Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geç döllenme ihtimali olabilir canım regline kadar umudunu kesme Allah büyük temmuz ayı bizim ayımız olucak İnşallah
Anladım canım gecikmeni bekle belirtiler vs vs psikolojik etkileniyoruz ya ondanda karışıo belirtiler falan.. çok ilginciz
Ben varım canımmm inş olucak ümidini yitirme inşallah sonucun güzel olacakKızlar merhaba yüksek ateş akıntı sol kasıkta gerilme hissi bata 10 günüm var beklemekçok zor çok heyecanlı Allah ım hayırlısıyla nasip etsin İnşallah.. Sizler ne durumdasınız
Aynen canım takmamak en doğrusu canımız sag olsun Rabbim zamanını bilirValla olursa olur olmazsa tatil beni bekliyor
Amin İnşallah canım takmıyorum kendimi dinlemiyorum ama ateş bunaltıyor bakalım hayırlısı ya sende durumlar neBen varım canımmm inş olucak ümidini yitirme inşallah sonucun güzel olacak
Bak bak konu acip buraya kacmış ben gelmezsem.olmazKızlar merhaba yüksek ateş akıntı sol kasıkta gerilme hissi bata 10 günüm var beklemekçok zor çok heyecanlı Allah ım hayırlısıyla nasip etsin İnşallah.. Sizler ne durumdasınız
Ozaman bende geldim buraya ... bende cevap bulamiyorum ya bi hamis arkadaslar yanitlasa belirtilerini soylese ne guzel olur...Hoşgeldin canımCanım o konum gebelik formuna taşındı ben burayı daha çok seviyorum ilgi burda daha çok, belirtilerime cevap arıyorum..yani yüksek ateşime ya 6 gündür böleyim
Allah bagışlasın yavrunu canım ikinci yavrunuda en kısa zamanda kucagına alırsın İnşallahKızlar ilk hamileliğimde ateş felan yokdu mide bulantısı bol kasık ağrısı we kramplar wardı.. Bide göğüslerde hassasiyet..
İnşallah cnm saolasın..Allah bagışlasın yavrunu canım ikinci yavrunuda en kısa zamanda kucagına alırsın İnşallah
Can'ım üzüldüm ama bi yandan üzülmedim olabilir yanılman çok normla bende de bişey yok galiba o göğüs Ağrı'sı falan kayboldu allahım hayırlısını nasip etsin başka bişey çıkmasın ama mutlaka dr A git tatlım bebişin daha vakti var demek ondan gelmedi annesiMerhaba kızlar yüksek ateş ve sol kasık agrısından duramadım reglimin 20. günü acile gittim doktor hem kan hem idrar testi istedi gebelik testim negatif..kanımda ve idrarımda bişide bulamadı..sol kasığım çok geriliyor batıyor acıyor sızlıyor gibi soğuk soğuk da terliyorum heranbayılcakmışım gibi ateş etkiliyor çok üzgünüm kist olabilirmi die korkuyorum.. jinekoloğa görün bi yarın dedi varmı böyle bişi yaşayan fikilerinize ihtiyacım var..gebelik belirtisi die çok seviniyordum yıkıldım resmen..