Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bilmiyorum artık dr ne dicek bakalım adette gidicez bekleyelim derse mecbur beklicez zaten 2 ay ı geçti tahlillerim falanda normal çıktı ama bilmiyorum artık ya kafam karışık bu konuda

bilmiyorum artık dr ne dicek bakalım adette gidicez bekleyelim derse mecbur beklicez zaten 2 ay ı geçti tahlillerim falanda normal çıktı ama bilmiyorum artık ya kafam karışık bu konuda
Benimde kafam çok karışık bende yarın dr a gidicem 2 ay sonra kendime denemeye başlayıp mart nisan gibi mi olmazsa tüpe başlasam hemen tüpe mi geçsem düşünüp duruyorum günaydınlar herkese

Benimde kafam çok karışık bende yarın dr a gidicem 2 ay sonra kendime denemeye başlayıp mart nisan gibi mi olmazsa tüpe başlasam hemen tüpe mi geçsem düşünüp duruyorum günaydınlar herkese

şu amh bi çıksa sonucuna göre daha kolay yol çizicem ama gerçekten kafam karışık hiç 4 ay daha bekleyesim yok 3 doktorun fikrini aldım biriiğneden sonra 1 ay korunsan yeter tek ve en düşük doz çünkü dedi diğeri 6 ay korunun çocuk sakat olur dedi diğeri iğneden dolayı değil kürtajdan dolayı 2 ay korunma dedi beynim karma karışık oldu
eşim konusuna gelince 2 ay beklemek bile çok gereksiz geldi adama

2 ay iyidir bencede yeter bende 2 ay beklicem ama yarın aşılama yaptırdığım hastanenin tüp bebek servisiyle görüşücem bakalım onlar ne dicek benim bu sağ tarafımda bir arıza var olunca her koşulda oluyor öyle hikayeler gördüm ki çevremde 50 yaşında 2 yıl hiç adet görmeyip doğuranda var 42 yaşında mol hastası olup hamileliği 5 . ayda farkedilen o zamana kadar parça alma dahil görmediği tıbbi muamele kalmayan o çocuk bu yıl tıp fakültesine başladı tüp bebek ilaçları da ağır geliyor düşün düşün birde anca biz düşünüyoruz sevgili kocam yıllarımı yedi sağolsun şimdi sadece olsun istiyor

Al bendende o kdar o kadar zor günler geçirdik bana daha dün söylüyor çok üzüldüm diye be insan evladı 2 ay oldu 2 ay ( o da gece kabus gördüm bebeğimi kaçıdıklarını falan anlatınca söylüyor haspam o saatten sonra o kadar zamandan sonra söylemede bari iyice uykum kaçmasın

Yalnız bu defa şunu biliyorum tedavi sürecinde eşimde n ve sizlerden başka en yakın arkadaşlarım dahil kimseyle konusmiycam

kızlar umutsuzluk yok. bu bizim bu hayattaki rn asli görevimiz çiftleşmek ve çoğalmak, başarmadan vazgeçmek yok hepimiz biliriz ki kadın başarmadan vazgeçmez, hem o kocalar bize lazım daha, sevin adamları sevin
hee bazen o kadar seviyorum ki etlerini ısırarak koparıp tüküresim geliyor

Arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum BN 16 aylık evliyim ve bugün 3.aşılamamı oldum devletfr tüp bebek yaptırmak için 3 yıl evli olma şartı mı var acaba bilgisi olan var mı o zaman BN bu aşılamam da tutmazsa 1.5 yıl beklicem mi

canım ben onu kendim için çok araştırdım birçok yerde bu şartın kalktığı söyleniyordu, sgk tüp bebek şartları diye yaz orda şartlar yazıyor bende arasında böyle birşeh okumadım ama doğruluğu hakkında araştırma yapmadım, hatta bazı sitelerde bu tartışma konusu olmuş.

Tatlim ben evraklari mo verirken ilk sordugu oydu. 3 yil sart

yok canım çok eskidendi o eğer aşılamayı devlette yaptırdıysan hiç sorun yok raporu alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…