- 28 Mayıs 2018
- 26
- 16
- 38
- 34
sıkma canını,belki doktorun tahmin ettiği haftadan daha küçüktür o sebeple de görünmemiş olabilirCanım istedı yarın yaptıracam.benım adwt duzenım uzun surelı oldugu içün haftasını gorunumune gore belırlemeye calısıyor malesef.3 aydan 3 aya adet goruyordum.en son tarıhı mayıs bası ama ben hazıran bası bıraktım korunmayı
Benim hamileliğimdede öyle olmuştu ilk gittiğimde 6 haftalık dedi ama görünmedi 1 hafta sonra göründü ultrasonda ona göre hesap yaptı 2 hafta geriye almıştı hesabını 8 hafta adet görmemiştim bendeCanım istedı yarın yaptıracam.benım adwt duzenım uzun surelı oldugu içün haftasını gorunumune gore belırlemeye calısıyor malesef.3 aydan 3 aya adet goruyordum.en son tarıhı mayıs bası ama ben hazıran bası bıraktım korunmayı
İnşallah canım öyledır.hayırlısı.kısmetınde yasamak varsa bırsey olmaz.ama insan korkuyor işte.sıkma canını,belki doktorun tahmin ettiği haftadan daha küçüktür o sebeple de görünmemiş olabilir
Ay canım aynı benım gıbı olmussun.bende suan 8 hafta adet gormedım.inşallah 1 hafta sonra gorunur.sızın kesede sorun varmıydı.bır tarafında sekıl bozuklugu var gıbı dedı.oda korkutuyor.Benim hamileliğimdede öyle olmuştu ilk gittiğimde 6 haftalık dedi ama görünmedi 1 hafta sonra göründü ultrasonda ona göre hesap yaptı 2 hafta geriye almıştı hesabını 8 hafta adet görmemiştim bende
Şekliyle ilgili birşey söylemedi biraz ilgisiz bir doktordu zaten ona göre hamile bile değildim yani o derece inş görürsün 1 hafta sonra sen içini ferah tut stres yapmaAy canım aynı benım gıbı olmussun.bende suan 8 hafta adet gormedım.inşallah 1 hafta sonra gorunur.sızın kesede sorun varmıydı.bır tarafında sekıl bozuklugu var gıbı dedı.oda korkutuyor.
evet. varikosel teşhisi konulup ameliyat olmadan önceki değerleri bilmiyoruz
İnşallah canım inşallahŞekliyle ilgili birşey söylemedi biraz ilgisiz bir doktordu zaten ona göre hamile bile değildim yani o derece inş görürsün 1 hafta sonra sen içini ferah tut stres yapma
Tebrık ederım canım.bende bugun verdım kan tahlılı .doktorum kese ile hcg degerini birbirıyle uyup.uymadığına bakacak.Bugün adet günümdü bugün ogrendim yarın kan testine gidicez
Inş Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder canım seninki de hayırlı olsunTebrık ederım canım.bende bugun verdım kan tahlılı .doktorum kese ile hcg degerini birbirıyle uyup.uymadığına bakacak.
Benım kan tahlılı sonucum cıktı.1123.3 yazıyor 6 haftalıkmı oluyor acaba.Inş Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder canım seninki de hayırlı olsun
Evet canım 5.5 6 haftaya yakın sanirim bende akşam kan vericem eşim gelince bakalim benim ki kaç cikicakBenım kan tahlılı sonucum cıktı.1123.3 yazıyor 6 haftalıkmı oluyor acaba.
Bende bır yarım saat sonra sınucu kendı doktoruma goturecegım.insallah 5 haftalıktır.Evet canım 5.5 6 haftaya yakın sanirim bende akşam kan vericem eşim gelince bakalim benim ki kaç cikicak
Benim bugün adet günüm du sonucun 386 cıktı moralim bozuldu çok düşük geldi bana yaBende bır yarım saat sonra sınucu kendı doktoruma goturecegım.insallah 5 haftalıktır.
Yok canım moralini bozma benım bır tanıdıgım adetıne 2 gun kala 31 degerıyle le ögrenmiştı hamılelıgını.hıc sıkıntılanma.bence gayet iyi.önemli olan 2 ye katlayarak ılerlemesı.Benim bugün adet günüm du sonucun 386 cıktı moralim bozuldu çok düşük geldi bana ya
Bol boll dua et olumlu düşün kuzum benimde dualarım seninle bu arada hangi ilde oturuyorsunBenden tekrar kan tahlılı ıstedı doktor malesef.dıs gevelıkten supelendı.keseyı goremedı.dun kese var ama ıcı bos demişti.bugun tekrar baktı o gordugu şeyın kese olmadıgını rahımdekı kanama alanının oldugunu ve dıs gebelık olma ıhtımalı olabılır dedı.benım moralım de cok bozuk.cok şaşkın ve tedırgınım.
Tesekkur ederım canım.balıkesırde oturuyorum.Allah herseyın hayırlısını versın.Bol boll dua et olumlu düşün kuzum benimde dualarım seninle bu arada hangi ilde oturuyorsun
Bende yarın kan tahlili yaptiricam 2 ye katlayıp katlamadigina banada bakıcak eger katlanmış olursa bende ultrasonla baktirmiycam 8 haftaya kadar bekleyip öyle gidicem ilk hamileliğimde devamlı bakıldı radyasyon aldı bebek kalp atımı durdu o yüzden bu sefer tedbirli olucamCuma gunu kan tahlılı ile tekrar gelmemi söyledı.vajınadan bakacagını soyledı.ama ben ıstemıyorum.vajınadan baktırmak zaten halı hazırdq bı tehlıkem var.kan degerım 2 ye katlamıs olursa gıtmeyecegım doktora.her baktıgında farklı bır yorum yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?