Selam kızlar ben haziran ayinda ilac kullandim 11.gun çatlatma ignesi oldum temmuz 3 te de asilama oldum.ilk gun feci gaz ve karin agrisi oldu ara ara diyare oluyor ilaclarin etkisini hissediyorum testlerde yalanci pozitiflik goruyorum bugun atesim yumurtlama oncesi gunlere oranla 0.5 derece artmis bas donmesi oluyor sizlerde yasadiklarinizi bizimle paylasin karsilastiralim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Temmuz 2016 aşılama yaptiranlar burayaburaya
- Konu Sahibi Usagimoon
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Mart 2016
- 1.020
- 637
- 53
AdaNiL1234 canim bende korkuyordum ama uzandim muayene etti henuz catlamamis dedi tabi saat erkendi zaten tam saati gelince ise hic muayene etmedi direkt esimin iki saat once verdigi semen i spekulumla actigi rahim icine enjekte etti o an bi ciss etti icimde soguk oldugu icinde olabilir bi aci hissettim hemen gecti tabi ama iki gun boyunca dolgunluk hissi ve kramplar vardi
- 1 Mart 2016
- 1.020
- 637
- 53
Anladım canım ben biraz kasılıyorum ondan dolayı biraz korkuyorum muayeneden çok farkı yok diyor doktor ama göreceğiz artık. Kasiklarimda şuan ağrı var doktordan yumurta büyüdüğü için dedi suanlık. İnşallah senin çift çizgilerde doğrudur canım emrklerin bosa gitmezAdaNiL1234 canim bende korkuyordum ama uzandim muayene etti henuz catlamamis dedi tabi saat erkendi zaten tam saati gelince ise hic muayene etmedi direkt esimin iki saat once verdigi semen i spekulumla actigi rahim icine enjekte etti o an bi ciss etti icimde soguk oldugu icinde olabilir bi aci hissettim hemen gecti tabi ama iki gun boyunca dolgunluk hissi ve kramplar vardi
- 27 Nisan 2015
- 2.167
- 5.332
- 158
14. Gün canimMeselaa sen asilamanin kacinci gunu artik negatif gordun tamamen..(yani golgesini bile goremedin ikinci cizginin)??
- 27 Nisan 2015
- 2.167
- 5.332
- 158
Asilamanin korkulacak hiçbir yani yok canım bildiğin muayene eder gibi oluyo sadece süresi biraz uzuyo 10 15 dakika ancak suruyo bende korkmistum biraz ama ilk asilamamda inan korkacak azıcık bişey bile yokAnladım canım ben biraz kasılıyorum ondan dolayı biraz korkuyorum muayeneden çok farkı yok diyor doktor ama göreceğiz artık. Kasiklarimda şuan ağrı var doktordan yumurta büyüdüğü için dedi suanlık. İnşallah senin çift çizgilerde doğrudur canım emrklerin bosa gitmez
- 27 Nisan 2015
- 2.167
- 5.332
- 158
14. Gun yap canim kesin cikar ama geç adet oluyosan git kan ver kesin sonuç alırsın adetin beklemedenİmmm 12 oldu heralde yada 11 mi?
- 27 Nisan 2015
- 2.167
- 5.332
- 158
Esimin spermlerinde sorun var canım iki yıl oldu nerdeyse hiç korunmuyoruz evlendik evleneli ama olmuyonazarnur senin neyin var kac yildir bebek istiyorsun