Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Regl gelmez o zaman kuzum daha varmış yerleşmedir o4 agustosta bekliyorum en erken canim
En güzeli test yapmamak zaten canımHadi bakalım hayırlısı olsun canım bu ay kendimi tutacam diye. Söz verdim bakalım nereye kadar tutucam test konusunda
Burdayiim nasil durumlar, doktora gittin mi
cuma gidiyorum canım henüz gitmedim, gittigimde keseyi görebilmek icin bekliyorum biraz ins görürüm gittigimdeBurdayiim nasil durumlar, doktora gittin mi
Hcg yorumunu gorduum ikiz olabilir miicuma gidiyorum canım henüz gitmedim, gittigimde keseyi görebilmek icin bekliyorum biraz ins görürüm gittigimde
ay hayatım bilmiyorum kafam karışık bazıları dört kat arttı tek kese sağlıklı diyo, bazıları fazla artması iyi değil diyo, bazıları ikiz olabilir diyo nasip kısmet cuma doktorla görüşünce ortaya çıkar heralde az çokHcg yorumunu gorduum ikiz olabilir mii
Burdayım çiçeğim, yoldan geldim çamaşır yıka yerleştir valiz boşalt. Sen naptın kan verdin mi ?
Nasıl oldun kuzucum iyi misin biraz dahaEn güzeli test yapmamak zaten canım
evet canım verdim adet gecikmesinin 2. gününde 291 çıktı. iki gün geçti yine verdim 1469 çıktı. akıbeti nedir bilmiyorum normal diyen de var ikiz olabilir diyen deBurdayım çiçeğim, yoldan geldim çamaşır yıka yerleştir valiz boşalt. Sen naptın kan verdin mi ?
Daha iyiyim canım o şiddetli ağrılarım geçti çok şükür. Kasık ağrılarım var hafiften o kadar sen nasılsınNasıl oldun kuzucum iyi misin biraz daha
Cuma gunu belli olur canim saglikli, guzel ilerlesin ınsallahay hayatım bilmiyorum kafam karışık bazıları dört kat arttı tek kese sağlıklı diyo, bazıları fazla artması iyi değil diyo, bazıları ikiz olabilir diyo nasip kısmet cuma doktorla görüşünce ortaya çıkar heralde az çok
Çok fazla artmış keseyi görünce anlarsın:)evet canım verdim adet gecikmesinin 2. gününde 291 çıktı. iki gün geçti yine verdim 1469 çıktı. akıbeti nedir bilmiyorum normal diyen de var ikiz olabilir diyen de
Cehennem sıcağında regl şeysiyle uğraşıyorumDaha iyiyim canım o şiddetli ağrılarım geçti çok şükür. Kasık ağrılarım var hafiften o kadar sen nasılsın
Cuma gunu belli olur canim saglikli, guzel ilerlesin ınsallah
inşallah kızlar biraz korkuyorum normalde iki katı benim dört katı arttı. perşembe bir kez daha kan vereceğim bakalım o nası olacakÇok fazla artmış keseyi görünce anlarsın:)
Sebo senin daha gelmedi dimi ne zaman belli olacak yaa kan versen çıkmaz mı acaba 10 gün geçmedi miCuma gunu belli olur canim saglikli, guzel ilerlesin ınsallah
Yok yavrum ya dun cok agrim oldu bugun de hafif, persembe falan 10 gun oluyor o zaman veririm o zamana kadar olmazsamSebo senin daha gelmedi dimi ne zaman belli olacak yaa kan versen çıkmaz mı acaba 10 gün geçmedi mi
Hadi hayırlı haberlerle gel kuzum.Yok yavrum ya dun cok agrim oldu bugun de hafif, persembe falan 10 gun oluyor o zaman veririm o zamana kadar olmazsam
Korkma canım korkacak bişey yok benim oğlan da 2 katı bile artmadı doktorlar düşük yapacaksın dedi hııı yaparım yaparım doğurucam dedim doğurdum takma kafana değer gayet iyi aslındainşallah kızlar biraz korkuyorum normalde iki katı benim dört katı arttı. perşembe bir kez daha kan vereceğim bakalım o nası olacak
Ben kendi kabuğuma çekildim umutlanmicam artik