TEMMUZ 2016 ANNELERİ NORMAL DOĞUM NERDE YAPMALIYIZ?

seksenler80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2013
2
0
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı doğumlar olsun ANKARA'da normal doğum için önerebileceğiniz doktor varmı?? Ben normal doğum istiyorum ama özel hastanelerede çok güvenemiyorum yardım lütfen gittiğiniz doktorlardan memnunmusunuz??

Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı doğumlar olsun ANKARA'da normal doğum için önerebileceğiniz doktor varmı?? Ben normal doğum istiyorum ama özel hastanelerede çok güvenemiyorum yardım lütfen gittiğiniz doktorlardan memnunmusunuz??
canim oncelikle etlik lokmani normal dogum yanlisi diye tercih etmistim.ancak cogu kiside sunu gordum . bi aksilik var denilip sezeryana sokulan cok oluyor. tabi her hasta icin degil ama oyleydi. zaten benim ddoktor oradan ayrildi sebahat turan ama yeni yerinde oldukca yuksek fiyat. cukurambar koruya gidip konusabilirsiniz doktorla basta konustugunuz zaman genelde normal dogum oluyor

Merhaba sevgili anne adayları, doğum zamanı yaklaşmışken herkese öncelikle kolay doğum diliyorum. Geçen sene eşimle beraber bir tam haftasonu aldığımız ve çok faydasını gördüğüm eğitimin özünü ve doğumla ilgili bilinmeyenleri doğuma hazırlanan tüm anneler faydalansın diye sayfamızda canlı yayın yapıyoruz. Doğum önerileri ile doğuma hazırlık eğitmeni ve serbest ebe gözde çavuş babyfoni facebook sayfasında canlı yayında olacak, 21 haziran salı saat 11:00 de. 20 dakika sürecek yayına katılmak isterseniz, babyfoni sayfasını takip etmeniz yeterli. görüşmek dileğiyle, sevgiler,

Ben sincan Lokman Hekim hastanesine gidiyorum. Pakize Eylem hanima. Bakalım cuma günü belli olacak. Genelde özel hastanelerde sezeryan anlayışı oluyor. Ama yeni yasalar bunun önüne geçmek için etkili sanırım. Umarım Allah herkese kolay doğum nasip eder.

Back
X