Bende ovülasyona göre pik olan, ancak doktora göre olmayan günümü değerlendirdim. Gerçi ovülasyon testim sanki yeni yapmaya başlamışım gibi yeniden koyulaşmaya başladı onu anlamış değilim. İki kere yumurtladığımı tahmin ediyorum.Merhaba kizlaaar nasılsınız??? nasıl gidiyor durumlar???
Merhaba, yumurtlama gününüz iki adet arasındaki tam orta haftaya denk gelir genelde.Birşey sorcm kızlar ben adetim bittikten 4 gün sonra salı ve Çarşamba günü birleşme oldu ve sonra şehir dışına akrabalara geldik yumurtlama günlerm bitti malaesef evde olmadgmz için bu iki gün içinde acaba hamile kalınır mı yaşayan varmı böyle
bende 3. günümdeyim kaç aydır yapıyorsunuz testiVe ovulasyon testi maceramı başlatmış bulunuyorum 7. Gun bugün bana eğlence oluyoEki Görüntüle 2652767
Daha bugün yeni başladım hamilelik dusunmeyede yeni başladım cokkk yenibende 3. günümdeyim kaç aydır yapıyorsunuz testi
Hayırlısı olsun inşallah canim Allah çok bekletmesinDaha bugün yeni başladım hamilelik dusunmeyede yeni başladım cokkk yeni
Daha bugün yeni başladım hamilelik dusunmeyede yeni başladım cokkk yeni
15 inden sonra neden günde bir almaya başladınız bende kullanıyorum o yuzden merak ettim. Günde bir defa aldığınızda folik asit 200mg alinmis oluyor 400mg alinmasi lazım diye biliyorumyildizsavascisi canım ben geçen ay başladım inofolic kullanmaya. 16 mayısta adetin 1. Günü günde 2 tane kullanmaya başladım 15 günden sonra günde 1 almaya başladım. 33 günde bir adet oluyordum üç dört aydır ama bu ay 24. Gün başlayıp 6 gün süren lekelenme yaşadım devamı gelmedi bişey anlamadım. Araştırdım inofolic ara kanama yapıyormuş ama benimki kanama bile değildi yerleşme kanaması sandım hatta ama hamile değilim. Kullanmaya devam ediyorum bakalım bu ay ne olacak merakla bekliyorum
geçmiş olsun canım... inşallah değerlerin hemencecik düzelirde, yeni güzel haberler alırsınKizlar ben 3 hafta önce düşük yaptım 6 haftalikti düşükten sonraki HCG 1800 lerdeydi dün kan testi yaptirmistim HCG 129 çıktı . Az önce regl oldum inşaallah regliden sonra tamamen sıfırlanır değerim. Bat 21 Temmuz
Canım 10 temmuz. Bitti 12 si olduBirşey sorcm kızlar ben adetim bittikten 4 gün sonra salı ve Çarşamba günü birleşme oldu ve sonra şehir dışına akrabalara geldik yumurtlama günlerm bitti malaesef evde olmadgmz için bu iki gün içinde acaba hamile kalınır mı yaşayan varmı böyle
Teşekkür ederim canım inşaallah hepimiz bu yaz müjdeli haberler veririz birbirimizegeçmiş olsun canım... inşallah değerlerin hemencecik düzelirde, yeni güzel haberler alırsın
Benimde agrilarim var ama anlamadim yumurtalama ne zaman oldu insallah kacirmamişizdirSlm canim ben soğan kürünün onuncu gunumdeyim kasiklarimda ve belimde ağrılarım var iki gün önce yumurtlamam oldu takvime göre tabi ben bişe anlamadım da :)) yine de değerlendirdik bakalim. 5 temmuz bat bekliyorum gelmezse iyi :)) senden naber
Canim yaaa insallah iyi olur takmakuzu ben hiçbişey yapmıyorum bu ay yoruldum sanırım bi kaç aydır stres oluyodu yumurtlama günüme bile bakmıcam olursa olur :)
Ben batdan 2 3gun sonra yapicam bakalim gecikirseee1 temmuz bat
Test yapmak için o günü bekliyorum canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?