gününde olan bir insan için lekelenme çok saçma geliyor gerçekten bu nedir kardeşimBendede oldu gecen günlerde şimdi sakinlik anlamiyorum yaa simdide agrilarim var sanki adet olucam simdio kadar düşünüyoruz ki kafada bedende karıştı
Ben giderse diye biliyorm canımKızlar hayalet çizgiler suya tutunca kalırsa mı giderse mi kuruma çizgisiydi?
Sağol canımBen giderse diye biliyorm canım
Pardon kalırsaBen giderse diye biliyorm canım
yani suyu damlatınca cizgi duruyosa pozitiftirSağol canım
Hmm tamam canım aklımda olsun hep çıkıyor bu çizgiler ya ona göre yapınca umutlanırımPardon kalırsa
yani suyu damlatınca cizgi duruyosa pozitiftir
Canım bugünkü ovu bakar mısın. 4 günü birleştirdim. Yazısız olan ilk günGüzel dileklerin için çok çook teşekkür ederim canımİnşallah temmuz ayı hepimize hayırlı ve şanslı gelir❤❤ Bayrama gebe olarak gireriz ve et merasiminden uzak dururuz
Ben pik göremedim ama ilk gün olan çok silik sonuncuya bakılırsa yakındır gibi görünüyorKızlar 4 gündür yapıyorum ovulasyon bakar mısınız
Ama şimdi daha dikkatli baktım da sanki bugün pik olmuş gibi seninki bugün ve yarın i değerlendirin bence yarın da yaparsın test bakalım nasıl çıkacakKızlar 4 gündür yapıyorum ovulasyon bakar mısınız
Valla canım kasık ve bel ağrısından duramıyorum. Çok da dikkatli yapıyorum. Burda çok güzel pik olanları gördüm. 3 gündür aynı gibi geliyor bana. Anlamadım gittiBen pik göremedim ama ilk gün olan çok silik sonuncuya bakılırsa yakındır gibi görünüyor
Pike var gibi canım. Yapmaya devam et. Her gün aynı saatte yapılmalı. Bir de 2 saat önceden sıvı alımı bitmeli. Sıcaklarda hiç çekilmiyor gerci.Eki Görüntüle 2666599
Benim bugünkü
Benimki bana yok gibi geldi ben adet olmayı bekliyorum soğan kürü yaptım bitti ama siparişim yeni gelince deneyip bakayım durum ne diye yaptım testi yani hiç umudum yok bu aydan benimPike var gibi canım. Yapmaya devam et. Her gün aynı saatte yapılmalı. Bir de 2 saat önceden sıvı alımı bitmeli. Sıcaklarda hiç çekilmiyor gerci.
Pik olunca tam koyu oluyo diğer çizgi gibi ama dün ve bugün yaptığın daha belirgin geldi bana of nedir bu testlerden çektiğimiz baka baka gözlerimiz bozulacak nerdeyse 1 testi 40 defa inceliyoruzValla canım kasık ve bel ağrısından duramıyorum. Çok da dikkatli yapıyorum. Burda çok güzel pik olanları gördüm. 3 gündür aynı gibi geliyor bana. Anlamadım gitti
Sorma valla. Aklıma geldikçe telefondan acip açıp bakıyorum. Eşimden utanır oldum her gün her gün.Pik olunca tam koyu oluyo diğer çizgi gibi ama dün ve bugün yaptığın daha belirgin geldi bana of nedir bu testlerden çektiğimiz baka baka gözlerimiz bozulacak nerdeyse 1 testi 40 defa inceliyoruz
Neden bana kimse cevap vermiyo acabaArkadaşlar miratec erken testi güvenilir net dönüş veriyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?