- 20 Eylül 2022
- 489
- 176
Insallah bakalim akintim falan da yok ama kismet canimHadi hayırlı haberlerle gel kuzum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah bakalim akintim falan da yok ama kismet canimHadi hayırlı haberlerle gel kuzum.
ahahhah kız sesli güldüm doktora kafa tutman on numara olay olmus ikiz de olabilir valla benimde vardı ikizimmKorkma canım korkacak bişey yok benim oğlan da 2 katı bile artmadı doktorlar düşük yapacaksın dedi hııı yaparım yaparım doğurucam dedim doğurdum takma kafana değer gayet iyi aslında
canım neden böyle düşünüyorsun kendini hiç yipratma umudumuzu yitirmek yok nasipte belkide önümüz aylar vardır hiç canını sıkma moral düşük olunca stres daha cok etkiliyor diyor herkesBen kendi kabuğuma çekildim umutlanmicam artik
hadi inşallahYok yavrum ya dun cok agrim oldu bugun de hafif, persembe falan 10 gun oluyor o zaman veririm o zamana kadar olmazsam
Insallah olur Avakodo, kabak cekirdegi, ceviz yiyebilirsin takviye olarak da koenzim ve omegaKizlarr nasilsiniz ben cuma gunu ignelere yeniden basliyorum 6 kez asilama icin bu son sansim asilamak icin insallah olur sizce yumurtaliklar icin ne yiyim ?
Bat ne zamandı cok heyecanlıDurumlar ovü testim pike yakın çıkıyor canım gördün mü bilmiyorum ama beklemedeyim bakalım
Kizlarr nasilsiniz ben cuma gunu ignelere yeniden basliyorum 6 kez asilama icin bu son sansim asilamak icin insallah olur sizce yumurtaliklar icin ne yiyim ?
ya bence herkesin belirtisi aşırı farklı. ben test vermesem farketmesem şuan hala hamile oldugumu fark edecek belirtiler yaşamıyorum çok hafif şeyler yaşıyorum, ara ara adet olcakmısım gibi minik kasık ağrısı, akıntı hafif şekilde, göğüslerde sızlama vs o da hafif derecede. tek en büyük belirtim gün geçtikçe göğüslerim aşırı dolgunlaştı ve biraz acımaya basladi. o yüzden belli olmuyor canım ben burda okuduklarım bende yok diye gercekten gebelik yok zannetmistimInsallah bakalim akintim falan da yok ama kismet canim
Aman napayım onlar da bilmiş bilmiş konuşmasınahahhah kız sesli güldüm doktora kafa tutman on numara olay olmus ikiz de olabilir valla benimde vardı ikizimm
Aha enseyi karartmışız sen hayırdııııırrr topik açıp kabuğa mı çekilcen cıks kabul etmiyorum o bebe buraya gelecekBen kendi kabuğuma çekildim umutlanmicam artik
Aynen tup bebek hamileligimde hic belirti yoktu mesela, belirti aramasam iyi kizim aslindaya bence herkesin belirtisi aşırı farklı. ben test vermesem farketmesem şuan hala hamile oldugumu fark edecek belirtiler yaşamıyorum çok hafif şeyler yaşıyorum, ara ara adet olcakmısım gibi minik kasık ağrısı, akıntı hafif şekilde, göğüslerde sızlama vs o da hafif derecede. tek en büyük belirtim gün geçtikçe göğüslerim aşırı dolgunlaştı ve biraz acımaya basladi. o yüzden belli olmuyor canım ben burda okuduklarım bende yok diye gercekten gebelik yok zannetmistim
Saol canmmInsallah olur Avakodo, kabak cekirdegi, ceviz yiyebilirsin takviye olarak da koenzim ve omega
Sagol canim ne bileyim bu ay hiç olmadigi kadar umutluydum topigi ben actim zaten ama üzüldüm tabi , ayni zamanda topigimde gebeler olmasina da cok mutluyumcanım neden böyle düşünüyorsun kendini hiç yipratma umudumuzu yitirmek yok nasipte belkide önümüz aylar vardır hiç canını sıkma moral düşük olunca stres daha cok etkiliyor diyor herkes
Saoll canmmcanım ben incir yedim bu ay her gün bikaç tane yumurtlama zamanıma kadar. eşime de her gün keçiboynuz süt polen karışımlı bişey içirdim
Ya cok tatlısınnnnnAha enseyi karartmışız sen hayırdııııırrr topik açıp kabuğa mı çekilcen cıks kabul etmiyorum o bebe buraya gelecek
önümüzdeki ay daha güzel olacak inşallah canım olsun üzülme lütfen, bir sene içinde her ay daha fazla olma ihtimali artıyormuş bi dr dan dinlemiştimSagol canim ne bileyim bu ay hiç olmadigi kadar umutluydum topigi ben actim zaten ama üzüldüm tabi , ayni zamanda topigimde gebeler olmasina da cok mutluyum
6 Ağustos daha varBat ne zamandı cok heyecanlı