TEMMUZ-AĞUSTOS(Mayıs-Haziranın Devamı)AYLARINDA MİCRO--AŞILAMA YAPTIRACAK ARKADAŞLAR

Çok iyi canım. Allah mutluluğunu daim etsin. Sorunsuz bir hamilelik geçirmeni dilerim. Allah razı olsun.. Herkesin gönlüne göre versin Allahım inşallah.. a.s.

Hiçbirşey kalmamış şunun şurasında canım. İnşallah sevindirici haberi alacaksınız. Güzel dileklerin için teşekkürler canım. Heyecanla bekliyoruz seni ve haberlerini.. a.s.

slm canım hamişliğin hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İNŞALLAH canım,sen nerde denedin dr un kim??..a.s.

buğdayzeynep´isimli üyeden Alıntı
arkadaşlar merhaba.bügün 15.gün ve değerim 429,7 olmuş.Allah!a çok şükür yükseliyor.26 temmuzda doktorum ultrason için çağırdı.kese ya da keseleri görmek için.Allah hepimizin hakkında hayırlı olanı versin.dularım sizinle.siz de benim içi dua edin.
canım benim çok sağol, inşallah bizlerde en kısa zamanda test sonucunda müjdeli haberi alırız. Sana sağlıklı huzurlu hamilelik diliyorum, Allah tamamına erdirsin. allah bozmasın

slm canım hamişliğin hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İNŞALLAH canım,sen nerde denedin dr un kim??..a.s.

canım ben irenbe de dilek aslan'a gidiyorum.bu 2.denemem.ilk denemem de şifa hastanesinde olmuştu ama tutmamıştı.demek ki vakti şimdiymiş.Allah hepinize yaşatsın bu duyguyu.ama inanın ki ben henüz anlamış değilim.bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma alırsam ancak o zaman anlarım sanırım.dualarım sizinle.

sana helal olsun tuubay.nasıl sabırlı bir insanmışsın sen.Allah bu sabrının karşılığını inşallah dünya güzeli bir melek ile verir.senden çok umutluyum.hayırlı haberlerini bekliyoruz canım...

çok teşekkür ederim canım.İnşallah sizin de hayırlı haberlerinizi bekliyoruz..dualarım sizinle.

hayırlı olsun . allah tamamına erdirsin sağlıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin inşallaha.s.

amin inşallah yarın güzel haberler alırsın

amin inşallah yarın güzel haberler alırsın

teşekkürler canım. inşallah allahım kimsenin kucağını boş bırakmaasın.

zeynep valla ben de inanamıyorum kendime nasıl sabrettim diye ama işte son. yarın belli oluyor inş. aslında çok sabırsızımdır da korkudan cesaret edemedim galiba. inşallah arkandan geliriz...

slm canım yarın hayırlı ve müjdeli haberi bekliyoruz.

hayırlı olur inşallah canım.yarın pazar peki sen nerde test yaptıracaksın ki?bence sen git şimdi yaptır testi.bizi de merakta bırakma..

buğdayzeynepcim hayırlı olsun, Allahım sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin inşallah
Darısı bizlerin de başına olsun inşallah (amin)

sen tüpbebekmi yaptırmıştın canım:uhm:

pazar günleri micro yaptırdığım hastane açık canım. sadece dr. um orda olmayacak ama değerden zaten anlarız tel.da açarım

ya hamile arkadaşlara bir soru... eğer pozitif sonuç aldıysak ve değerler güzel yükseliyorsa kese ne zaman gözükür ve kalp atışları ne zaman duyulur? sat göre gebelik haftası hesaplandığında kaçıncı haftalara denk geliyor acaba?

tüp bebekte transferden 1 ay sonra gebelik kesesi ve bebek görünür normal hamilelikte de6.haftadan sonra gebelik kesesi ve bebek görülür kalp atışları duyulur bazen bu 7.haftada olabilir

canim nevrosky inan bana bu listede beni morartacagin zamani iple cekiyorum
dualarinizi eksinetmeyin nolur
zira benimkiler hep sizlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…