Temmuz anneleri

in
inşallah geçer canım ama yemezsen beslenemez bebişin bziizmn dışrdan yapabileceğimiz bir şey yok ki iyileşmesi için dua et bol bol.. beslenmeni de aksatma.. sağ salim kucağımıza almak nasip olur inşallah..

inşallah canım ya Allah razı olsun duadan başka bişey gelmez elbette elimizden rabbim sağlık versin evlatlarımıza

Kızlar ben geçen hafta gidittigimde doktor 4 hafta sonra gel dedi ben 2 haftaya düşürür diye düsündüm ama demek ki 32.haftadan sonra düsürücek
Bir sorun yoksa 34 sonrası iki hafta 38 le birlikte haftada diye biliyorum

Canım bendede var o doktorum büyük ihtimal doğuma düzelir düzelmezse doğumdan sonraki ay içinde kendiliğinden düzelir dedi eğer düzelme olmazsa o zaman değerlendirme yapılır ama çoğu zaman düzeliyor merak etme dedi bana

canım Allah razı olsun içim rahatladı. doktora gittim tekrar doktor üzülme 6mm önemli değil 8mm üstü riskli dedi biraz rahatlattı yani rabbim bebişlerimize sağlık versin

canım Allah razı olsun içim rahatladı. doktora gittim tekrar doktor üzülme 6mm önemli değil 8mm üstü riskli dedi biraz rahatlattı yani rabbim bebişlerimize sağlık versin
Amin inşallah canım hepimizin dileği bu

kızlarr bebeğinin hareketlerini kasıklarda hisseden var mı ya? benm arada bir vajinal bölgemde baskı ve zonklama hissediyorum sanki orada hareket ediyormuş gibi. ve böyle olduktan sonra akıntılarım geliyor bayaa korkutuyor beni....

Bence doktorunu ara sor canım normal mi degil mi diye

Benim oluyor canım hatta bende öyle zamanlarda yoruldum da mı oldu diye dinlenmeye çalışıyorum bazen tekmeleri tam midem e yakın yerde oluyor dışarıdan bile karnım sarsılıyor bazen de dışarıda hiç bir belirtti olmadan tam alt tarafta oluyor bazen özellikle yumurtalıklara vuruyor gibi hissediyorum ben bayadır hareketleri çok kuvvetli hissediyorum bebeğin kuvvetli vurup vurmaması ile alakalı olabilir

Kızlar nasılsınız ? Kasılmalarınız başladı mı ? sanırım benim yalancı dogum sancısı dedikleri kasılmalarım başladı.Gaz sancısı gibi sol tarafımda oluyor ve geçiyor.Günde 1-2 kere yokluyor.Sizde durumlar nasıl

mrb canm kaçıncı haftadasın? kasılma daha olmadı bende ama 30. haftadan sonra oluyormuş bazı kişilerde...

merhaba kızlar bi süredir takipteyim. en son bende yazayım dedim :) benim ikinci temmuz anneliğim olacak inşallah.kızımıda temmuz 7 de doğurmuştum.şimdi oğlumu bekliyorum.muhtemel tarih 17 temmuz diyo doktorum. 30+3 deyim. hepimiz sağlıcakla alırız inşallah kucağımıza yavrularımızı.

Merhaba hanımlar sız daha tecrubelısın ız dıye danışmak istedim bızde ense kalınlıgı 2.1 cıktı CRL 60 içim sıkıldı bıraz drda kan sonucları ı brlıcez dedı sizce nasıl

31. haftadayım canım 30+2
Bende 31. Haftadsyim şükür basasagi dönmüş bebegim. Ama suyum cok azmis. Kuzdi doktor suyu 4 lt aeti meyva suyu ozrllikle havuç portakal suyu icecen dedi. Varil gibi hissediom kendimi. Erken dogabilirmis. 36 görsek bari dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…