İnşallah öyledirBana yanlışlık var gibi geliyor ama bilemiyorum tabi bu ay folik asit kullanmıcam ağustos reglimden sonra tekrar baktırcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah öyledirBana yanlışlık var gibi geliyor ama bilemiyorum tabi bu ay folik asit kullanmıcam ağustos reglimden sonra tekrar baktırcam
Bence de testi tekrar yaptır canım biri görmedi diğeri mi de görmedi yaniBana yanlışlık var gibi geliyor ama bilemiyorum tabi bu ay folik asit kullanmıcam ağustos reglimden sonra tekrar baktırcam
Yani dimi o kadar çok doktor değiştirdim ki hepsi bana bi sorun yok dedi hormon sonuçlarımı gördüler ona da bişey diyen olmadı prolaktin 44 küsür çıktı onda bile çok yüksek değil ama ilaç verelim dediler. Pcos olmam için 33 yaşına mı gelmem gerekiyordu yani oğlumda sıkıntısız hamile kaldım en azından o zaman biri söylerdi diye düşünüyorumBence de testi tekrar yaptır canım biri görmedi diğeri mi de görmedi yani
0.50 bence baska bi sey var lab kaynakli olabilirYani tam olarak yükselmesine etkisi yoktur ama buraya bi kaç kişi konu açmış ordan okudum eminde değilim doktora sordum etkisi vardır dedi o da. Fakat benimki aşırı yüksek o kadar yüksek değerle alakalı bişey de bulamadım net olarak pcos yazıyor da bilemiyorum hiç bi doktor pcos demedi bana anlayamadım kafam karışık yani. Senin amh kaç
Referans aralığı 9,5 zaten garip0.50 bence baska bi sey var lab kaynakli olabilir
Aslinda sonucun 1.5 falanmisReferans aralığı 9,5 zaten garip
Tekrar edilerek derken ne ki acabaRaporda aynen şu yazıyor. Çalışma tekrar edilerek sonuç teyit edilmiştir. Klinik olarak gerek görülürse tekrar çalışılması önerilir yazıyor
0,9 9,5 muş pardon ahaha ay cidden o kadar şaşırdım ki bu sonuca ahaha ne diceğimi bilmiyorum yani.Aslinda sonucun 1.5 falanmis
Ben şöyle anladım sonuca biz de çok şaşırdık tekrar çalıştık isterseniz tekrar edelim ajaajahahaTekrar edilerek derken ne ki acaba
Asiri mantikli bi ilksiniz tebrikler falanBen şöyle anladım sonuca biz de çok şaşırdık tekrar çalıştık isterseniz tekrar edelim ajaajahaha
Kız valla nette 15 küsür çıkan yok yaa aradım taradım yok kimsenin çıkmamış ajanslara çıkmak istiyorum show haberi arayın çabıkAsiri mantikli bi ilksiniz tebrikler falan
Iyi tez konusu olur heKız valla nette 15 küsür çıkan yok yaa aradım taradım yok kimsenin çıkmamış ajanslara çıkmak istiyorum show haberi arayın çabık
Senin gelmedi dimi daha dimi. Kız inş hamilesindir göbek atalım azcıkIyi tez konusu olur he
Yok daha gelmedi pazar gununu bekliyorumm ay inşallahh yaSenin gelmedi dimi daha dimi. Kız inş hamilesindir göbek atalım azcık
Yok daha gelmedi pazar gununu bekliyorumm ay inşallahh ya
Yok yapmadim ya gelmezse eger kan verecegim, kac gun suruyor normaldeTest yapmadın mı kııız bi yapsaydın az çok belli olurdu. Benim de reglim uzun sürdü bu ay lekelenmem bitmedi yani bi türlü
5 gün yoğun olarak 3 2 günde lekelenmem oluyordu bu ay uzadı gibi 28 inde başladı işteYok yapmadim ya gelmezse eger kan verecegim, kac gun suruyor normalde