• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
HHa

Hayırlı olsun 💜💜💜 değer 32 çıktığında testinizin resmi nasıldı atar mısınız
C3C14819-E3F2-472F-8EA0-DBB943407D5E.webp

Böyleydi canım aşırı silikti hatta ben emin olmak için 3 kere üst üste yaptım üçünde de görünce gittim kan verdim

Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah ❣️ Detayları bekliyoruz 😂
Hemen vereyim 😂
Ben bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım bundan önceki aylarda gün aşırı deniyordum bu ay yumurtlama-çatlama-çatlama sonrası yani toplam 3 gün üst üste denedik ve sonrasında 3-4 günde bir yaptık bıraktık bebiş rahat rahat oluşsun rahatsız etmeyelim😂 işte yumurtlamanın 12.günü silik çizgi çıktı böyle
Ovu testi dışında bu ay ilk defa düzenli folik asit ilacı kullandım bir de normalde benim başım çok ağrır migrenim var bundan önceki aylar arveles içmek zorunda kalmıştım hep ama bu ay Allaha şükürler olsun hiç başım ağrımadı hiç ilaç içmedim belki onun da etkisi vardır 🤲🏻
Belirti olarak da dediğim gibi hiçbir belirtim yoktu adet olcakmışım gibiydi hala da öyle kasıklarıma ara ara adet sancısı geliyor

tanrisevsinnn tanrisevsinnn tebrikler canım çok sevindim hayirlica devam eder insallah=)
Teşekkür ederim canım inşallah isteyen herkese nasip olur 🙏🏻
biz 6 aydır deniyorduk bi yerden sonra acaba hiç olmayacak mı diye düşünmeye başlıyor insan ama demek ki her şeyin bir zamanı varmış bu da zamanını bekliyormuş🙏🏻
inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler kimyasal olmasından korkuyorum henüz minicik daha kese bile yok ortada Rabbim zamanı gelince sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin🤲🏻

Batım 30 haziran:KK43: dimi insallah öyledir ya moralimi yüksek tutmaya calısıyorum🥺
Ben hamile kaldığımda 13 kasımda regl oldum 25 pik gördüm 26 kasımda çatladı. 26 kasımı 1. gün sayıp 14. günde (9aralık ) pozitif gördüm. 5 gün önce predictor early negatifti 3 gün önce de yani çatlama dahil 11. gün kaset testte negatifti. Şu an ben 16 haziranda 9. günümde pik gördüm. 17-18 pozitifti 19 tamamen silindi lh testi. Bugün 17 hazirandan itibaren sayarsam 13. günüm dün kaset test yaptım negatif çıktı. Ama umut hep var kuzum hiç belli olmaz gerçi ben ilk gebeliğimde 5 gün kala mide bulantısı yaşamıştım ve kokulara hassastım bunda 3 günde bir göz kararması yaşıyorum ama sıcak havaya çık klimalı ortama gir dengesizliğinden olabilir. Yani yarın regl olmazsam 2 temmuzda test yapıcam bakalım.

Siz yumurta takibi yaptınız mı ? Yaptıysanız ne zamandı pik☺️
2 ay yumurta takibi yaptım canım o zaman olmadı bu ay bırakmıştım herşeyi hiç bakmadım bile hangi gün olduğuna
adetim 3 gün geçince test yaptım tek çizgiydi bugün sabah yaptım erken gebelik testinde silik çıktı normal testim yoktu onu yapamadım

Hepimizin aynı değil canım çıkması 😒yarın kan veririm zaten rapor çıkartacağım 😂aşılama için. Birde adet olacak gibiyim yaa ben 🙈
Anladım kuzum….👍🏻inşallah şaşırtırsın kendini bile ve hamilesindir, ben de adet olacağım sanırım bu ay da pas demiştim o grubumuzda ama süpriz oldu 🤗

Takvime göre dün olması gerekiyordu benim bir gün gecikti gösteriyor, ama dediğin gibi iğne işi değiştiriyor
Bakalım suanlık bende belirti yok ama kan verdim ya güyya onun sonucunu almadan gelir regli 😁

Senin var mı olcak gibi akıntı vs
Valla dün regl sancısı vardı bugün o da yok meme hassasiyeti devam ediyor. Ama dün test yaptım olsaydı çıkardı heralde ya

Valla dün regl sancısı vardı bugün o da yok meme hassasiyeti devam ediyor. Ama dün test yaptım olsaydı çıkardı heralde ya
Bencede çıkardı artık kuzu
Silik bile yok bende ki olsa gayet net olması lazım bu zamanda
Bakalım beklices artık
Ben yarın kan sonucunu alayımda doktora gidicem perşembeye kadar olmassa
Bi baksın diye kist falan durumuna karsı

Hemen vereyim 😂
Ben bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım bundan önceki aylarda gün aşırı deniyordum bu ay yumurtlama-çatlama-çatlama sonrası yani toplam 3 gün üst üste denedik ve sonrasında 3-4 günde bir yaptık bıraktık bebiş rahat rahat oluşsun rahatsız etmeyelim😂 işte yumurtlamanın 12.günü silik çizgi çıktı böyle
Ovu testi dışında bu ay ilk defa düzenli folik asit ilacı kullandım bir de normalde benim başım çok ağrır migrenim var bundan önceki aylar arveles içmek zorunda kalmıştım hep ama bu ay Allaha şükürler olsun hiç başım ağrımadı hiç ilaç içmedim belki onun da etkisi vardır 🤲🏻
Belirti olarak da dediğim gibi hiçbir belirtim yoktu adet olcakmışım gibiydi hala da öyle kasıklarıma ara ara adet sancısı geliyor
Bendede migren var dedi doktor apranax plus veya fıort kullanıyodum şuan çok zorda kaldım 1-2 gün parol dışında birşey almamaya çalışıyorum ne olur ne olmaz diye 👀göğüs hassaslığınız var mı peki👀

Bendede migren var dedi doktor apranax plus veya fıort kullanıyodum şuan çok zorda kaldım 1-2 gün parol dışında birşey almamaya çalışıyorum ne olur ne olmaz diye 👀göğüs hassaslığınız var mı peki👀
Göğüs hassasiyeti bende zaten adet öncesi hep olan şey yine aynısı var😄

Şunu merak ediyorum hamilelikte gogus hassasiyeti falan yaşayanlar hep regl oncesi de yasayanlar mi? Mesela benim hiç regl oncesi de hassaslasmaz sismez, hayatimda yaşamadım. Hamile olsam da yaşamam gibi geliyo o yüzden..

Son düzenleme:
Bencede çıkardı artık kuzu
Silik bile yok bende ki olsa gayet net olması lazım bu zamanda
Bakalım beklices artık
Ben yarın kan sonucunu alayımda doktora gidicem perşembeye kadar olmassa
Bi baksın diye kist falan durumuna karsı
Aynen ben de regli bekliyorum olsam bari hemen de yine klomene başlarım

Şunu merak ediyorum hamilelikte gogus hassasiyeti fan yaşayanlar hep regl oncesi de yasayanlar mi? Mesela benim hiç regl oncesi de hassaslasmaz sismez, hayatimda yaşamadım. Hamile olsam da yaşamam gibi geliyo o yüzden..
benim regl öncesi başlar 1 hafta boyunca hem iştahım açılır hem memişlerde ağrı sızı çok olur bu sefer yumurtlamadan hemen sonra başladıı ondan çok merak ediyorum bende bu durumuuu

Aynen kuzum olunca oluyor bilimsel doğruluğu yoktur ama halam denedi ve oldu :)

Var var bilimsel doğruluğu da var. 👍

Kız: Cinsel ilişki, hesaplanan yumurtlama tarihinden üç ila dört gün önce gerçekleşmiş olması halinde, daha uzun ömürlü X kromozomlarına sahip sperm hücrelerinin yumurta hücresini dölleme şansı artar.

Erkek: Yumurtlama anından kısa süre önce, daha hızlı hareket eden ve Y kromozomu taşıyan sperm hücrelerinin, yumurta hücresine ulaşma olasılığı daha yüksektir. Bu açıklaması 👍
Bak bende hesap ettim bunu kendim için sayfada yumrtlama hesaplamayla 😁😁denemek lazım x ve y şansına 😜

Eklentiler

• Screenshot_20210629-115704.webp
    Screenshot_20210629-115704.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 42
Back
X