- 30 Ocak 2016
- 665
- 765
- 53
inşallah geçer canım ama yemezsen beslenemez bebişin bziizmn dışrdan yapabileceğimiz bir şey yok ki iyileşmesi için dua et bol bol.. beslenmeni de aksatma.. sağ salim kucağımıza almak nasip olur inşallah..yaa gerçekten mi moralim çok bozuk doktoruma gitcem bugün göstermek için ultrasondaki doktor dedi bana çok kötü hissediyorum kendimi ne yemek yemek istiyo canım ne su içmek o kadar sıkıntılıyım ki umarım geçer
in
inşallah geçer canım ama yemezsen beslenemez bebişin bziizmn dışrdan yapabileceğimiz bir şey yok ki iyileşmesi için dua et bol bol.. beslenmeni de aksatma.. sağ salim kucağımıza almak nasip olur inşallah..
Karnın aşağı inmesi için daha com erken canım doğumdan bir iki hafta önce iniyorKızlarr karnınız aşağı indi mi? bebek hareketlerini tam olarak nerde hissediyosunuz??....
Bir sorun yoksa 34 sonrası iki hafta 38 le birlikte haftada diye biliyorumKızlar ben geçen hafta gidittigimde doktor 4 hafta sonra gel dedi ben 2 haftaya düşürür diye düsündüm ama demek ki 32.haftadan sonra düsürücek
Canım bendede var o doktorum büyük ihtimal doğuma düzelir düzelmezse doğumdan sonraki ay içinde kendiliğinden düzelir dedi eğer düzelme olmazsa o zaman değerlendirme yapılır ama çoğu zaman düzeliyor merak etme dedi banagünaydın kızlar.dün doktora gittim ayrıntılı ultrasona girdim kötü haberide orda aldım bebeğimin sağ böbreğine giden kanalada genişlem varmış 6mm takip etcez dedi doktor çok canım sıkıldı moralim sıfır.Dua edin kızlar bebeğime
Canım bendede var o doktorum büyük ihtimal doğuma düzelir düzelmezse doğumdan sonraki ay içinde kendiliğinden düzelir dedi eğer düzelme olmazsa o zaman değerlendirme yapılır ama çoğu zaman düzeliyor merak etme dedi bana
Amin inşallah canım hepimizin dileği bucanım Allah razı olsun içim rahatladı. doktora gittim tekrar doktor üzülme 6mm önemli değil 8mm üstü riskli dedi biraz rahatlattı yani rabbim bebişlerimize sağlık versin
kızlarr bebeğinin hareketlerini kasıklarda hisseden var mı ya? benm arada bir vajinal bölgemde baskı ve zonklama hissediyorum sanki orada hareket ediyormuş gibi. ve böyle olduktan sonra akıntılarım geliyor bayaa korkutuyor beni....
Benim oluyor canım hatta bende öyle zamanlarda yoruldum da mı oldu diye dinlenmeye çalışıyorum bazen tekmeleri tam midem e yakın yerde oluyor dışarıdan bile karnım sarsılıyor bazen de dışarıda hiç bir belirtti olmadan tam alt tarafta oluyor bazen özellikle yumurtalıklara vuruyor gibi hissediyorum ben bayadır hareketleri çok kuvvetli hissediyorum bebeğin kuvvetli vurup vurmaması ile alakalı olabilirkızlarr bebeğinin hareketlerini kasıklarda hisseden var mı ya? benm arada bir vajinal bölgemde baskı ve zonklama hissediyorum sanki orada hareket ediyormuş gibi. ve böyle olduktan sonra akıntılarım geliyor bayaa korkutuyor beni....
mrb canm kaçıncı haftadasın? kasılma daha olmadı bende ama 30. haftadan sonra oluyormuş bazı kişilerde...Kızlar nasılsınız ? Kasılmalarınız başladı mı ? sanırım benim yalancı dogum sancısı dedikleri kasılmalarım başladı.Gaz sancısı gibi sol tarafımda oluyor ve geçiyor.Günde 1-2 kere yokluyor.Sizde durumlar nasıl
mrb canm kaçıncı haftadasın? kasılma daha olmadı bende ama 30. haftadan sonra oluyormuş bazı kişilerde...
benim bacaklarıma kramp giriyor. resmen acıdan bağırıyorum
banada verdi suya atıp içiyorum. dün içmeyi unutmuşum uykudan uyandımKramp bende de var canım doktorum magnorm diye ilac verdi onu iciyorum baya baya azaldı kramplarım
banada verdi suya atıp içiyorum. dün içmeyi unutmuşum uykudan uyandımdüzenli kullanımı gerekli sanırım
Bende 31. Haftadsyim şükür basasagi dönmüş bebegim. Ama suyum cok azmis. Kuzdi doktor suyu 4 lt aeti meyva suyu ozrllikle havuç portakal suyu icecen dedi. Varil gibi hissediom kendimi. Erken dogabilirmis. 36 görsek bari dedi31. haftadayım canım 30+2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?