Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahahah ay alemsin haklisin tabi de tam zamaninda bırakma bari bugün de bir degerlendir ama gerçekten bak birşekilde eziyet etme kendine bul bir yolunu
Değerlendirdik canım bıraktım artık testim silikleşmeye başladı çünkü yetti gayri eşim de bıktı

:) var ya artık test yapmicam çok moral bozucu olmaya başladı beklemek en iyisi adet olmazsa anlaşılır zaten hem bir sürü masraf oluyo
Kesinlikle. 8 aydır deniyoruz ve her ay kendimde hamilelik belirtisi buluyorum. Başım dönüyor,midem bulanıyor,kasık ağrısı vs. Erken gebelik testi alıp negatif sonuca da inanmıyorum adet günü tekrar test.. Bu yüzden olmuyor zaten..

aynı bende şu an olduğu gibii test negatif çıkmış ben hala hamileysem çörek otu düşük tehlikesi yapar diye içmiyorum ruh ve sinir hastalıkları hastanesine gitmeden ben bi kadın doğuma gideyim bari

aynı bende şu an olduğu gibii test negatif çıkmış ben hala hamileysem çörek otu düşük tehlikesi yapar diye içmiyorum ruh ve sinir hastalıkları hastanesine gitmeden ben bi kadın doğuma gideyim bari
Hahah :) Ne güzel aslında henüz içimizde olmayan bir şey için endişelenip yediğimze içtiğimize dikkat ediyoruz :) Ne zaman ki aklımızdan çıkarıp o ‘malum ay’ başka şeylere odaklanıp aklımızı meşgul eden bir şeyler yapacağız işte o zaman hiç ummadığımız anda gelecek :) inşallah en hayırlı zamanda nasip olur tüm bekleyenlere :))

Limonata gibi yap az şekerle bol bol limonlu su iç banada olmuştu bir kere o şekilde kurtuldum

Kizlar selam bugun oglen normal gebelkk testi yaptim ilk idrarla degil ben gormek istedigim icin hayali bir cizgi yaratiyorum sanirim bi de siz bakin
Sanırım var canım benim iki gebeliğimde de silik çizgi ile öğrendim ben birinde gunume 6gun kala digerinde 4gun kala.
Ama bundan daha koyuydu görseli bulursam eklerim.
Senin kaç gün var bata?
Muhtemelen git gide koyulaşacak.

Yarın adet tarihim. Hiçbir belirtim yok acaba gecikecek miyim ben ne zaman göreceğim silik çizgiyi

Canım yumurtlama tarihini biliyor musun? Kaç günde bir adet oluyorsun? Yarın sabah ilk idrarla bende yapmayı düşünüyorum ayy inşallah çizgi çıkar:)
Yumurtlama 30 haziran ve 1 temmuz canim ben de pazar yapacaktim erken gebelkk ama yarin sabah yapicam senin ne zamandi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…