- 6 Mayıs 2024
- 2.752
- 2.871
- 29
Amin kuzum o yüzden yazdım inşallah kabul olur duam hepiniz pozitifi görürsünüzAyy amiiinnn hamilesiniz galiba. İnşallah bizlere de nasip olur. Dua edin bizler için de olur muuu bebisiniz sağlıkla gelsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin kuzum o yüzden yazdım inşallah kabul olur duam hepiniz pozitifi görürsünüzAyy amiiinnn hamilesiniz galiba. İnşallah bizlere de nasip olur. Dua edin bizler için de olur muuu bebisiniz sağlıkla gelsin inşallah
8inciri kaynayan 2.5 su bardağı suda 8dakika kaynatıyorsun ılıyınca gün içinde tüketiyorsun deneyen bi arkadaştan aldım tarifi o hamile şimdi darısı bizlere inşallahincir kürü nası oluyo acaba soğan suyu da deneyen var. ben de yumurtlama günümde meryem ana otu suda bekletip içmeyi düşünüyorum eşime de içiricem umreye gitmiştim ordan getirdim inşallah faydası olur sizde yoksa aktarlardan alabilirsiniz
yumurtlama gününe kadar her gün mü yapıyoruz8inciri kaynayan 2.5 su bardağı suda 8dakika kaynatıyorsun ılıyınca gün içinde tüketiyorsun deneyen bi arkadaştan aldım tarifi o hamile şimdi darısı bizlere inşallah
Süre olarak İbrahim saraçoğlu 21gün yapıp 7gğn ara verin diyordu sanırım emin değilim ben devam ediyorum yumurtanın gelişmesine etkisini gördüm cmrtesi bırakıcam dün iğne oldumyumurtlama gününe kadar her gün mü yapıyoruz
inşallah çift çizgiyi görürüz hep beraberSüre olarak İbrahim saraçoğlu 21gün yapıp 7gğn ara verin diyordu sanırım emin değilim ben devam ediyorum yumurtanın gelişmesine etkisini gördüm cmrtesi bırakıcam dün iğne oldum
İnşallah herkes birbirine dua etsininşallah çift çizgiyi görürüz hep beraber
Bunlar henüz pik değil gibiMerhabaa ben de 1 yıldır deniyorum, ovulasyon ile 2.denemem beklemedeyim bakalım
Eki Görüntüle 3447684
Evet henüz yakalayamadımBunlar henüz pik değil gibi
Yakala ve bırakmaEvet henüz yakalayamadım
Üfff valla ne zormuş yaa bu süreç hiç böyle hayal etmemiştimYakala ve bırakma
Canım bir önceki yaptığımda ben de tıpkı böyle 3 ya da 4.günde yumurtlamayı yakaladım. Telefondaki uygulamanın doğru olduğunu pek düşünmüyorum sen burayı dikkate al, sanki son yaptığın pik gibi ya da pike yakın bilemedimm ama değerlendir bencekızlar ben 1 temmuzdan beri ovülasyon yapıyorum bana biraz erken koyulaşmaya başladı gibi geldi sizce? 26 temmuz beklenen adet tarihim. ilk kez ovülasyon testi yapıyorum acaba erken mi yumurtluyorum diye düşünüyorum uygulama genelde 14-15-16. gün olarak gösteriyor yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Dimi şak diye kalıcaz sandık ama fena yedik silleyiÜfff valla ne zormuş yaa bu süreç hiç böyle hayal etmemiştim
Alıntılayamamışım henüz pik yokkızlar ben 1 temmuzdan beri ovülasyon yapıyorum bana biraz erken koyulaşmaya başladı gibi geldi sizce? 26 temmuz beklenen adet tarihim. ilk kez ovülasyon testi yapıyorum acaba erken mi yumurtluyorum diye düşünüyorum uygulama genelde 14-15-16. gün olarak gösteriyor yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
ilk denediğim ay kesin gebeyim demiştimDimi şak diye kalıcaz sandık ama fena yedik silleyi