- 22 Ocak 2015
- 360
- 73
- 18
kızlarr idrare çıkmanız sıklaştı mı? baskı hissediyor musunz? bende biraz baskı oluyor ya..
Aynen öyle. Cok cisim var saniyom gidiom bisey yok. Bu böyle gidecek sanirumkızlarr idrare çıkmanız sıklaştı mı? baskı hissediyor musunz? bende biraz baskı oluyor ya..
Oooo ooo biz neler gördük neler şimdiden kasma kendini ensesi dört civarı olup sağlıklı doğan bebekler var ümitsizlik yok bol bol dua ve pozitif düşünce var ya birde ben bu doktorlara sinir oluyorum şimdi bak benim eşim aşağıda ben telaş yapıyorum doktorum bana merak etme ben çıkar yukarı diye düşünüyorum diyor mesela bebeğimi idrar kanallarında genişleme var ben telaş yapıyorum doktorum bana doğuma kadar düzelir yoksa kırkının içinde çoğunlukla düzelir diyor üstelik bu rahatsızlıklar gerçek bizde var yani saptandı geçecek diye bekliyoruz oysa sende bir ihtimalin fazla çıkmasına bile doktorun seni sıkıntıya sokuyor bence merak etme dua et vede doktorunu değiştir derim tecrübe için sordu isen dördüncü çocuk da okuduğum onca mesajla bunu önerebilirimMerhaba hanımlar sız daha tecrubelısın ız dıye danışmak istedim bızde ense kalınlıgı 2.1 cıktı CRL 60 içim sıkıldı bıraz drda kan sonucları ı brlıcez dedı sizce nasıl
Haha ne biri idrar mı dedi çekmecede temiz iç çamaşırı bulmaya zorlanır olduk sen koşuyorsun ama aniden geliyor itekleyen var galibakızlarr idrare çıkmanız sıklaştı mı? baskı hissediyor musunz? bende biraz baskı oluyor ya..
valla birtek bende oluyor gibi sormuşum. tuvalete gidiyorum çişim var diye hiç bişey yok akıntı gelince de panik oluyorum. ilk olduğu için herşeyden nem kapıyorumHaha ne biri idrar mı dedi çekmecede temiz iç çamaşırı bulmaya zorlanır olduk sen koşuyorsun ama aniden geliyor itekleyen var galiba
aynen canm hamilelikte birçok şeyle tanışıyoruz insan ister istemez korkuyor.Aynen öyle. Cok cisim var saniyom gidiom bisey yok. Bu böyle gidecek sanirum
valla birtek bende oluyor gibi sormuşum. tuvalete gidiyorum çişim var diye hiç bişey yok akıntı gelince de panik oluyorum. ilk olduğu için herşeyden nem kapıyorum
hapşurmaktan bile korkar oldum tutamıyosun ki :):):)Haha ne biri idrar mı dedi çekmecede temiz iç çamaşırı bulmaya zorlanır olduk sen koşuyorsun ama aniden geliyor itekleyen var galiba
Benmki çokhickiriyo uxun sürüyor cok net belli oluyor hickirdigiKizlar bebekleriniz karninizda hickiriyor mu?hisseden var mi:) bazi bebekler hickirirmis yasayan var mi?
Benmkide cok azmış. Fazla olankarinkini cekiyoruz demisti. Ben çoğaltmak icin portakal ve havuc suyu 4 lt su iciyom. Acaba sen bunları fazla kullanmış olabilirmisin?kızlar bugün doktora gittim bana suyun biraz fazla dedi. sebebini sordum net olarak bişey demedi birkaç sebep söyledi geçti. kan tahlilinde de enfeksiyon çıktı ondan da olabilirmiş. bilen var mı suyu neden fazla olur bebeğin bi sıkıntı mı var acaba
hayır canm havuç suyu içmedim portakal suyu da 1 -2 ay öncesine kadar haftada bi bardak tüketirdim. suyu bol içiyorum. doktoruma sordum suyu fazla içiyorum dedim. sıkıntı olmaz iç su içmeyi kesme sakın dedi. moralimi bozdu durduk yere yaBenmkide cok azmış. Fazla olankarinkini cekiyoruz demisti. Ben çoğaltmak icin portakal ve havuc suyu 4 lt su iciyom. Acaba sen bunları fazla kullanmış olabilirmisin?
hayır canm havuç suyu içmedim portakal suyu da 1 -2 ay öncesine kadar haftada bi bardak tüketirdim. suyu bol içiyorum. doktoruma sordum suyu fazla içiyorum dedim. sıkıntı olmaz iç su içmeyi kesme sakın dedi. moralimi bozdu durduk yere ya(
Kızlar bebişlerin hafta ve kilosu nasıl
ya benım normalde kilosu öncen giderdi moralim sıfır suan haftasına döndü 31+6 da 1730 ölçtü doktorum benim içim rahat etmedi 32+3 te başka doktor 1930 ölçtü ben en az 2000 bekliyordum inş toparlanır ya , internette bir kaç şey okudum dunyam başıma yıkıldı neymiş gelişme geriliğinde down olabılırmış vs.. kafa hep öndeydi yine önde 33 haftalık çıkıyor fl 1hafta geride 42cm en son yani fl 6 cm (61mm) öyle işte((((((
ya benım normalde kilosu öncen giderdi moralim sıfır suan haftasına döndü 31+6 da 1730 ölçtü doktorum benim içim rahat etmedi 32+3 te başka doktor 1930 ölçtü ben en az 2000 bekliyordum inş toparlanır ya , internette bir kaç şey okudum dunyam başıma yıkıldı neymiş gelişme geriliğinde down olabılırmış vs.. kafa hep öndeydi yine önde 33 haftalık çıkıyor fl 1hafta geride 42cm en son yani fl 6 cm (61mm) öyle işte((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?