- 6 Haziran 2024
- 29
- 14
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum gece 12 den sonra gördüğüm duyduğum hicbirseye inanmıyorum ama bana öyle geldiAhahs yok ya değildir
Kız gene aynıyız neredeyse seninle benim bu ay ne zaman çatladı etti hiç anlamadım6 Ağustos canım biraz daha var
10-15 üzeri gebelik suphelenebilir dün bende yaptırdım 21. Gün progesteron 7.6 çıktı benimde imkansız sanırım yumurta bile oldumu belli değilArkadaşlar bugün benim bat günüm hala birşey yok inşallah gebeyimdir. Son bir haftadır hiç geçmeyen kasık ağrım vardı son iki günde geçti. Sanki adet olacak gibiyim oysa çok umutluydum bu ay. 21. Gün progesterone 19.7 çıkmıştı. Dua edin bana da.
Bilmiyorum ki hangi değer ne anlama geliyor. Doktora sormanda fayda var bana yarın test yap dediler eğer bugün adet olmazsam yarın test yapıcam. İnşallah hamileyizdir10-15 üzeri gebelik suphelenebilir dün bende yaptırdım 21. Gün progesteron 7.6 çıktı benimde imkansız sanırım yumurta bile oldumu belli değil
Benim biraz zor gibi prolaktin 55 di yumurtlama haftam dostinex içtim dün verdim test bu seferde 1 in altına düşmüş progesteronda 7.6 bazısı 5 üzeri yumurta çatlar diyor bazısı 10 bilemedim yarın göstereceğim sonuçları doktora daha görüşmedim. Umudum yok yani ama tabi takdiri ilahi rabbim sağlıklı sıhhatli doldursun kucağımızı. Çok stresli bir zamandan geçiyorum 4-5 aydır birde bu meseleler ondan değerlerin yüksek dedi doktor bu kadar stres iyi değil dedi dünBilmiyorum ki hangi değer ne anlama geliyor. Doktora sormanda fayda var bana yarın test yap dediler eğer bugün adet olmazsam yarın test yapıcam. İnşallah hamileyizdir
Benim 11.6 çıktı lekelenmem var adet günüm dündü bugün lekelenme oldu sökülmüyor sanırım10-15 üzeri gebelik suphelenebilir dün bende yaptırdım 21. Gün progesteron 7.6 çıktı benimde imkansız sanırım yumurta bile oldumu belli değil
Stres yapmamak lazım mış ama zor biliyorum. Bekleyip görelim hakkımızda hayırlısı olur inşallah. Allah büyük dua edelim birbirimize.Benim biraz zor gibi prolaktin 55 di yumurtlama haftam dostinex içtim dün verdim test bu seferde 1 in altına düşmüş progesteronda 7.6 bazısı 5 üzeri yumurta çatlar diyor bazısı 10 bilemedim yarın göstereceğim sonuçları doktora daha görüşmedim. Umudum yok yani ama tabi takdiri ilahi rabbim sağlıklı sıhhatli doldursun kucağımızı. Çok stresli bir zamandan geçiyorum 4-5 aydır birde bu meseleler ondan değerlerin yüksek dedi doktor bu kadar stres iyi değil dedi dün
Ben dün lekelenmeye başlamıştım bugun tamamen geldiBenim 11.6 çıktı lekelenmem var adet günüm dündü bugün lekelenme oldu sökülmüyor sanırım
Ben reglim bitsin hsg çektircem son çare o kaldı artık onu da denerim olmazsa kapatıcam bu defteri tüp bebek falan kaldıracak mental durumum yok. Aslında stres yapmıyorum ama eşim her ay çok üzülüyor gözleri doluyor o beni çok etkiliyorBen dün lekelenmeye başlamıştım bugun tamamen geldi
Progesteron çok yüksek cikanlarda gebelik oluşmuş okuduğum kadarıyla benim hiç ümidim yok bu ay ondan test falan bile almadım çatlamaya göre 3-4 u olmam gerek takvime göre ise 2 si bakalım 1 haftaya belli olur . Hayırlısı olsun yoksada biran önce olup degerlendirmeye geçmek istiyor insanBenim 11.6 çıktı lekelenmem var adet günüm dündü bugün lekelenme oldu sökülmüyor sanırım
Prolaktin çok kaypak bir hormon ya bi an da düşüp bi an da çıkıyorProgesteron çok yüksek cikanlarda gebelik oluşmuş okuduğum kadarıyla benim hiç ümidim yok bu ay ondan test falan bile almadım çatlamaya göre 3-4 u olmam gerek takvime göre ise 2 si bakalım 1 haftaya belli olur . Hayırlısı olsun yoksada biran önce olup degerlendirmeye geçmek istiyor insan
Gec yumurtlama oldugundan adet zamanini beklemedeyim dahaSebo03 canım sen ne durumdasın
Sebo adet olmadın mı kızGec yumurtlama oldugundan adet zamanini beklemedeyim daha
HayirrSebo adet olmadın mı kız
Test yaptın mıHayirr