TEMMUZ-AĞUSTOS(Mayıs-Haziranın Devamı)AYLARINDA MİCRO--AŞILAMA YAPTIRACAK ARKADAŞLAR

--------------------------------------------------------------------------------

ARKADAŞLAR benimde 13 temmuzda ilk aşılamam negatifle sonuçlandı ve ben şimdi microenjeksiyonla tüp bebek yaptırmak istiyorum.ama bizdeki sroun bende maalesef benim fsh 45 yüksek yani ve adet olamıyorum ilaçla oluyorum eşimde hiçbir problem yok aşılamada sadece tek yumurta 16.mm byüdü.aşılama ile vakit kaybetmek istemiyorum microenkeksiyonda daha fazla şansım yokmu sizce benim sorunum erken menpoz 32 yaşındayım 1 yıllık evliyiz hiç korunmadık ve olmadı şimdi para biriktiriyoruz bayramdan sonra micro yaptırmak istiyorum.gittiğim hastane çevre hastanesi prof.dr.ümit özekinci görüşlerinizi bekliyrum sizce şansım varmı microda

canımgeçmiş ols bence de aşılama ile vakıt kaybetme..bi yumurta gelişmişş nıye aşilama yapıyorlarkı bence mıkro ilee şanşın daha iyi olabılır iyi bi merkeze gıt ve konuşş her ayrıntıyı yolun açık olss...............inşş mıkro ile muradına erersinnnnnnnnnnn

neden tekrar aşılama düşünmüyorsunuz bilinen bir problem varmıydı bizde şuan bir sebep gorunmuyor bende aşılama denemek istiyorum ama sanırım aşılama ile şans çok az o yüzden arada kaldım

tekrar aşılama düşünmüyorum gerçi doktorumu arayıp konuşacağım büyük ihtimal eşimin isteği üzerine direk tüp bebeğe geçeğiz ekim gibi yaptırırız herhalde.
Eşimin sperm hareketsizliği problemi var. Hayırlısı bakalım

biz spermlere baktırmadık hiç daha önce hamile kaldım diye dr ısrarla baktırmıyor ama duyduğum kadarı ile aşılamada spermlerin durumunu bildiren bir çizelgede veriyorlarmış oylemi yani aşılama yaptırınca sperler ne durumda oğrenmişmi olucaz

birşey daha sorucam çatlama iğnesinden kaç saat sonra aşılaman yapıldı

Evet sperm durumuyla ilgili sonucunu verecekler size..Rahat olmaya çalış ben çok stresliydim belkide o yüzden tutmadı. Çatlatma iğnesini 30 saat öncesinde olmuştum..

slm kızlar ben uzun süredir tedaviye ara vermişdim 2 aşılamadan sonra tüp bebek demişlerdi allahım o günlere bırakmadı çok şükür normal yoldan hamile kaldım günüm 10 gün geçmişdi sonrasında 1 gün hasta oldum ama 1 gün evde test yaptım pozitif çıktı sonra doktora gitdim 5 haftalık hamilesin dedi çok sevindim darısı sizlerinde başına allah bu güzel duyguyu kimseden esirgemesin:sm_cool::lepi:çok mutluyum yainşallah sizde morarırsınız beni bu arada mor yaparsanız sevinirim:CüvCüv:

Gelincik tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin canım

Tebrikler canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. a.s.

TEDAVİDE OLANLAR
Aycanilayda---1. Aşılama--- Kadıköy Şifa---Sperm Hareketsizliği---28 Temmuz'da aşılama yapıldı -Dualarınızı eksik etmeyin
Nevra_t - 1.Aşılama - Jinemed- PCO - 5 Ağustos (tedavi başlangıcı)

:hooray:Veeee İşte Hamiş Listemiiiiiz !!!:hooray:

Darkinlife---2 Aşılama---Morfoloji,ileri hareket,sol kanal kapalı---(Doğal yoldan)---HAMİLEEEEEEE
Ebrizm---? Micro---???---???--???---HAMİLEEEEEEE
Nurr---1. Micro---21 Mart---Gazi Ünv.---Sperm sayısı azlığı ve hareketsizliği---HAMİLEEEEEEE
Diloş_04--- 1. Aşılama---21 Mart---Ankara TIP Fkl.---PCO---HAMİLEEEEEEE
Elif78---1. Micro---???----???---???---HAMİLEEEEEEE
ECETUNA---2. Aşılama---???---???---???---HAMİLEEEEEEE
Jasmin976- ?. Micro---5 Nisan---???---???---HAMİLEEEEEEE
Esinesinti---1. Micro---1 Nisan---Gurgan Clinic---Sperm Hareketsizliği---HAMİLEEEEEEE
HAZALIMMM---? Aşılama---???---???---???---HAMİLEEEEEEE
Gülsen---1. Micro---25 Martta tedaviye başladı---İst. brüksel kadın sağlığı---Endometriozis--- HAMİLEEEEEEE
Naz25---2. Micro---30 Nisan sonuç---Alman Hastanesi---Sperm Azlığı ve Hareketsizliği---HAMİLEEEEEEE
Peluş35---2. Micro---26 Nisan---Jinemed---Sebepsiz İnfertilite---HAMİLEEEEEEE
Ece-bebek---2. Micro---???---Adana Başkent H.---Açıklamayan İnfertilite---HAMİLEEEEEEE
Elagülce---1. Micro---26 Mayıs (sonuç)---Yeditepe Üni. H.---Sebepsiz infertilite---HAMİLEEEEEEE
Meralun---1. Micro---3 Nisan---Gürgan Clinic---4. evre endometriozis+tübal faktör---HAMİLEEEEEEE
Zehra81---2. Micro(Kısa protokol)---Nisan 2.haftası---???---???---HAMİLEEEEEEE
Aktüel---? Micro---4 Haziran (sonuç)---???---???---HAMİLEEEEEEE
Aysenur Amine Su---4. Micro---Mayıs---Anatolia---???---HAMİLEEEEEEE
Sece---1. Micro---26 Mayıs(transfer)---Alman Hastanesi---PCO---HAMİLEEEEEEE
Seybay---1. Micro---29 Mayıs---Bursa Acıbadem Hast.---Sperm azlığı ve hareketsizliği--- HAMİLEEEEEEE
Nestle76---? Micro---???---Kadıköy Acıbadem Hastanesi---Sebesiz İnfertilite---HAMİLEEEEEEE
dkus---? Micro---???---Umut Tüp Bebek Merkezi---Erken Yumurta Yetmezliği---HAMİLEEEEEEE
Kapkara---2. Aşılama---Nisa H.---05.07.2008(sonuç)---PCO---HAMİLEEEEEEE
Türlü Türlü---2. Micro---Haziran---İlk Adım Tüp Bebek Mrk.(Samsun)---2. evre endo---HAMİLEEEEEEE
menekşe44---2. Micro---???---Memorial Hastanesi---Pko---HAMİLEEEEEEE
Adayadayı---1.Micro---6 Temmuz Sonuç---Gürgan Klinik---???---HAMİLEEEEEEE
çiğtanesi----1.Micro---12 Temmuz sonuç---Alman Hastanesi----Sebepsiz İnfertilite--HAMİLEEEEEEE
buğdayzeynep----2. Micro---12 Temmuz sonuç---İrenbe Tüp Bebek Merkezi----Sebepsiz İnfertilite---HAMİLEEEEEEE
tuubay----1. Micro---20 Temmuz---Konya Özel Selçuklu Hast.----Sebepsiz infertilite---HAMİLEEEEEEE
Fato83----1. Micro----24 Temmuz sonuç----Almanya'da----???---HAMİLEEEEEEE
Sersoy79---1. Aşılama---14 Temmuz---Zku Tip Fakültesi---Sperm azlığı,Hareket,Morfoloji---HAMİLEEEEEEE
Butterfly's---? Micro---???---???---HAMİLEEEEEEE
Elfide---1. Aşılama---8 Ağustos sonuç---29 Mayıs Hastanesi---Sperm morfoloji ve prolaktin---HAMİLEEEEEEE
BonaDea---1. Micro---Gaziantep Eurofertil---Hipogonadotropik Hipogonadizm---16 Ağustos (sonuç)---HAMİLEEEEEEE

BonaDea ; canım seni çooooooooook ama çoooooooook tebrik ediyorum. :hooray: Allah tamamına da erdirsin. Sağlıkla kucağına al inşallah. Çok sevindik. :sm_cool: Allah isteyen herkese versin.. :Saruboceq: Amin..

çok sağolun
tebrikler bonadea çok sevindim allah tamamına erdırsın ama beni eklememişsiniz morların içine neyse sonuçta önemli olan hamile olmam kızlar ben çok mutluyum allah hepinize nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…