12 Ağustos yani bugün ilk aşılamam yapıldı kızlar,hadi bakalım hayırlısı..
Çok sağol. Evet ilk denememdi ama bir daha yaptırmam büyük ihtimalle..
inşallah güzel sonuçlar alır bizede umut olursun istanbuldamısın nerde yaptırdın aşılamanı
Umarım:Saruboceq:İstanbuldayım cnm aşılamamı Jinemed hastanesinde yaptırdım..
neden tekrar aşılama düşünmüyorsunuz bilinen bir problem varmıydı bizde şuan bir sebep gorunmuyor bende aşılama denemek istiyorum ama sanırım aşılama ile şans çok az o yüzden arada kaldım
tekrar aşılama düşünmüyorum gerçi doktorumu arayıp konuşacağım büyük ihtimal eşimin isteği üzerine direk tüp bebeğe geçeğiz ekim gibi yaptırırız herhalde.
Eşimin sperm hareketsizliği problemi var. Hayırlısı bakalım
biz spermlere baktırmadık hiç daha önce hamile kaldım diye dr ısrarla baktırmıyor ama duyduğum kadarı ile aşılamada spermlerin durumunu bildiren bir çizelgede veriyorlarmış oylemi yani aşılama yaptırınca sperler ne durumda oğrenmişmi olucaz
birşey daha sorucam çatlama iğnesinden kaç saat sonra aşılaman yapıldı
Evet sperm durumuyla ilgili sonucunu verecekler size..Rahat olmaya çalış ben çok stresliydim belkide o yüzden tutmadı. Çatlatma iğnesini 30 saat öncesinde olmuştum..
aşılama işleminden sonra kaç saat yatırıyorlar acaba bu merkeze görede deyişiyor sanıyorum
slm kızlar ben uzun süredir tedaviye ara vermişdim 2 aşılamadan sonra tüp bebek demişlerdi allahım o günlere bırakmadı çok şükür normal yoldan hamile kaldım günüm 10 gün geçmişdi sonrasında 1 gün hasta oldum ama 1 gün evde test yaptım pozitif çıktı sonra doktora gitdim 5 haftalık hamilesin dedi çok sevindim darısı sizlerinde başına allah bu güzel duyguyu kimseden esirgemesin:sm_cool::lepi:çok mutluyum yainşallah sizde morarırsınız beni bu arada mor yaparsanız sevinirim:CüvCüv:
slm kızlar ben uzun süredir tedaviye ara vermişdim 2 aşılamadan sonra tüp bebek demişlerdi allahım o günlere bırakmadı çok şükür normal yoldan hamile kaldım günüm 10 gün geçmişdi sonrasında 1 gün hasta oldum ama 1 gün evde test yaptım pozitif çıktı sonra doktora gitdim 5 haftalık hamilesin dedi çok sevindim darısı sizlerinde başına allah bu güzel duyguyu kimseden esirgemesin:sm_cool::lepi:çok mutluyum yainşallah sizde morarırsınız beni bu arada mor yaparsanız sevinirim:CüvCüv:
Gelincik tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin canım