- 27 Şubat 2012
- 13.958
- 23.297
O hiç değişmemiş yine 5.67 o zaman yine aynıFsh yine Lh den düşük dimi 2017de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O hiç değişmemiş yine 5.67 o zaman yine aynıFsh yine Lh den düşük dimi 2017de
Adet dönemi belli bir oranda lh yüksekliği normal ama işte fsh den yüksek olunca genelde pcos deniyor. benim bilgi bu kadar Bence senin lh yi yükselten bir şeyler var ne bilmiyorum ara ara yokluyorlarO hiç değişmemiş yine 5.67 o zaman yine aynı
Ahahaha bende anlamadım cidden ya bu ay doktora falan gitmicem zaten eylülde hsg çektircem sadece tüplerin durumunu merak ediyorum. Çocuk işi artık beni sıkmaya başladı akışa bıraktımAdet dönemi belli bir oranda lh yüksekliği normal ama işte fsh den yüksek olunca genelde pcos deniyor. benim bilgi bu kadar Bence senin lh yi yükselten bir şeyler var ne bilmiyorum ara ara yokluyorlar
Öyle yapmak lazım en güzelii Her şeyin bir vakti var zamanı bekliyor Hakkımızda hayırlısı olsun canım inşallah tez vakitte kolaylıkla gebe kalırız Sonuçlarından haberdar et beni de merak ederimmAhahaha bende anlamadım cidden ya bu ay doktora falan gitmicem zaten eylülde hsg çektircem sadece tüplerin durumunu merak ediyorum. Çocuk işi artık beni sıkmaya başladı akışa bıraktım
Tamam kuzu ederim sen ne zamandır istiyorsun yaşın gençse hiç sıkıntı yapma:)Öyle yapmak lazım en güzelii Her şeyin bir vakti var zamanı bekliyor Hakkımızda hayırlısı olsun canım inşallah tez vakitte kolaylıkla gebe kalırız Sonuçlarından haberdar et beni de merak ederimm
Belli olmaz kuzum ya baksana bana pcosluymuşumPuxhu vucudum ates icinde ama ic usume var regl geliyor galibaa
Hayırlı zamanda olsun inşallah canım geç olmasın29um canım 3 yıldır evliyiz 6-7 aydır da deniyoruz öyle genç sayılmam
Bi yanlislk olabilir mi ya catlama icin gittiginde dr bi sey soylemez miydi yaBelli olmaz kuzum ya baksana bana pcosluymuşum
Onunda tedavisi var ilaçlar var takma kafana o kadar Allah'ım hayırlısı ne ise onu nasip etsinBelli olmaz kuzum ya baksana bana pcosluymuşum
Bence yanlışlık var canım biri görmese diğeri mutlaka görürdüBi yanlislk olabilir mi ya catlama icin gittiginde dr bi sey soylemez miydi ya
Amin hepimize nasip olsun inşallah canımmHayırlı zamanda olsun inşallah canım geç olmasın
Bana yanlışlık var gibi geliyor ama bilemiyorum tabi bu ay folik asit kullanmıcam ağustos reglimden sonra tekrar baktırcamOnunda tedavisi var ilaçlar var takma kafana o kadar Allah'ım hayırlısı ne ise onu nasip etsin
Folik asit amh i mi arttiyormusBana yanlışlık var gibi geliyor ama bilemiyorum tabi bu ay folik asit kullanmıcam ağustos reglimden sonra tekrar baktırcam
EvetFolik asit amh i mi arttiyormus
Bence olamaz tum amh i dusuk insanlara ben dahil folik asit verirlerdi ki ben kac aydir aliyorum ama artmadi
Yurtdışındayım şuan mesajını yeni görebildimmm tamamdır burdayım artık bu arada ben de hala bi regl belirtisi yok bugün de istifra ettimburası canım istanbullugelinnnn
Yani tam olarak yükselmesine etkisi yoktur ama buraya bi kaç kişi konu açmış ordan okudum eminde değilim doktora sordum etkisi vardır dedi o da. Fakat benimki aşırı yüksek o kadar yüksek değerle alakalı bişey de bulamadım net olarak pcos yazıyor da bilemiyorum hiç bi doktor pcos demedi bana anlayamadım kafam karışık yani. Senin amh kaçBence olamaz tum amh i dusuk insanlara ben dahil folik asit verirlerdi ki ben kac aydir aliyorum ama artmadi
Bat a kaç var canımYurtdışındayım şuan mesajını yeni görebildimmm tamamdır burdayım artık bu arada ben de hala bi regl belirtisi yok bugün de istifra ettim