Gercekten baya bır degerkn artsın oyle ultrasyonla baktır.cok pişman oldum bende.3 gundur sacma sacma seyler dedı doktor.bırgun bos gebelık.bır gun dıs gebelık.stres ustune stres.cuma ve pazartesı kan tahlılı yaptıracagım.egerkı kan da deger artarsa bende gıtmeyecegım.egerkı artmassa o halde gıderım doktora.zaten kanda bellı oluyor hersey.Bende yarın kan tahlili yaptiricam 2 ye katlayıp katlamadigina banada bakıcak eger katlanmış olursa bende ultrasonla baktirmiycam 8 haftaya kadar bekleyip öyle gidicem ilk hamileliğimde devamlı bakıldı radyasyon aldı bebek kalp atımı durdu o yüzden bu sefer tedbirli olucam
Canim ne yaptın sonucun belli oldumuGercekten baya bır degerkn artsın oyle ultrasyonla baktır.cok pişman oldum bende.3 gundur sacma sacma seyler dedı doktor.bırgun bos gebelık.bır gun dıs gebelık.stres ustune stres.cuma ve pazartesı kan tahlılı yaptıracagım.egerkı kan da deger artarsa bende gıtmeyecegım.egerkı artmassa o halde gıderım doktora.zaten kanda bellı oluyor hersey.
Ya canım korkudan yaptıramadım kan tahlılını.ama içim içimide kemırıyor.keske yaptırsaydım.acaba sımdı devşete gıtsem acıldenn bakarlarmı.ve sonuc ne zamana cıkar.dıs gebelık olmasından korkuyorum.Canim ne yaptın sonucun belli oldumu
Ben dün devlete gittim acilden verdim kan 2 saate kadar cikti çarşamba 386 çıkmıştı cuma da yani dünde 1201 cıktı çok yükselmiş geldi bana yaYa canım korkudan yaptıramadım kan tahlılını.ama içim içimide kemırıyor.keske yaptırsaydım.acaba sımdı devşete gıtsem acıldenn bakarlarmı.ve sonuc ne zamana cıkar.dıs gebelık olmasından korkuyorum.
Canım bende bugun devletın acılınde verdim.carsamva gunu 1123.3 cıkmıstı.bugunde 2830.78 cıktı.benımkı nasıl acaba.dıs gebelıkten supelenmiştı doktor ama hcg artısı guzel geldı bana.canım senınkıde guzel yukselmiş bence bır sorun yoktur gunun kac gun gecmiştı.Ben dün devlete gittim acilden verdim kan 2 saate kadar cikti çarşamba 386 çıkmıştı cuma da yani dünde 1201 cıktı çok yükselmiş geldi bana ya
Çok yükselince ne oluyormus ki, önemli olan iki katı ve üzerine katlaması değil miBen dün devlete gittim acilden verdim kan 2 saate kadar cikti çarşamba 386 çıkmıştı cuma da yani dünde 1201 cıktı çok yükselmiş geldi bana ya
Çoğul gebelik ve mol gebelikten şüphelendiler canım bugün tekrar kan testi vericem ins güzel cikarÇok yükselince ne oluyormus ki, önemli olan iki katı ve üzerine katlaması değil mi
Sonucun çok güzell cikmis canım sakın kendini strese sokma bazı bebekler kesede geç görünüyor benm öyle olmuştu 8. Haftada görünmüştü bebek ama maglesef kalp atışı durduğu için kürtaj olmak zorunda kalmstim bende bugün tekrar kan vereceğim ins güzel cikarCanım bende bugun devletın acılınde verdim.carsamva gunu 1123.3 cıkmıstı.bugunde 2830.78 cıktı.benımkı nasıl acaba.dıs gebelıkten supelenmiştı doktor ama hcg artısı guzel geldı bana.canım senınkıde guzel yukselmiş bence bır sorun yoktur gunun kac gun gecmiştı.
İnşallah hayırlı haber alırsınÇoğul gebelik ve mol gebelikten şüphelendiler canım bugün tekrar kan testi vericem ins güzel cikar
Haber et canım.sonucun inşallah guzel cıkar.banada doktorum pazartesı tekrarla dedı ama bılımıyorum kararsızım.salı gunumu tekrarlasam acaba dıye.Sonucun çok güzell cikmis canım sakın kendini strese sokma bazı bebekler kesede geç görünüyor benm öyle olmuştu 8. Haftada görünmüştü bebek ama maglesef kalp atışı durduğu için kürtaj olmak zorunda kalmstim bende bugün tekrar kan vereceğim ins güzel cikar
Canımmm şimdi sonucumu aldim 2789 cıktı ben 8. Haftada ultrasyon kontrolüne gidicem 2 hafta sonra yani erken gidip strese girmeyeceğim.doktor ne zmn onerdiyse beta hcg yi o zmn yaptir canim 1 gün bile çok fark ediyorHaber et canım.sonucun inşallah guzel cıkar.banada doktorum pazartesı tekrarla dedı ama bılımıyorum kararsızım.salı gunumu tekrarlasam acaba dıye.
Canım masallah guzel yukselmiş.tedavı fılan goruyormuydun.yanı acaba cogul gebelık olabılırmi.?Canımmm şimdi sonucumu aldim 2789 cıktı ben 8. Haftada ultrasyon kontrolüne gidicem 2 hafta sonra yani erken gidip strese girmeyeceğim.doktor ne zmn onerdiyse beta hcg yi o zmn yaptir canim 1 gün bile çok fark ediyor
Canım martta tüp bebek yaptırdık negatifle sonuçlandı pko luyum kendiliginden oldu cok sukur senin tedavimiCanım masallah guzel yukselmiş.tedavı fılan goruyormuydun.yanı acaba cogul gebelık olabılırmi.?
Yok canım tedavılı degıl.2 cocugum var zaten benım buda oldu 1 ay içerisinde korunmayı bırakmiştım.Canım martta tüp bebek yaptırdık negatifle sonuçlandı pko luyum kendiliginden oldu cok sukur senin tedavimi
Canım ne yaptın hcg degerlerın nasıl gıdıyor.dun ben yaptırdım 6000 olmus bır oncekı 2830 du.senın degerler ne durumdaCanım martta tüp bebek yaptırdık negatifle sonuçlandı pko luyum kendiliginden oldu cok sukur senin tedavimi
Eşim şehir dışındaydı gidemedik kuzum yarın gidicez ama benim kide öyledir muhtemelen çok yakın gidiyoruz ben 5+6 yim sen kacsinCanım ne yaptın hcg degerlerın nasıl gıdıyor.dun ben yaptırdım 6000 olmus bır oncekı 2830 du.senın degerler ne durumda
Canım benım adet duzensızlıgı oldugu için 3 aydan 3aya adet göruyordum.bu nedenle gebelıgın ne kadarlık oldugunu bılemıyoruz hcg degdrıne gore tahmın etmeye calısıyorum.sanırsam.5 hafta 6 gunluk oluyor bu deger.yenı 6 haftalık olmam gerek.doktora gıdınce ogrenecegım.8 gun once gıttıgımdekeseyı karından bakmayla gorememiştıEşim şehir dışındaydı gidemedik kuzum yarın gidicez ama benim kide öyledir muhtemelen çok yakın gidiyoruz ben 5+6 yim sen kacsin
Hoşgeldın Gözün aydın canım.hayırlı bır sekılde hamılelıgımızı tamamlarız inşallah.Selam kizlar, ben de insallah ki temmuz hamislerinden olucam, testler 2 cizgi gosteriyor, kan verdim bu gun 53.29 cikti, adetime 6 gun var daha.
İlk hamılelıgınmi.Hoşgeldın Gözün aydın canım.hayırlı bır sekılde hamılelıgımızı tamamlarız inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?