test icin cok erken canim en erken 11. günde belli oluyor sen baya erken davranmissinKızlar selam. Ben dayanamadım meraktan cuma ve cumartesi evde test yaptım aşılamanın 6-7.günlerinde birincide ikinci çizgi çok silik çıktı (sanırım test çubuğundan kaynaklanıyor) ikincisi negatif. Progestoron alırı göğüs ağrısı yaptı tetsden dolayı moralimde bozolduğu için onu kullanmayı da bıraktım. Göğüslerim biraz daha rahatladı. Bu haftasonu kan testine gidicem ama hiç umutlu değilim.. Benden haberler böyle. İnş sizde durumlar pozitifdir..
Anladım canim bana da 3 gun oldu hayırlısı bakalimasilama gününüde sayarsak 4 oluyor canim... cuma günü yapildi.
puregon kullanirken gecen asilamada benimde öyle olmustu gögüslerimde büyüdü canim ayrica. asilaman insallah pozitif olur
Haklisin canım arkadaş çok eeken yapmış testi doktorlar iğnenin etkisi bile 12. Günde bitiyor en erken 14. Günde test yapın diyotlartest icin cok erken canim en erken 11. günde belli oluyor sen baya erken davranmissin
biliyorum ama napiim merak iştest icin cok erken canim en erken 11. günde belli oluyor sen baya erken davranmissin
İyi de canım test için çok çok erken şimdiden bozma morelini
Evet biliyorum çok erkenİyi de canım test için çok çok erken şimdiden bozma morelini
İyi de canım test için çok çok erken şimdiden bozma morelini
:) bekle biraz daha bak ablaminda başına aynısı geldi 12. Gün negatifti üzüldü ağladı 14. Gün tekrar yaptı gebe çıktıbiliyorum ama napiim merak iş
Evet biliyorum çok erken
Neyi canımBide şunu kullanmayı öğrensem
canim tabiki hepimiz merak ediyoruz ama beklemekte de fayda var moralimiz bozulmasin diye insallah hayirlisi olurbiliyorum ama napiim merak iş
Evet biliyorum çok erken
Şimdi yeniden umutlandım inş dediğin gibi olur:) bekle biraz daha bak ablaminda başına aynısı geldi 12. Gün negatifti üzüldü ağladı 14. Gün tekrar yaptı gebe çıktı
Kızlar selam. Ben dayanamadım meraktan cuma ve cumartesi evde test yaptım aşılamanın 6-7.günlerinde birincide ikinci çizgi çok silik çıktı (sanırım test çubuğundan kaynaklanıyor) ikincisi negatif. Progestoron alırı göğüs ağrısı yaptı tetsden dolayı moralimde bozolduğu için onu kullanmayı da bıraktım. Göğüslerim biraz daha rahatladı. Bu haftasonu kan testine gidicem ama hiç umutlu değilim.. Benden haberler böyle. İnş sizde durumlar pozitifdir..
Haklisin canım arkadaş çok eeken yapmış testi doktorlar iğnenin etkisi bile 12. Günde bitiyor en erken 14. Günde test yapın diyotlar
Şimdi yeniden umutlandım inş dediğin gibi olur
Evet canım 12. Gün erken 14. 15. Günler test günü eeken yapıp morellerinizi bozmayın inşallah gebesindir inşallahhhhAaa ben bunu bilmiyordum bugün ben yaptım 12. Gün negatif çıktı Ozamn 3-4 gün Snra tekrar denemeli
Insllah canım inşallah ablam da çok ağladı 14. Gün evi komple kaldırıp temizleyecekti son bi kez test yap dedik zaten midesi bulaniyodu sabahlari kusma yoktu ama bulantı vardı bi test yaptı çift çizgi inşallah sende de aynısı olur canimŞimdi yeniden umutlandım inş dediğin gibi olur
Evet canım 12. Gün erken 14. 15. Günler test günü eeken yapıp morellerinizi bozmayın inşallah gebesindir inşallahhhh
Inşallah cnm hepimizinki pozitif olsun saatler geçmiyor çok heyecanlıyım birazda korku var tabiasilama gününüde sayarsak 4 oluyor canim... cuma günü yapildi.
puregon kullanirken gecen asilamada benimde öyle olmustu gögüslerimde büyüdü canim ayrica. asilaman insallah pozitif olur
Evt cnm bana asilamadn 1ay once rahmnfilmi cekldiBuradaki tüm arkadaşlara soruyorum lütfen bilgi verin , aşılmadan önce rahim filmi çekildi mi sizlere ???
Evt cnm bana asilamadn 1ay once rahmnfilmi cekldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?