- 9 Aralık 2012
- 3.652
- 8.245
- 30
Gerçekten öyle ya salla başı al maaşı hesabı onların ki jsjsjjdBu hayatta erkek olmak varmisjahahajah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten öyle ya salla başı al maaşı hesabı onların ki jsjsjjdBu hayatta erkek olmak varmisjahahajah
TeraziiiiYa konuyla alakasız burcun nedir acaba cevaplarına çok gülüyorum bazen
Hepiniz aynı gün mü regl oldunuz bari biriniz yarın olsaydı
Benim günahım neydi ula 10 gün önceden oldum beni niye istemedinizBirimiz hepimiz hepimiz birimiz için
Ben simdiden test yapsam mi diye düşünüyorum ovulasyonum geceli daha 6 gun olduayy bu süreci beraber takip edebiliriz ben de 1 temmuzda ovülasyona başladım aynı senin gibi not alıyorum inşallah pozitifi göreceğiz bu ay
Ah canım terazi kadınları, ben de kovayım aynı grubun burçlarızTeraziiii
Varsa her türlü çıkar ya yap gitsin güzel bi haber alalımTesti ilk idrarla değil de şimdi yapsam sonuç çıkar mı acabaa sabaha kadar dayanamıcam sanırım
Vuuu kova mıı oğlum kocam annem kova illallah ettirdiniz banaAh canım terazi kadınları, ben de kovayım aynı grubun burçlarız
Hahahahah kova erkeklerini kendim gibi övemicem Allah yardımcın olsunVuuu kova mıı oğlum kocam annem kova illallah ettirdiniz bana
Valla daha 8 gün var reglime ama erken yumurtlamadan şüpheleniyorum çıkabilir inşallahVarsa her türlü çıkar ya yap gitsin güzel bi haber alalım
İlk idrar son idrar olayına hiç inanmadım olan bebek her türlü çıkıyor yap geçTesti ilk idrarla değil de şimdi yapsam sonuç çıkar mı acabaa sabaha kadar dayanamıcam sanırım
Alıştım ya bi şekilde ayak uydurdum onlara delirdim çünküHahahahah kova erkeklerini kendim gibi övemicem Allah yardımcın olsun
Çocuğun tüplere gitmesi kafadan 5 gün zaten dur bi bekle o zamanValla daha 8 gün var reglime ama erken yumurtlamadan şüpheleniyorum çıkabilir inşallah
8 gun cok erken yaa en iyi ihtimalle cok cok cok silik cizgi cikarir diye dusunuyorum, erken gebelik testi varsa yapin bence ki onlar bile 6 gun onceden falan tahmin ediyor. Bence bekleyiiin guzel haberse mis gibi emin olup alin uzulmeyiin insallah ciksin tabi silik de olsa cok heyecanlandimmm haberdar edin bizi de yaparsaniz ama bence bekleyinValla daha 8 gün var reglime ama erken yumurtlamadan şüpheleniyorum çıkabilir inşallah
İlkte yaptırmıyorlar ama için rahat etsin diye yaptırabilirsin özelde ben iki kimyasal geçirdim keşke ilkinde baktırsaaydım diyorumHayır, öyle bir gereklilik görülmedi. İlk olduğu içindi sanıyorum. Baktırmak gerek mi ona baktırmalı mıyım yani?
Bebiş sende mi regl oldun8 gun cok erken yaa en iyi ihtimalle cok cok cok silik cizgi cikarir diye dusunuyorum, erken gebelik testi varsa yapin bence ki onlar bile 6 gun onceden falan tahmin ediyor. Bence bekleyiiin guzel haberse mis gibi emin olup alin uzulmeyiin insallah ciksin tabi silik de olsa cok heyecanlandimmm haberdar edin bizi de yaparsaniz ama bence bekleyin
Çevremde o kadar çok hamile kalan var ki işin sırrı ne acaba ahahhaja
Ya çok güldüm İlk çocuğum 3.denemede olmuştu o zaman ne yaptıysak şimdi de aynısını yapıyoruz ama 8 aydır bir gelişme yokBugün hastanede ben de onu düşündüm yanlarında 2-3 yaşında bebeler ve yine karnı burnunda kadınlar durdurup pardon nasıl yaptınız diyecektim maşallah