SLM ARKADAŞALAR;Henüz yeniyim bugün ilk iğnemi vuruldum lucrindiye bir iğneydin herhalde
Canım öncelikle teşekkürler liste için bizler için uğraşmışsın ve güzel temennilerde bulunmuşsun.Rabbim çok büyük inşallah herkesin gölüne göre verir.Senin ve bebek isteyen tüm arkadaşların kucakları minikGünışığı senin bilgilerini güncelleştirdim canım. İnşallah herşey istediğimiz gibi sonuçlanır. Bize güzel haberler getirirsin. a.s.
Kelebek74 ; canım seni çok iyi anlıyorum. Sonucun negatif olması seni negatifliğe itti ister istemez. Sağlık olsun , hayırlısı olsun demekten başka elimizden birşey gelmiyor maalesef. İnşallah atacağın yeni adımlarda bebişin de sana adımlarını atar da hemencecik kavuşursun canım.. a.s.
orkide76 ; öncelikle iyi yolculuklar canım. tedavinde başarılar diliyorum. Dualarımız seninle.. a.s.
EFSANE 30 ve iwy7 ; canlarım sizleri de listemize ekledim. Aramıza hoşgeldiniz. İnşallah bizleri de mutlu edecek haberleriniz yakındır. Tedaviniz başarı ile sonuçlanır dilerim.. a.s.
Ve listemizdeki diğer güzel bayanlar ; tez zamanda mucizenize kavuşursunuz inşallah.. :sm_cool:
Arkadaşlar gerekli değişiklikleri yaptım. Liste çok uzadığı için 10.000 karekteri geçmiş ve bir türlü kabul edilmiyordu mesajım. Bu sebeple listeyi hamiş olanlar ve aday adayları olarak ikiye bölmek zorunda kaldım. Aday adayları listemizi de alfabetik sıraya koydum kolay bulmamız ve güncellememiz için. Liste benim değil. Arkadaşım akdas'ın listesi. Kendisi tatilde olduğu için ben yardımcı olmaya çalışıyorum. Ona sormadan bu değişiklikleri yapmak zorunda kaldım. 10.000 meselesi zaruri idi. Biliyorum bana darılmayacak. Onu da buradan çok çok öpüyorum arada bakarsa Şeniz
SLM ARKADAŞALAR;Henüz yeniyim bugün ilk iğnemi vuruldum lucrindiye bir iğneydin herhalde
Canım öncelikle teşekkürler liste için bizler için uğraşmışsın ve güzel temennilerde bulunmuşsun.Rabbim çok büyük inşallah herkesin gölüne göre verir.Senin ve bebek isteyen tüm arkadaşların kucakları minikle dolsun.
KELEBEK 74a.s., senin neler yaşadığını anlıyorum...bende kendimi toparlanmakta zorlandım doğrusu.. sözde kendimi olumsuza da hazırlamıştım... Ama güçlü olmaktan başka çaremiz yok ki.. hayat bir şekilde devam ediyor.. her ne kadar boş gelsede bize.. İnşallah bir sonraki denemede kavuşursun mis kokulu bebişlerine....Arkadaşlar kusura bakmayın sonucu yazamadım.Negatif sonuçtan sonra insanın kendini toparlaması biraz zor oluyorda.İnşallah rabbim bizimde annelik duygusunu yaşamamıza izin verir.
orkide76 a.s., Tedavin hayırlı olur inşallah, güzel haberlerle dönersin ve müjdeler verirsin bize.. iyi yolculuklar sana...arkadaşlar merhaba yarın ankaraya yola çıkıyorum tedaviye başlayacağım dua edin bana dönünce haberleri bildiririm size allah hepimize yardım etsin herkese iyi şanslar listeye eklediğiniz için teşekkürler ben gelene kadar kendinize iyi bakın
EFSANE30 a.s., Allah sabırlar versin.. enzor süreç başlamış senin için ... BEKLEMEK... İnşallah müjdeler verirsin kk ne..Nevrosky canım merhaba dün 2.aşılamamı Başkent hastanesinde yaptırdım.21 temmuz sonuç. Benide listeye eklersen sevinirim.Teşekkürler..
iwy7 a.s., Hoşgeldin aramıza, inşallah yumurta kaliteside, embriyo kaliteside iyi olur ve sonrasına annelerine sıkı sıkı tutunurlar ve hiç bırakmazlar... Beklemek zor.. Şimdiden sana kolay gelsin... Allah sabırlar versin, yüzünü güldürsün....herkese merhaba, siteye yeni üye oldum. 3 aşılama denemsinden sonra 1 Temmuzda tüp bebek tedavisine başladım. Gerçekten zor bi süreç her yönden, cuma günü yumurtalar toplanacak, heyecanlı bekleyiş başlayacak. Hepsinden zor gelende beklemek oluyor, büyük umutlarla...ama bu kez olacak inanıyorum. Listeye eklerseniz sevinirim Ankara Hakan Şatıroğlu Tüp Bebek Merk. yumurtalık rezervlerinin azalması. Hamilelik haberini alan tüm arkadaşları kutluyorum sağlıkla bebişlerini kucaklarına alırlar inşallah, inşallah bizde en kısa zamanda o mutlu haberi alırız...
fatoş 82 a.s., Tedavin hayırlı olsun, inşallah güzel sonuçlar alırsın. Benimde lucrinde 7.günüm bugün... Allah yardımcımız olsun...SLM ARKADAŞALAR;Henüz yeniyim bugün ilk iğnemi vuruldum lucrindiye bir iğneydin herhalde
Günışığı senin bilgilerini güncelleştirdim canım. İnşallah herşey istediğimiz gibi sonuçlanır. Bize güzel haberler getirirsin. a.s.
canım ekleyelim hemen. aşılama mı tüp bebek mi? nerede tedavi görüyorsun? sorun nedir? bunları da iletirsen ekleriz canım. bir de aşılaman veya tüp bebek transferin olunca haber vermen lazım seni kızartmamız için.. İnşallah hemencik hamiş olursun..
almanyada tedavi goruyorum tup bebek olcak insallah sorun sebepsiz olmadi bir turlu
transver ne zaman olcak yarin belli olcak tekrar yazarim ozaman bugun yumurtalar toplandi