah sag salim alirsin kucagina bebegini. Hayir canim 2 cocugum var, 2 ci evlilik yaptim 2 sene once ve o zamandan beri ugrasiyoruz, bir dusuk yaptim gecen sene, cok tedavi gordum catlatma ignesi asilama falan derken cok yoruldum ve 2 ay ara vereyim dedim kendi halime biraktim ve hamile kaldim. Gerci daha 6 gun var adetime ama testler pozitiff hayirlisi insallah.
Mashallah canim, allah saglik versin hepinize, cok sagol.Benımde iki cocugum var canım 3.cocugum olacak inşallah.Demekki nasıbı şimdi imiş.Allah sag salım kucagına almayı nasıp etsın inşallah.
Mashallah canim, allah saglik versin hepinize, cok sagol.
Buyur canim, yaptim. Bu arada 2-3 gun once de yapmistim daha silikti.Canım evde hiç ovulasyon testin var mı ? Varsa bi tane yapar mısın benim için senin adet tarihine daha varmış acaba ovülasyon testin nasıl gösterecek merak ettim :) tebrik ederim bu arada inş sağlıkla kucağına alırsın.
Buyur canim, yaptim. Bu arada 2-3 gun once de yapmistim daha silikti.
5 gun var canim. Senin nasil durumlar?ay süpersin canım eline sağlık. Bayağı koyulaşmış değerin yükseliyor maşallah !!Bat'a kaç var bugun senin ?
5 gun var canim. Senin nasil durumlar?
Ayin 9 u catladiginnan eminmisin? Nasil bildin? Benim de bat 25-26 temmuz, benim tam 11 ci gunde catladi o gunu ve ertesi gunu degerlendirdik. Benim 8 gun kala hamilelik testim hayalet cizgi gosterdiginde ovulyasyon testi ondan daha koyuydu. Demek ki o daha hassas, hadi yap sen de bakalim, insallah hamilesin canim.Benim Bat 25 veya 26 Temmuz. yumurtam ayın 10unda çatladı büyük ihtimalle. Ama biz 9unu değerlendirdik sonra da 12sini verimli günlerde evde misafir vardıdenk getiremedik büyük ihtimal ama yine de allahtan umut kesilmez bekliyorum :) inanılmaz sol kasığımda ağrı var bazen bacağıma vuruyor ondan cok ümitlendim bu ay erken gebelik testinde bugun kalbim kadar temiz bir sayfa çıktı
akşam bi ovü yapiyim bakalım koyulaşma var mı
![]()
Ayin 9 u catladiginnan eminmisin? Nasil bildin? Benim de bat 25-26 temmuz, benim tam 11 ci gunde catladi o gunu ve ertesi gunu degerlendirdik. Benim 8 gun kala hamilelik testim hayalet cizgi gosterdiginde ovulyasyon testi ondan daha koyuydu. Demek ki o daha hassas, hadi yap sen de bakalim, insallah hamilesin canim.
Insallah kuzum hayirlisi. Yoo koku falan hissetmedim, kizlar sorunca dikkat etmeye basladim akintim var sari gibi, idrarim da koyu, ama bilemiyorum baska zamanda mi boyleydi diye))) ha bide vucut isisindan da biliniyormus onu da bu gun burdan ogrendim ve denedim, popodan olcuyorsun atesin 37 ve ustundeyse hamileymissin ve bende 37.2 cikti. Sabah yataktan kalkmadan yapilmasi lazimmis ama ben oyle yapmadim yine de cikti . Sen de olcsene.ovulasyon testş yapıyodum adetimin bitişinden itibaren. 8inde T ve C eşit koyuluktaydı nerdeyse 9 unda da yaptım yine ikisi de koyu. 10und silikti. Muhtemelen 9 da çatladı diye dşündüm. Keşke benim de 11 inde çatlayaydı biraz daha yüksek ihtimal olurdu :) neyse kısmet diyelim olmazsa bir dahaki aya nasip olur inşallah. Biraz fazla su içtim accık bekliyim de iyice koyulaşsın idrar.bu arada senin idrarda koku gibi bi belirtin oldu mu birçok insanda olmuş sanırım okuduklarıma göre.
Insallah kuzum hayirlisi. Yoo koku falan hissetmedim, kizlar sorunca dikkat etmeye basladim akintim var sari gibi, idrarim da koyu, ama bilemiyorum baska zamanda mi boyleydi diye))) ha bide vucut isisindan da biliniyormus onu da bu gun burdan ogrendim ve denedim, popodan olcuyorsun atesin 37 ve ustundeyse hamileymissin ve bende 37.2 cikti. Sabah yataktan kalkmadan yapilmasi lazimmis ama ben oyle yapmadim yine de cikti . Sen de olcsene.
Cokkkk sevindim kuzum, insallah sag salim alirsin kucagina.Arkadaslar bugun baska bır doktora gıttim 5 hafta 4 gunluk hamıleyım.sukur kesede bebekte gorundu.yanında süprız olarakta kalp atıslarınıda duyduk cok sukur.![]()
Canim nasilsin? Ne yaptin bi haber varmi?Ay evet onu ben de okudum çok merak ettim ama evde derece yokbizim ilk çocuğumuz olacağından hiç ihtiyaç duymamışız bugune kadar. Bi tane alıcam ben de yakın zamanda
Canim nasilsin? Ne yaptin bi haber varmi?