Gebeliğe Hazırlık Temmuz ayı ilk hamişleri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım istedı yarın yaptıracam.benım adwt duzenım uzun surelı oldugu içün haftasını gorunumune gore belırlemeye calısıyor malesef.3 aydan 3 aya adet goruyordum.en son tarıhı mayıs bası ama ben hazıran bası bıraktım korunmayı
sıkma canını,belki doktorun tahmin ettiği haftadan daha küçüktür o sebeple de görünmemiş olabilir

Canım istedı yarın yaptıracam.benım adwt duzenım uzun surelı oldugu içün haftasını gorunumune gore belırlemeye calısıyor malesef.3 aydan 3 aya adet goruyordum.en son tarıhı mayıs bası ama ben hazıran bası bıraktım korunmayı
Benim hamileliğimdede öyle olmuştu ilk gittiğimde 6 haftalık dedi ama görünmedi 1 hafta sonra göründü ultrasonda ona göre hesap yaptı 2 hafta geriye almıştı hesabını 8 hafta adet görmemiştim bende

Benim hamileliğimdede öyle olmuştu ilk gittiğimde 6 haftalık dedi ama görünmedi 1 hafta sonra göründü ultrasonda ona göre hesap yaptı 2 hafta geriye almıştı hesabını 8 hafta adet görmemiştim bende
Ay canım aynı benım gıbı olmussun.bende suan 8 hafta adet gormedım.inşallah 1 hafta sonra gorunur.sızın kesede sorun varmıydı.bır tarafında sekıl bozuklugu var gıbı dedı.oda korkutuyor.

Ay canım aynı benım gıbı olmussun.bende suan 8 hafta adet gormedım.inşallah 1 hafta sonra gorunur.sızın kesede sorun varmıydı.bır tarafında sekıl bozuklugu var gıbı dedı.oda korkutuyor.
Şekliyle ilgili birşey söylemedi biraz ilgisiz bir doktordu zaten ona göre hamile bile değildim yani o derece inş görürsün 1 hafta sonra sen içini ferah tut stres yapma

Bugün adet günümdü bugün ogrendim yarın kan testine gidicez

Eklentiler

• IMG-20180711-WA0000.jpeg
    IMG-20180711-WA0000.jpeg
    85,6 KB · Görüntüleme: 72
Benim bugün adet günüm du sonucun 386 cıktı moralim bozuldu çok düşük geldi bana ya
Yok canım moralini bozma benım bır tanıdıgım adetıne 2 gun kala 31 degerıyle le ögrenmiştı hamılelıgını.hıc sıkıntılanma.bence gayet iyi.önemli olan 2 ye katlayarak ılerlemesı.

Benden tekrar kan tahlılı ıstedı doktor malesef.dıs gevelıkten supelendı.keseyı goremedı.dun kese var ama ıcı bos demişti.bugun tekrar baktı o gordugu şeyın kese olmadıgını rahımdekı kanama alanının oldugunu ve dıs gebelık olma ıhtımalı olabılır dedı.benım moralım de cok bozuk.cok şaşkın ve tedırgınım.

Benden tekrar kan tahlılı ıstedı doktor malesef.dıs gevelıkten supelendı.keseyı goremedı.dun kese var ama ıcı bos demişti.bugun tekrar baktı o gordugu şeyın kese olmadıgını rahımdekı kanama alanının oldugunu ve dıs gebelık olma ıhtımalı olabılır dedı.benım moralım de cok bozuk.cok şaşkın ve tedırgınım.
Bol boll dua et olumlu düşün kuzum benimde dualarım seninle bu arada hangi ilde oturuyorsun

Cuma gunu kan tahlılı ile tekrar gelmemi söyledı.vajınadan bakacagını soyledı.ama ben ıstemıyorum.vajınadan baktırmak zaten halı hazırdq bı tehlıkem var.kan degerım 2 ye katlamıs olursa gıtmeyecegım doktora.her baktıgında farklı bır yorum yapıyor.

Cuma gunu kan tahlılı ile tekrar gelmemi söyledı.vajınadan bakacagını soyledı.ama ben ıstemıyorum.vajınadan baktırmak zaten halı hazırdq bı tehlıkem var.kan degerım 2 ye katlamıs olursa gıtmeyecegım doktora.her baktıgında farklı bır yorum yapıyor.
Bende yarın kan tahlili yaptiricam 2 ye katlayıp katlamadigina banada bakıcak eger katlanmış olursa bende ultrasonla baktirmiycam 8 haftaya kadar bekleyip öyle gidicem ilk hamileliğimde devamlı bakıldı radyasyon aldı bebek kalp atımı durdu o yüzden bu sefer tedbirli olucam

Back